Adviesrapport Restaurant keuken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lancering Hygiënecode voor Slagersbedrijf
Advertisements

GMP and HACCP School Development Project
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Hygiëne en doel van het schoonmaken
Keukenhygiëne.
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Diensten Voedselveiligheid Plaagdierpreventie Waterveiligheid.
Hygiënebewustzijn voor medewerkers in de voedselketen
Oud: Heel erg slordig en vies Nieuw: Schoon en overzichtelijk.
HACCP.
Opslag van goederen HACCP and GMP in school restaurants
Ontvangst, opslag en distributie SMH
Voorbeeld kant & klaar Haccp plan
Salmonella.
onhygiënisch werken en de gevolgen
DG Controle – Sector DIS
Thema HACCP
Comenius School Development Project Constructie- en bouwvoorschriften van de keuken Made by the Comenius team - Selandia food and beveragedepartment Slagelse.
GMP and HACCP in school restaurants School Development Project
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
3T Nask1 Hoofdstuk 3 Het Weer
Training Hygiëne /HACCP Horeca
Voedselhygiene.
Chineese restaurants onhygiënisch
Catalogus van de UvA Zoekresultaten exporteren naar EndNote Verder = klikken.
De afvaldetectives op bezoek bij McDonalds
Netjes naar de meetlocatie Ook al kom je tijdens de metingen niet op de bouwplaats zelf, neem altijd de PBM’s mee – Helm, veiligheidsvest, veiligheidsjas.
Levensmiddelen hygiëne
Reinigen? Desinfecteren? Steriliseren?
Onderwerpen presentatie
Verplichte documenten
Kwaliteitsgerichte Tracking and Tracing Case: Aardbeien.
Goederen en producten H3 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving
Zorg en Welzijn.
Opbouw van de Nederlandse levensmiddelenwetgeving
alles over merk gekeurd
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Vakleer L. van der Meer Hygiëne Vakleer L. van der Meer.
Hygiëne in de keuken.
Beheer veterinaire apotheek
ITALIEVERGADERING 7/01. AGENDAPUNTEN 1) Check-up afspraken vorige vergadering 2) Wat breng je mee? 3) Hoe verloopt de voorbereiding vrijdag 15/01 4) Hoe.
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
POP-UP RESTAURANT a la ELECTRO CALORIQUE U heeft de ruimte ? Wij hebben de spullen. U heeft de tijd? Niet nodig, 10 minuten is voldoende!
Verwerken van goederenstroom 1 Hoofdstuk 4 Schoonmaak en derving.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Spuit middelen plaats. What the food? Klas 1E4A Groenhorst College Emmeloord.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.4.5: Personeeelsinstructie.
Aansturen logistieke werkzaamheden Hoofdstuk 5 Onderhoud.
HACCP.
Logistiek Hoe spullen komen waar ze moeten zijn!
Woonvormen voor ouderen
HACCP.
Persoonlijke hygiëne.
Eisen aan de uitleg De uitleg mag niet langer duren dan zeven minuten
Verpakking friet ontwerpen
HACCP.
IBS de verpakking Week 1 | Les 2..
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Kantinecommissie Voorlichtingsavond 5 en 12 september 2018
Supermarkt Voedselveiligheid.
Hoofdstuk 3 Water Wat gaan we doen vandaag? Opening
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Voedselveiligheid.
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Praktijktoets & mondelinge toets
Transcript van de presentatie:

Adviesrapport Restaurant keuken

Rationale schema eisen

Foto’s keuken

Foto’s keuken

Foto’s keuken

Redeneerschema of de kantine voldoet aan de eisen

Microbiele controle Bevindingen: op koelkastdeur, kraan en werkbank zowel op NA als op VRBG bacterien. Na: niet selecterend medium VRBG: Enterobacteriaceae en salmonella Aanbevelingen: VRBG hoort niet thuis in de keuken. Beter schoonmaken met alcohol, kruisbesmetting voorkomen.

Persoonlijke hygiëne Bevindingen: Haarnetjes Handalcohol Schone werkschoenen Geen persoonlijke spullen in keuken Geen sieraden Aanbevelingen: wasplan voor handen bij kraan ophangen.

Opslag producten Bevindingen: Niet aan bederf onderhevige producten los in de keuken. Geen magazijn Temperatuurmetingen alleen op display (vriezer, koelkast) Wel registratie temperatuur koelkast vanaf display Aanbevelingen: aparte opslagruimte voor niet aan bederf hevige producten, thermometer aanschaffen

(Voor)bereiding Bevindingen: Opslag in aparte bakken Niet alles gekoeld (bakjes op aanrecht) Gelijk na bereiden uitserveren Vriezer vol ijs Geen temperatuurcontroles Aanbevelingen: temperatuurcontroles bij voorbereide producten doen, voorgesneden groenten gekoeld bewaren

Uitgifte producten Bevindingen: Bereide producten worden gelijk uitgeserveerd Coderen bij slechts enkele producten Wel afdekken van producten Geen temperatuurcontroles Aanbevelingen: alle producten coderen in koelkast, temperatuurcontroles uitvoeren

Schoonmaakplan en onderhoud Bevindingen: Niet aanwezig Eigenaar: alles wordt elke dag schoongemaakt, behalve afzuigkap (elke week) Wij: vriezer vol ijs, vlekken op aanrecht, koelkast, frituurvet vies. Krassen en scheuren in werkbank. Aanbevelingen: schoonmaakplan met duidelijk wat, hoe en hoe vaak. Ook voor grotere onderdelen, werkbank beter onderhouden

Schoonmaakplan en onderhoud Bevindingen: Afwas met machine Temperatuur niet gemeten, automatisch ingesteld Vuile vaat gestapeld Aanbevelingen: temperatuur van vaatwasser in de gaten houden, vuile vaat niet stapelen.