Lees met elkaar psalm 150 Klik door naar volgende scherm.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer
Advertisements

Aanbidding in de aanbieding?!?
Halleluja! Loof God met HEERlijke muziek!
It’s Alive! Vier het leven!.
muziek en zang Openbaring 5:6-9 6 En ik zag, en zie: te midden van de troon en van de vier dieren en te midden van de ouderlingen stond een Lam als geslacht,
Welkom in deze kerkdienst
Laat ons met elkander, Laat ons met elkander zingen prijzen loven de Heer. Laat ons dat tesamen doen: zingen, prijzen loven de Heer,
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Votum en Zegengroet Zingen: Psalm 27: 2, 3 Gebed
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam.
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
A.Ik laat mijn computer 24 uur per dag aan staan B.Gemiddeld 8-16 uur C.Ik zet mijn computer altijd uit als ik hem niet gebruik.
Vrijwel iedereen die aan sport doet, of heeft gedaan, kent wel de term fair play. Globaal kunnen we het fair play-beginsel omschrijven als 'het hanteren.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
1 Zondag 17 november 2013 middagdienst. 2 Welkom in deze dienst Voorganger :ds. H. de Bruijne Ouderling:J.L.H. Rink Organist:Krijn van Veen.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Geen twijfel aan Gods zorg…
In deze presentatie staan beide.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2000 Celmar Music 1/5 MACHTIGE HEER EN GOD – 583 (Marcel Zimmer) Machtige Heer en God, wat.
Voorganger: Ds E.J. Sytsma Het schriftgedeelte wordt gelezen door Pepijn Boeije Zingen:NG 88: 1 (168) (staande) Zegengroet (staande) Zingen:NG 85: 1 (165)
Welkom bij de gemeenteavond over evangelisatie
Woensdag 31 december 2014 Oudejaarsdienst.
Welkom In deze dienst worden de liederen op de beamer geprojecteerd,
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
Welkom in deze eredienst
Liedboek 434 : 1, 2 en 5 Lof zij de Heer,
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 1/6 HALLELUJA, LOOFT GOD IN ZIJN - 78 (Opwekking) Halleluja,
Zingen Psalm 150 Looft de HEER uw God alom,
Zingen Gezang 139: 1 Wij loven U, o God, wij prijzen uwen naam U, eeuwig Vader, U verheft al’t schepsel saam. Zingt, serafs, englen, zingt, heft aan, gij.
KIES JIJ VOOR DE KERK? Jeugdgerichte dienst Zondag 11 september uur.
Zingen Heer, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Welkom EERSTE PAASDAG 2015 Opgestaan voor jou en mij.
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
1 Zondag 2 augustus 2014 middagdienst. 2 Welkom in deze dienst! Voorganger :ds. G. van de Groep te Heerde Ouderling:J.L.H. Rink Organist: Krijn van Veen.
Zingen Alleen de Liefde
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze belijdenisdienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is: Dat is de “Spirit”!
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Liturgiebr. D. v Harten Collecte: Diaconaal centrum Eindhoven Psalm100:1, 2 L. Psalm150: Psalm100:3, 4 T. Psalm150: Gezang139:1, 2 Psalm145:1 Gezang107:1,
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
Wat is belijdenis doen?. Is het wel bijbels? Wat is belijdenis doen? Is het wel bijbels? Hoe kun je nu al zeggen dat je de rest van je leven zult geloven?
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe rijk ben jij? / Hoe ben jij rijk?
Ds. A. van´t Zand, Steenwijk. Ouderling : B. van de Velde Organist : E. Hofstede schriftlezing Marcus 7 :
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven!
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Waarom zijn we hier op aarde?. Wat is de zin van ons bestaan? Waar leef jij voor? Wat is jouw levensdoel? Waarom ben jij hier op aarde? Heb jij dat helder?
We lezen: Kolossenzen 2: De overdenking gaat over: Kolossenzen 2: 2,3 Voorganger: Ds. Jeroen Sytsma Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
We lezen: Exodus 2: 23 – 3: 15 De preek gaat over: Exodus 3: Voorganger: dhr. T. Waalewijn te Kampen Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
Juich de Heer toe Psalm 100 NGK De Lichtboog, Houten 18 mei 2014.
We lezen: Jesaja 35 Handelingen 3 De preek gaat over: Handelingen 3: 6 De naam van Jezus geeft herstel Voorganger: ds A.M. Leeftink te Barendrecht-Pernis-Albrandswaard.
Muziek: Wat hoor jij erin?
… AMEN Het is waar en zeker. God heeft mijn gebed en al mijn gebeden van 2011 veel stelliger verhoord dan ik in mijn hart voel dat ik dit van hem.
Efeziërs (2) WELKOM 1.
Psalm 150 alles wat adem heeft...
Welkom in deze kerkdienst
1 Koningen 8: Dit is wat Salomo bidt als hij een tempel heeft gebouwd voor God. Kunt U wel op aarde wonen, God? U bent zo groot en machtig, de hemel.
Les 21 Jij en Genotsmiddelen
Les 17 Jij en muziek Wat doe ik hier vandaag?
Welkom in deze kerkdienst
I love my church preek over Psalm 87 Bedum, 15 juli 2018
Openbare geloofsbelijdenis
Transcript van de presentatie:

Lees met elkaar psalm 150 Klik door naar volgende scherm

Psalm 150 STATENVERTALING GROOT NIEUWS BIJBEL 1 Hallelujah! Looft God in Zijn heiligdom; looft Hem in het uitspansel Zijner sterkte! 2 Looft Hem vanwege Zijn mogendheden; looft Hem naar de menigvuldigheid van Zijn grootheid! 3 Looft Hem met geklank der bazuin; looft Hem met de luit en met de harp! 4 Looft Hem met de trommel en fluit; looft Hem met snarenspel en orgel! 5 Looft Hem met hel klinkende cimbalen; looft Hem met cimbalen van vreugdegeluid! 6 Alles, wat adem heeft, love de HEERE! Hallelujah! Psalm 150 GROOT NIEUWS BIJBEL 1 Eer aan de Heer! Eer God in zijn heilige hemel, eer hem om het machtige firmament, 2 om zijn krachtige daden, om zijn onmetelijke grootheid. 3 Eer hem met hoorngeschal, met harpen, lieren en trommen, 4 eer hem met vreugdedansen, met spel op gitaren en fluiten, 5 sla de bekkens, de luidklinkende bekkens. 6 Laat alles wat adem heeft de lof zingen van de Heer.  Eer aan de Heer! Klik door naar volgende scherm

Op welke wijze krijgt de lofprijzing gestalte in jouw leven? Wat valt je op als je het begin en het eind van deze psalm leest? Wat heeft jou dat te zeggen? Op welke wijze krijgt de lofprijzing gestalte in jouw leven? A. Ik bezoek regelmatig een praise-avond. B. Ik luister graag naar praise- en aanbiddingsmuziek (worship). C. Ik zing zondag in de kerk bewust de lofpsalmen mee.      D. Ik zing graag opwekkingsliederen. E. Ik speel vaak lofprijzingsliederen op gitaar/orgel/fluit. F. Bij ons thuis zingen we veel. G. Anders nl. … … … Klik door naar volgende scherm

Een ouderling zei eens op huisbezoek tegen een jongen die elektrische gitaar speelde: ‘Je kunt God wel loven met een orgel, maar niet met een elektrische gitaar.’ Geef aan waarom jij het wel of niet eens bent met de ouderling. Let op: dit is het laatste scherm