De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Koningen 8: 27-30 Dit is wat Salomo bidt als hij een tempel heeft gebouwd voor God. Kunt U wel op aarde wonen, God? U bent zo groot en machtig, de hemel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Koningen 8: 27-30 Dit is wat Salomo bidt als hij een tempel heeft gebouwd voor God. Kunt U wel op aarde wonen, God? U bent zo groot en machtig, de hemel."— Transcript van de presentatie:

1 1 Koningen 8: 27-30 Dit is wat Salomo bidt als hij een tempel heeft gebouwd voor God. Kunt U wel op aarde wonen, God? U bent zo groot en machtig, de hemel is niet eens groot genoeg voor U! Hoe kan u dan wonen in de tempel die ik voor U gebouwd heb?

2 1 Koningen 8: 27-30 Dit is wat Salomo bidt als hij een tempel heeft gebouwd voor God. Wilt U naar mijn gebed luisteren, God? U gaat Zelf in de tempel wonen! Ik wil vragen of U dag en nacht goed op de tempel wil letten? Heer, luistert U alstublieft goed naar ons. En wilt U onze zonden vergeven?


Download ppt "1 Koningen 8: 27-30 Dit is wat Salomo bidt als hij een tempel heeft gebouwd voor God. Kunt U wel op aarde wonen, God? U bent zo groot en machtig, de hemel."

Verwante presentaties


Ads door Google