Inleiding Dierziektes Oplossing Keurmerk Afronding.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
: gemaakt door Jelle honden.
Advertisements

DEEL II IN EEN MAGAZIJNOMGEVING WERKEN
Vandaag hebben we een ander soort les dan normaal.
Ons voedsel, ……. Bijbels keurmerk?
GMP and HACCP in restaurants
Bewerkt door Sam, Iris, Thalita, Lore, Saartje en Zoë
Voedsel/keuken veiligheid
Hygiënebewustzijn voor medewerkers in de voedselketen
Onderwerpen borden langs de wanden:
HACCP.
Pluto verkennen. Timo, Tom en Maarten.
Door Nicole Smit & Amber Droog.
Bronnen Merle Wissink.
Natuur Door: Iris, Joy en Derk .
Gevaarlijke stoffen!! risico’s, vergiftiging, soorten, voorkomen, etikettering, gevarendiamant.
Hoofdstuk 14 § 1 en 2, 3. Natuurlijke hulpbronnen Steenkool.
You’re own style.
Duurzaam voedsel, een gezonde keuze (?) Louise O. Fresco 4 april Duurzaam voedsel, een gezonde keuze (?) Louise O. Fresco 4 april 2013.
De wereld anno % van de wereldbevolking gebruikt 80% van de hulpbronnen.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Biomassa toepassen op het milieu
UIT DE KRANT; OMDAT HET EROP GAAT LIJKEN DAT OOK EUROPA GETROFFEN ZAL WORDEN DOOR DE VOGELGRIEP EN MEN IN DAT GEVAL PERSONEEL TE WEINIG HEEFT OM HET GROTE.
Wat doet onze school voor het milieu ???
Waar maak jij je druk over?. Zoek jij het koninkrijk?
Sarah Bastiaans, Luka Fleuren, Robin Schlechtriem, Anne Soede
Veroudering Door: Joep en Tim
Toolbox brandwonden.
UIT DE KRANT; OMDAT HET EROP GAAT LIJKEN DAT OOK EUROPA GETROFFEN ZAL WORDEN DOOR DE VOGELGRIEP EN MEN IN DAT GEVAL PERSONEEL TE WEINIG HEEFT OM HET GROTE.
Verzendklaar maken H2 Goederen verzendklaar maken Logistiek teamleider.
Varen in de Ruimte (GE)VAREN IN DE RUIMTE !!. Varen in de Ruimte BOTSING !!
Goederenverwerking H20 Milieu Manager Handel.
Afval Hoe kom je eraan? Wat moet je ermee?.
KAM H3 Milieu Logistiek teamleider.
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
alles over merk gekeurd
Verzendklaar maken H1 Goederen verzendklaar maken Logistiek medewerker.
.  Wie zijn wij  Probleem  Enquete  Oplossing  Doelgroep  Concurrentie  Productie  Starterskosten  Financien broek  Financien bodywarmer 
Bloedsomloop Laurie Horenberg & Jaleesa Bruinsma & Annemay Hogeling & Lisa Buiel & Quinty ter Huurne.
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
Van Engel, Minke en Helen
Biomimicry Van: Mas Omar.
Zoönosen Gezondheid V21-22.
13.3 Soorten veranderen Evolutie.
Hfst.2 §1: Soorten water Je kunt na deze les: -5 verschillende soorten zoetwater en -vertellen hoe de waterkringloop gaat.
Sience project milieuvriendelijk gebouw Door: Ilse Bosch, Fé Bracco Gartner en Jennifer Murphy.
Project: Romy Bhoelai Furkan Öncü Datum: Klas: 4KB Eindproject
Gewoonten rondom voedsel Wat kom je tegen?. Pak ‘m beet..  100 jaar geleden at je in Nederland aardappelen, groenten en als je ‘t rijk had soms een stukje.
KAM – Integrale kwaliteitszorg Hoofdstuk 1 Kwaliteitszorg.
WORMEN BIJ ONZE HUISDIEREN. WORMEN WORMEN Bijna elke hond en poes wordt reeds vóór de geboorte besmet! geboorte besmet!
MEDIAWIJSHEID LES 1 Laura van Vught. INTRODUCTIE o Wie ben ik? o Lessen Mediawijsheid Les 1: Zoeken op het internet. Herkennen van betwouwbare sites Les.
Deze presentatie gaat over:.  Hallo,  Wij hebben een onderzoek gedaan in de wijk.  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het gebied bij de kinderboerderij.
POOLVOS Door Liz & Olav. DE INHOUD * voedsel * gevaar * INFORMATIE OVER DE POOLVOS.
De galimimus Dit is een vervolg van mijn vorige verslag over de Galimimus in deze powerpoint herhaal ik mijn vorige informatie veel plezier.
Ongedierte bestrijding
Inhoud Project Artcadia -- Inleiding
Taak 3 Reinigen en desinfecteren
(Onderdeel van IBS Onderhouden)
Een werkstuk schrijven
Duurzaam ondernemen.
Welzijn van dieren en huisvesting
Supermarkt Voedselveiligheid.
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Veilig werken in de logistiek (KAM)
KAM – Integrale kwaliteitszorg
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Voedselgerelateerde problemen en vergiftigingen
Korte inleiding + inhoudt
HACCP.
Havo 5 Stofwisseling: Koolstofkringloop
Transcript van de presentatie:

Inleiding Dierziektes Oplossing Keurmerk Afronding

1 De opdracht Vertrouwen wij ons voedsel nog?

Vogelgriep, hoenderachtige vogels, niet besmettelijk voor mensen. MKZ, evenhoevige dieren, niet besmettelijk voor mensen. EHEC, groenten, gevaarlijk voor mensen. BSE, runderen, gevaarlijk voor mensen. 2

Internationaal keurmerk Productie; controle schadelijke stoffen en ziektes Verwerken; hygiëne, transport koeling Consumeren; keurmerk, reclame 3

4 1 keurmerk duidelijkheid Alle soorten voedsel Eisen Alle soorten voedsel Strenge controle Reclame Betrouwbaarheid

5 Reclame voor keurmerk In supermarkt Vertrouwen winnen

6 Dit was onze presentatie Zijn er nog vragen?