Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lente van der Stel 1H, Scala Rietvelden. De aller eerste les De 1 e opdracht was: ‘Zet je onderwerp in allerlei poses.’
Advertisements

Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Video.
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Van uitleggen leer je het meest
Opvoeding.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
De schooltuin Vaardig in het VMBO 16 mei De schooltuin  Korte geschiedenis  Waarom een schooltuin.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Vmbo Helicon Eindhoven
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Mees Kees een pittig klasje
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Weide vogels c.b.s het kompas Groep 7/8.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Trek een stukje van een ansichtkaart uit de hoge hoed.
IKL project door: Kiki Pappers
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Functionaliteit en decoratie Interactieve les 17 juni 2009 Gemeente Museum Den Haag Leo van Rutten – rk basisschool De Fontein.
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.
Maandag De aankomst om Lunchen in aula B Om naar gastgezin Om Hollandse spelen in aula B Daarna lekker slapen bij gastgezin.
Gebruikerstest. Kenmerken proefpersonen 1 kind van 5 jaar uit groep 1 1 kind van 7 jaar uit groep 3 1 kind van 8 jaar uit groep 4 1 kind van 9 jaar uit.
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
blij,boos,bang,verdrietig.
Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas.
DE KNIPOOG over.
Schoolkamp Terug naar de natuur met Natuurschool Lauwersoog Landal Greenparks Anjum.
Project de tuintjes Loes de Reus.
Return to Sender.
Historisch Overzicht Paragraaf 1.
Ganzendries onderzoekt Inquire project (met de steun van de Europese Gemeenschap onder voogdij van de “Nationale Plantentuin van België”)
BENNY JULIANE EN TESSA De poppen van 5c. UITLEG OVER MEZELF  Ik ben Benny→  Ik ben 10 jaar  Ik zit in 5c  Deze PowerPoint gaat over Benny Juliane.
Lisette & Rosanne 3.1. Het bedrijf.  Het bedrijf koopt zaadjes van verschilede groente en fruit en verkoopt ze aan andere landen.  Er zijn 1000 rassen.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Van: - Daan Herben - Thom Mares Inhoud 1. Volkstuinen 2. Moestuinen aanleggen 3. Moestuintjes in de klas 4. Einde.
Je eigen groenten en kruiden kweken Wanneer moet je ze zaaien? Hoe verzorg je ze? Wanneer kun je ze oogsten? Wat kun je er van maken?
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Groenten.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Een dag bij de kleuters. eerst maar eens even onze jas ophangen… en onze spullen opbergen …
Ouderavond Slim Fit unit 5 t/m 8. Inhoud / programma van deze ouderavond Hoe zag onze proefweek eruit? Wat houdt Slim Fit in voor unit 5 t/m 8? Enkele.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
Moestuin planten die men in het 1e ‘levensjaar’ oogst (eenjarigen)
Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.
Herfst Planten in de tuin.
Lezen in groep 3 Okt 2017.
Toedienen meststoffen
Het was heel leuk in de bus naar de N34
Moestuinieren: De tuin in de klas
Plantenkennis Periode 5; Groenten.
Iedereen een eigen monstertje
Transcript van de presentatie:

Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp

Schoolreis Drievliet Het schoolreisje was leuk we hebben veel gedaan. De meeste kinderen gingen in de Octopus. Andere kinderen gingen in de formule X en de Kwal. Voor die attracties moet je 1,30m tot 1,50m. Aan het eind gingen sommige kinderen naar de 5d film van 12 minuten. We gingen met de bus naar Drievliet en terug naar school.

Attractie foto’s

De schooltuinen les 1 in de klas begonnen we als allereerst met plankjes verven die staken we in ons tuintje in de grond. De volgende dag gingen we voor het eerst naar de tuintjes. Daar gingen we paadjes stampen, daarna kregen we de uitleg. We begonnen met de tuinkers planten. De tuinkers moest in een speciale vorm worden geplant. Met je vinger moest je eerst bijv. een vormpje tekenen daarna moest je de tuinkers er in strooien.

In de eerste tuin les hebben we ook viooltjes geplant. Het viooltje moest je gewoon met een schepje een gat graven. Daar moest je viooltje in. We moesten ook een lente ui De schooltuinen les 5 In de schooltuinen les 5 kregen we een spel ganzenbord mee.

Maar we hebben natuurlijk nog veel meer geplant kijk maar eens mee. Aardappelen-uien dit gaan we nog planten Prei-wortel Goudsbloem Radijs bonen Courgette mäis Afrikaantjes zonnebloem Viooltjes Sla Andijvie Tuinkers Lente ui