Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
M ET DE TREIN NAAR … Opdracht: Hoe geraken we op tijd in Brussel- Zuid?
Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5.
Sporten.
ONTSPAN JE..., LUISTER ..., EN BEWONDER
Terugblik Sevilla & Bezoek Spaanse twin aan Amsterdam
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Dagboek van een kleine kleuter
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Digitaal Beeldverhaal
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen. De Filippijnen bestaat.
Gemaakt door: Leonie en Lincy. Het land heette oorspronkelijk Mumbai De Portugezen hadden allerlei verschillende namen voor het land. Maar het betekende.
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Mijn familie..
De dag uit het leven van Mayibungi Hallo! Mijn naam is Mayibungi. Ik ben 12 jaar en woon samen met mijn ouders, mijn tante, mijn twee broers en mijn kleine.
Geen of niet de negatie.
De Moppentrommel van Piet Plezier
Hoe is dat ... ouder worden ?.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Ik zal me even in het kort voorstellen….
VSO Kennedy school LC 2013.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Yes mama mijn eerste dag naar school. Ja je mag naar juf Mieke
Ik ben Bob..
Eet smakelijk Bewerkt door Kaat, Heleen, Sien, Louise en Lennerd Niveau 7 Les 3.
Gemaakt door Hannelore en Tamara. Schooljaar Niveau 4 Les 16.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Geloven, waarom zou je? Mijn leven zit zo al best vol!
JUNIOR Mijn vriend.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Een dag uit het leven van Jugat
De dag uit het leven van Maria Elena
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Een onverwacht feest Les 2
01. Hier word ik bijna wakker 02. Ik doe net alsof ik slaap.
Advent 2014 Logo school.
Kruiswoordraadsels eten & drinken
Kom je bij ons wonen? WIL JE WETEN WIE WIJ ZIJN?
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Hallo goeie morgen De buurvrouw lacht de radio zacht.
Casper het spookje..
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Lidwoorden Dat is X heel goed idee! Laten we naar X bioscoop gaan.
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Slide 3: Hoe kan ik mijn kind voorbereiden op de kleuterschool? Laat je kind een paar keer bij familie of vrienden spelen Zo went het aan spelen zonder.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.
mijn week mijn dag gebruikte tekens ga naar mijn volgende dia ga naar mijn voorgaande dia ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
En nu… Naar de basisschool! Een impressie van een schooldag in groep 1/2 Roermond 2009.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Hallo, ik ben Lina. Vandaag ga ik naar de speelzaal. Ga je met mij mee? Wenboekje Speelzaal Tierelier.
Op wie lijk jij het meest?
‘Tot morgen. ’ roept de juf
Smakelijk ! Slaapwel !.
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.

Vandaag ga ik weer naar school. Ik sta elke dag om 6.00u op. Na een verfrissende douche is het tijd voor het ontbijt. Ik eet rijst, mijn favoriete eten! Mmm dat smaakt!

Na het eten wandel ik naar de halte van de jeepney. Dat is een soort bus. Jeepney’s zijn vaak mooi beschilderd. Mijn vrienden zitten al in de bus! Er wordt druk gepraat en gelachen.

Als ik op school aankom, gaat al snel de bel. Het is al 8.00u. Oef! Juist op tijd. Iedereen moet in de rij gaan staan. Het is muisstil op de speelplaats. Dan klinkt opeens het volkslied en de directeur hijst de vlag. Iedereen steekt zijn hand omhoog en zingt luid mee.

Vandaag hebben we Engelse les. Ik let dan altijd goed op. Ik wil later als dokter in het buitenland werken. Het is belangrijk dat ik dan goed Engels spreek.

Het is 12.00u. Eindelijk middagpauze. Ik rammel van de honger! Vandaag eet ik pancit, dat is pasta gemengd met groenten en vlees. Na het eten is het tijd om te spelen. Samen met mijn vrienden speel ik een spelletje basketbal.

Het is 16.00u! Tijd om naar huis te gaan! Ik heb gelukkig geen huiswerk vandaag. Ik ga papa helpen op het veld. Op het veld staan bananenbomen. Ik help bijna dagelijks. Het is hard werken. Leuk is anders, maar dankzij onze hulp kan papa meer bananen verkopen.

Het is ondertussen al 18.00u. Na zo een drukke dag heb ik toch wel honger gekregen. Inay (mama) heeft rijst met kip en groene papaja klaargemaakt. Het is echt lekker! Na het eten wil ik nog wat op mijn nieuwe fiets rijden. Lolo (opa) heeft die voor mijn verjaardag gekocht. Om 20.00u is het hoog tijd om te gaan slapen want morgen moet ik weer vroeg opstaan.