Mezelf Diny Couckuyt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Eigen kracht Vrijwillige kracht Professionele kracht
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Ik heb geleerd Ik heb geleerd...
Mijn gegevens op het web!?
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Pannenkoek huis Naam: ricardo Klas: 4a blauw Jaar: 4de jaars.
Schooloverstijgend samenwerkend leren
Vmbo Helicon Eindhoven
Leerwegen in het VMBO BB/ KB
Pedagogische wetenschappen was niet echt M. zijn ding. Hij moest nog maar aan het vak denken of er liep al een koude rilling over zijn rug. Daarentegen.
KONINKLIJK ATHENEUM PITZEMBURG MECHELEN BOUW MET ONS MEE AAN EEN STEVIGE TOEKOMST 3 de graad.
GROEIEN IN GELOOF GROEIEN IN GEMEENSCHAP GROEIEN ALS PERSOON
MIJN VERMOEIDHEID Enkele weken geleden sloeg bij mij de vermoeidheid hard toe. Eerst dacht ik dat het lag aan de luchtvervuiling, de temperatuurswisselingen.
MIJN VERMOEIDHEID Enkele weken geleden sloeg bij mij de vermoeidheid hard toe. Eerst dacht ik dat het lag aan de luchtvervuiling, de temperatuurswisselingen.
Mezelf.
Hoe word ik uitgenodigd voor een gesprek?
Mijn kind, Ik ben de Roos van Saron Hooglied 2,1 Zang : Betty Middler
Gedragscode Koninklijke Landmacht
EU Back to School Naam Gastdocent Titel / Functienaam.
Leerling Ik ben … jaar en woon in ….
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Odent Laëtitia 1BaTPb ICT
ICT- Bronnenonderzoek
Een kleine voorstelling
Powerpoint voorstelling: oefening 1
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
6VWO Mijn leven ná het JBC..
5 HAVO Mijn leven ná het JBC..
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Godsdienst. Ben jij wel eens héél boos? Hoe is het afgelopen? Werd het ook uitgepraat? Bij sorry of vergeven mag je weer opnieuw beginnen. Is dat belangrijk?
A presentation by Booker
Veel leerlingen… vinden een studiekeuze maken lastig.
Steffy Lowie.  Wie ben ik?  1-eiige tweeling  Hobby: badminton  Enkel foto’s  Studiekeuze  Waarom deze studiekeuze?
HES Ilham Ben Moussa Studente Bedrijfseconomie.
Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Jill Dever Dit is een oefenpowerpoint om mijn vaardigheden te testen. Op de volgende dia’s zie je de opdracht. Ook nog wat meer over mijn adres, studiekeuze.
Michiel Claeys. Studie richting Ik volg mijn eerste jaar sociaal werk in KATHO Kortrijk.
Katho-Department IPSOC BaSW A Academiejaar
Opdracht Maak op basis van een zelf gekozen sjabloon een presentatie van minimum vijf en maximum vijftien dia’s waarin je jezelf voorstelt. Breng daarbij.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
KONINKLIJK ATHENEUM PITZEMBURG MECHELEN BOUW MET ONS MEE AAN EEN STEVIGE TOEKOMST.
Niels Lelong.
een sinterklaasliedje
Gemaakt door: Dillon Waarom over haar? Nou ja, ik heb het toch alleen maar over mijn uiterlijk en ik kan geen beter onderwerp vinden dan mijn haar. Ik.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Oriëntatie op het onderwijs en het leraarschap.
REFLECTIE OP EIGEN HANDELEN PRESENTATIE GEZONDHEIDSKUNDE Gezondheidszorg technologie Periode 2.3 Roel Geerts Studentennr
Charlien Tanghe Korte Voorstelling.
Prokkelen. Voorstellen Prokkel ambassadeurs Mijn naam is Jeanet Wardenier Ik ben prokkel ambassadeur In 2014 ben ik opgeleid voor prokkel ambassadeur.
LEA en sociale competentie & participatie Miriam Walraven 20 januari 2011.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding VWO6
Te laat, te laat 1 Te laat, te laat, alweer te laat op school
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
WELKOM Ouders 4 HAVO & 4 Atheneum.. Studiekeuze 1.Keuze moet bij de leerling passen; Wie ben ik? Waar ben ik goed of slecht in? Waar liggen mijn interesses?
Reguleren van motivatie: Do It Yourself! 28 oktober Deventer.
tandarts Later wil ik graag tandarts worden Dat is mijn droom omdat..
Leer-en ontwikkelgroepen voor ouders. “ Ik heb meegedaan met het begeleiden van crea- activiteiten met de kleuters en heb hierdoor ontdekt dat ik eigenlijk.
Wat is nou D&P -Kennismaking met het bedrijfsleven -Algemene kennis en vaardigheden -Professionele kennis en vaardigheden -Loopbaanoriëntatie en –ontwikkeling.
Thuis in mijn provincie Vlaams-Brabant. Waar woon ik ?
Transcript van de presentatie:

Mezelf Diny Couckuyt

Gegevens Naam: Couckuyt Voornaam: Diny Adres: Calonnestraat 9 Gemeente: Oostrozebeke Tel.: 0473/934165 E-Mail: diny.bud@hotmail.com

Middenschool Groenhove Waregem: Koninklijk Atheneum Waregem: Scholen + richtingen Middenschool Groenhove Waregem: Modern Koninklijk Atheneum Waregem: Economie handel Katho Kortrijk: Sociaal Werk

Keuze studierichting In mijn middelbare schoolcarrière werd mij meer bijgebracht dan alleen maar wat er in het lessenpakket stond. Aan de hand van talrijke buitenschoolse activiteiten werden mij de waarden van teamwork, doorzettingsvermogen en hard werken bijgebracht. Aan de hand van deze activiteiten heb ik geleerd dat ik graag samenwerk met andere mensen en dat ik graag een helpende hand ben wanneer mensen het nodig hebben. Ook al zat mijn taak er al lang op. Daarom heb ik mijn studiekeuze nog eens herdacht. Ik heb dan besloten om in plaats van management, sociaal werk te gaan studeren. Een richting die ook meer bij mijn karakter past. In het Katho heb ik nu ook al zo’n buitenschoolse activiteit achter de rug: de expressieweek in Dworp.

Sfeerbeelden van buitenschoolse activiteiten