De stelling: Het kan niet waar zijn dat er maar één ware godsdienst is.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Korte inleiding op de Psalmen & Vier vragen bij Psalm 1.
Advertisements

Waterdragers VYA 14 juli 2013.
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Spr.3:20 door zijn kennis zijn de waterdiepten gekliefd en druppelen de wolken dauw.
Volk Gezag Land Nederlanders Grondwet Nederland Koninkrijk.
U B E N T H E I L I G...geloven, getuigen, groeien...
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: God is great © 2001 Hillsong Publishing / Unisong Music Publishers 1/11.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die.
Geprezen zij de Heer opwekking 44
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2001 Unisong Music Publishers t/a Samuel Music 1/7 HEILIG IS DE HEER ONZE GOD (ZO MACHTIG)
Zingen Vers 1 Eens komt de grote zomer waarin zich 't hart verblijdt.
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Zingen Vers 1 Heel de schepping, prijs de Heer!
Zingen Vers 1 Liedboek 303 De ware kerk des Heren,
Zingen Vers 1 Laat ons de Heer lofzingen,
5 januari 2014 Deventer. EVANGELIE EU ANGELION 2.
Wij knielen voor uw zetel neer Johan de Heer 843
Godsdienst.
Welkom Getuigen zijn.
IK WEET HET! ,,GROOT IS DE HEER’’
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Geen twijfel aan Gods zorg…
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. G. Schenau Hemels moederschap.
De koninklijke weg Terugpakken, betaald zetten, lik op stuk geven… dat is normaal Wat David doet valt daarom op Hij gaat de koninklijke weg.
Psalm 66 vers 1 Week 41. Psalm 66 vers 1 ob Juich, aarde, juich met blijde galmen Den groten Schepper van 't heelal; Zing d' eer Zijns Naams met dankb're.
Hartelijk welkom in deze dienst
Welkom.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A. G. M. Weststrate Hoe is het intussen met Gods volk…?
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Zondag 1 januari 2013 morgendienst
Leven zoals past bij God
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
1. Zingt nu een nieuw lied voor de HERE, want Hij heeft wonderen gedaan! Zijn rechterhand, vol roem en ere, zijn arm bracht Hem de zege aan, Prijst onze.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ouderling A. J. Walhout.
Zingen Vers 1 Juicht, alle volken, prijst de HEER!
Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer.
Zingen Vers 1 Hoe is mijn hart vervuld van blijde dingen:
Zingen Vers 1 Mijn God en Koning, aller vorsten Heer,
Zingen Vers 1 Juicht, o volken, juicht, handklapt en betuigt
Zingen Vers 1 Wij weten dat God alles keert ten goede op termijn
Kroon Hem met gouden kroon Opwekking 366
Zingen Vers 1 Halleluja, lof zij het Lam, die onze zonden op Zich nam,
Vers 1 Halleluja! Gij, volk des HEREN, zing een nieuw lied om Hem te eren Zing voor de HEER met alle vromen die juichend samenkomen. Israël geef uw Maker.
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de HERE.
Zingen Refrein Heer, onze Heer, hoe machtig is uw Naam
Zingen Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte,
Vrijdag 13 juni 2014 Gezellig samen voetbal kijken in de Soos vanaf uur. Komt u ook?
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
Vers 1 De HEER alleen regeert, als Koning hoog geëerd tot aan de verste stranden. Verheugt u alle landen. Hij hult zijn majesteit in wolk en donkerheid.
Vers 1 O God, wil aan de koning schenken uw recht en wijs beleid, wil hem, de koningszoon, bedenken met uw gerechtigheid. Laat hij uw volk besturen, Here,
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Liturgiebr. D. v Harten Collecte: Diaconaal centrum Eindhoven Psalm100:1, 2 L. Psalm150: Psalm100:3, 4 T. Psalm150: Gezang139:1, 2 Psalm145:1 Gezang107:1,
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
Red de verlorenen! Lucas 10,30-37 "Een man reisde van Jeruzalem naar Jericho. Onderweg werd hij door rovers overvallen. Zij rukten hem de kleren van het.
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Brief aan de Galaten -48- de vrucht van de geest: geloof/trouw.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Liturgie ♪8b: 1,2,3,4 1,2,3,4 ♫ELB471: ref1/ref2 ref1/ref2 ♪975: 1,2,3 1,2,3 ✝Ps: ✝Fil.4: ♪8: 1,3,4,6 1,3,4,6 ✞Verkondiging ♪823: 1,4,5.
Bediening van het Woord
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. L Hoftijzer
Transcript van de presentatie:

De stelling: Het kan niet waar zijn dat er maar één ware godsdienst is

1 Zing voor de HEER een nieuw lied, zing voor de HEER, heel de aarde. 2 Zing voor de HEER, prijs zijn naam, verkondig van dag tot dag dat hij ons redt. 3 Maak aan alle volken zijn majesteit bekend, aan alle naties zijn wonderdaden.

4 Groot is de HEER, hem komt alle lof toe, geducht is hij, meer dan alle goden. 5 De goden van de volken zijn minder dan niets, maar de HEER: hij heeft de hemel gemaakt.

6 Glans en glorie gaan voor hem uit, macht en luister vullen zijn heiligdom. 7 Erken de HEER, stammen en volken, erken de HEER, zijn majesteit en macht, 8 erken de HEER, de majesteit van zijn naam, draag geschenken zijn voorhoven binnen. 9 Buig u voor de HEER in zijn heilige glorie, huiver, heel de aarde, als hij verschijnt.

12 Laat het veld verblijd zijn en alles wat daar groeit, laten alle bomen jubelen 13 voor de HEER, want hij is in aantocht, in aantocht is hij als rechter van de aarde. Rechtvaardig zal hij de wereld berechten, de volken oordelen, trouw aan zijn woord. 10 Zeg aan de volken: ‘De HEER is koning. Vast staat de wereld, zij wankelt niet. Hij oordeelt de volken naar recht en wet.' 11 Laat de hemel verheugd zijn, de aarde juichen, de zee bruisen en alles wat daar leeft.