start Oog voor ieders roeping. Analytisch en zaken op een rijtje. Voorkeur voor actie & overtuigende stijl. Beschermend en begripvol. Wakkert talenten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Christengemeenschap De Goede Herder
Advertisements

N God roept, geeft gaven en leidt ons met Zijn Geest. Christus verlossingswerk is de basis. n Hij roept ons om te dienen, liefdevol, bescheiden en integer.
IN DE KERK M/V. GEVOELIG ONDERWERP Wat staat er voor je op het spel?
Gezag en autoriteit De Bron 20 februari 2011.
5 De eenheid van de Geest.
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
HOEZO BIDDEN?.
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
Hemelvaart hier en nu of daar en straks?. Situatie Marc.16:14-20 (vgl. Luc.24 en Hand.1) 1)Jezus’ positie 2)onze positie 3)en dan?
Heilige Geest Hij is Degene die ervoor zorgde dat taalbarrières tijdens het Pinksterfeest werden opgeheven. Iedereen verstond elkaar. Maar wie is Hij en.
The GREAT escape De grote ontsnapping Deceptie van de Maya’s Maya Deception.
Pinksteren zondag 11mei 2008 Hand. 2: 1-24 Het huis vulde zich met een geluid als van een hevige wind en op een ieder van hen waren vuurtongen en iedereen.
Kerst 2010 Micha 5: 1-4a Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein voor iedereen. Uit jou komt een herder voort, bekleed met macht van de Heer, Hij brengt.
EER je vader en je moeder !
God spreekt je aan in de bijbel 2 Timoteüs 3:16-17.
Jezus is niet dood ……… Hij heeft wel de Geest gegeven !!
Wie weg is wordt gezien Hoe het altijd gaat… wie niet weg is wordt gezien wie weg is wordt niet gezien Niet als je Jezus heet wie weg is wordt gezien.
WAT DOE IK HIER NOG...??1 WAT DOE IK HIER NOG…..??
Naar een nieuwe structuur van de kerkenraad.
De HEERE heeft een afschuw van liegen en bedriegen
Een vader naar Gods hart
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
Christen-zijn op je werk: fijn of eng ??
De schepping van de mens 1 Genesis 3. 2 Hoe kan ik, als christen, Genesis 3 een zinvolle plek geven in mijn leven in deze wereld?
Geest, gaven, vruchten & talenten deel 1 29 maart 2015 R.Rausch © Serie: Geest & gaven (drie delen Q&A) Evangelische Baptisten Gemeente Tilburg.
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
Toveren met kommagetallen
Ambten in de gemeente Gaat het over ‘ambten’, dan gaat het over de gemeente. En gaat het over de gemeente, dan gaat het over Christus. 1 Kor vragen:
WIJ MOGEN LEVEN MET CHRISTUS Romeinen 6:8: “Wanneer wij met Christus gestorven zijn, geloven we dat we ook met Hem zullen leven.”
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 2 onze traditie en onze missie.
Formulier voor de openbare belijdenis van het geloof Blz. 735 (GK) Geliefde broeders en zusters in onze Here Jezus Christus, U bent hier verschenen voor.
Voorspelbaar? mooie gemeente! missionaire gemeente dat begint met verlangen.
The only book God ever wrote 1 Johannes Leven, licht en liefde.
HOOP versus Bezorgdheid Hebreeën 6:9-12. Hebr.6:11-12 Maar wij verlangen ernaar dat ieder van u dezelfde inzet toont, tot volle zekerheid van de hoop,
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Het Koninkrijk van God - 3
Woord van Leven Mensen van diverse godsdiensten voelen zich aangetrokken door de geest van broederschap die de Focolarebeweging kenmerkt. Men doet de ervaring.
Marcus 1:29-39.
    Christelijke vrijheid samen God willen dienen in de gemeente
30 april 2017 The day after 2 Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties.
De eenheid van de geest 19 februari 2017 Urk.
Toen men dit hoorde, voegde Hij er nog een gelijkenis aan toe, daar Hij dichtbij Jeruzalem was en men meende, dat het Rijk Gods onmiddellijk ging verschijnen. Hij.
Hemels denken.
DE HEILIGE GEEST • verzegeling • verlichting • versterking
1.
"Verovering van Paradijs"
Gods Koninkrijk: een Paradijs!
om te onderscheiden wat wel en wat niet van de Geest afkomstig is.
Natuur speurtocht Genesis 2:1 Opdracht:
God alles in allen God alles in allen
Efeziërs 6: 5-9 Gehoorzaam je baas, zoals je ook naar Christus luistert: met eerbied en met heel je hart. Doe niet net alsof je je best doet en gehoorzaam.
Bidden om de hemel op aarde
Wat is de zin van je leven?
Onze (geestelijke) zintuigen oefenen
Zorgzame gemeente (5) Matteüs
Opvoeden - 24 juni
Geloofsbelijdenis 1. Ik geloof in God de Vader, die almachtig, wijs en goed, aard’ en hemel heeft geschapen, vorm en kleur in overvloed. Die de stilte.
Hoofd in de wolken; voeten in de klei
Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente
Geloven zonder de kerk? Wedergeboorte en bekering Kind van God worden
VOLmaakt + VOLkomen toegerust
Op het zaaiveld van ons hart worden woorden uitgestrooid Het Woord van God is het zaad van nieuw leven.
Waarom ik geloof en blijf geloven
Geloofsbelijdenis.
Openbare geloofsbelijdenis
de verborgenheid van Zijn wil
Een ouderendienst.
De opgestane Christus is met je!
Geest van hierboven, leer ons geloven, hopen, liefhebben
‘ONDERZOEKT DE SCHRIFTEN’
Transcript van de presentatie:

start Oog voor ieders roeping. Analytisch en zaken op een rijtje. Voorkeur voor actie & overtuigende stijl. Beschermend en begripvol. Wakkert talenten bij anderen aan, spreekt geloof uit. Wat klikt bij jou? Profetisch Onderwijzend Evangeliserend Herderlijk Apostolisch

Neem je plek in …niet iedereen is hetzelfde… …wanneer we woekeren met onze talenten…vermenigvuldigen ze! …elkaar opbouwen…

Ef 4: 11

‘…ieder doet z’n ding…’ EvangelistLeraar Herder

EvangelistLeraarHerder ApostelProfeet

Apostolische/ profetische gemeente Leven vanuit hoop. Niet vanuit tekort. ‘zoals in de hemel, zo ook op aarde’ Het gaat om Gods tegenwoordigheid; daarop leren afstemmen Geestelijk leven Natuurlijk ‘gezins’-gezag; niet macht of democratie. Relaties met ‘vaders’.