Deze presentatie werd gemaakt door een Franstalige Zwitserse.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ieder jaar komt de Sint met de boot uit Spanje weer aan.
Advertisements

Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Over honden en over mensen….
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Pelgrims en pelgrimstochten
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Gemaakt door Odessa koorevaar
Laatste zondag van het kerkelijk jaar
•Start op 3 september a.s. •Je kiest een activiteit voor 4 weken •Je kunt uit verschillende activiteiten kiezen. Je moet er in ieder geval 4 doen. •Op.
Het diepste gat van de wereld is geen verzinsel uit de film „Starwars“, doch bevindt zich in Rusland Bij Mirna in Rusland, om precies te zijn in Oost-Sibirie,
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Rivieren en Dijken.
Zwitserland Zermatt 6/04-13/04.
Onderwerp in deze les De Middeleeuwse Wereld.
Maxine Mijn hobby's.
Wees het hele jaar door dankbaar voor wat je hebt…
Paragraaf 2.4 Griekse kunst.
Maria neemt ons mee doorheen de sterkste momenten van haar leven…
In het leven zijn er constant perioden met zon en wolken.
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
JubileumTocht 2014 Ons 25 jarige bestaan gaan we samen groots vieren! 30 augustus tot 6 september of 6 september tot 13 september.
Thailand.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
De stratovulkaan Nyiragongo
Deze presentatie is van :
Zomaar een kaartje.
Naar het Jaareinde toe
“La Moreneta” Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 01/2011.
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
Frankrijk De provence Deel twee.
Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.
Borobudur De Borobudur tempel..
Oud en wijs.....
Opdracht Bouwkunst Vera van Zalk 3C.
Wonderen der natuur The Wave ~ Arizona /USA Musik: Louis Armstrong – What a wonderful world.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
King’s college Anniek Gribnau 4ha.
Gemaakt door: Joran en Davy
3.4 Rekenen met energie 4T Nask1 H3 Energie.
PowerPoint presentatie BOURGOGNE
Tianmen Mountains liggen in het noorden van de provincie Hunan, bij Dayong (China). Veel mensen denken bij Tianmen aan de beroemde Tiananmen Square, in.
Ik doe mijn presentatie over het spel halo 3,omdat ik het zelf heb en ik ken er veel van.
Vertraagde beweging Uitleg v1 blz 12..
Wonderen der natuur The Wave ~ Arizona /USA Musik: Elvis Presley - I can‘t help falling in love with you.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Woord van Leven Juli 2014.
Ladders Sport voor sport. Ladders Sport voor sport.
De Titanic !!......
HET MEEST PORTUGESE DORP VAN PORTUGAL
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
Sint-Maarten is een klein idyllisch eiland, met een Nederlands en een Frans gedeelte, men vermaakt zich er prima! Het bevindt zich hier.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Op zondag zijn we met de auto 1
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
Les 3 De keizer en andere goden Gemaakt door: Nikki, Chanell, Cas, Tim en Roan.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Op sneeuwklas in Zwitserland
WINTERSE GEDACHTEN.
Tianmen Mountains Dayong city (nu Zhangjiajie) met
Oh Die Mooie Blauwe!.
Karpata Restaurant-Hotel
Transcript van de presentatie:

Deze presentatie werd gemaakt door een Franstalige Zwitserse. ONZE mooie M atterhorn Deze presentatie werd gemaakt door een Franstalige Zwitserse.

De MATTERHORN (door de Fransen CERVIN genoemd) is 4.478 m hoog. De berg is het symbool van Zwitserland, een der mooiste bergen ter wereld en zeker de meest gefotografeerde. Voor echte alpinisten is dit de « top der toppen ».

Door dit drama werd het dorpje ZERMATT in één nacht wereldberoemd. De Matterhorn werd voor het eerst « overwonnen » op 14 juli 1865 door de Engelsman Edward Whymper. Vier van de zeven jonge mannen die aan dit avontuur deelnamen vonden de dood. Door dit drama werd het dorpje ZERMATT in één nacht wereldberoemd.

Een rustige vakantie is dus gegarandeerd! ZERMATT ligt aan de voet van de Matterhorn op een hoogte van 1.620 m. Het is een van de belangrijkste skistations in de Alpen in het Duitssprekende gedeelte van het kanton Valais. In Zermatt ziet men geen motorvoertuigen. Enkel sleden, koetsen met paarden en elektrische voertuigen zijn hier als transportmiddel toegelaten. Een rustige vakantie is dus gegarandeerd!

Bij aankomst wordt u de adem afgesneden door zoveel pracht! Om de Matterhorn te bereiken neemt u de tandradbaan naar Gornergrat op een hoogte van 3.089 m. Deze « gletsjertrein » beklimt de berg aan een constante snelheid. Onderweg geniet u in de bochten van een onvergetelijk spektakel. U ziet de skiërs met hoge snelheid de hellingen afdalen. Bij aankomst wordt u de adem afgesneden door zoveel pracht!

Castor 4.223 m Pollux 4.092 m

Een mooi kapelletje nodigt uit tot een bezoek. Boven het treinstation bevindt zich een restaurant waar u op een zonnig terras - oog in oog met de bergen - typische gerechten van Valais kunt proeven. Een mooi kapelletje nodigt uit tot een bezoek.

Onze grote kei die de trots uitmaakt van ons Valais. Het is met veel plezier dat ik u onze mooie MATTERHORN heb voorgesteld! Onze grote kei die de trots uitmaakt van ons Valais. Vriendelijke groeten! Februari 2008