Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel nu de.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

Het schrijven van een practicum verslag
Emck Business Solutions Sjablonen in Word “Documents with the speed of light..”
Hét aanspreekpunt voor uitwisseling van zorgcommunicatie eOverdracht 23 september 2013.
Stelling van Pythagoras
OVER OUDE DRUKKEN K ennismaken met boeken gedrukt vóór 1840 Hoe is een oude druk opgebouwd?
to print or not to print … Logo van uw onderneming WIJ DOEN MEE.
Profielwerkstuk.
Welkom bij de presentatie van
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Les1: eenvoudig computergebruik
Het maken van een presentatie
PowerPointslides maken
Reductie van papierverbruik aan de UGent
& mailings in Adlib Een overzicht van de mogelijkheden.
Hoofdstuk 6: Controle structuren
Printeraccounting Werner Maes 16 december Wat doet het? Bijhouden van aantal afgedrukte pagina’s van elke gebruiker die van samba & cups afprint.
Opmaat Wetgeving Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
In deze paragraaf maak je een eerste omschrijving betreffende uw onderwerp en waarom je dit onderwerp hebt gekozen… Voor de opmaak verander je het best.
Goede afspraken maken goede vrienden!!!
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
Voorrangsregels bij rekenen (1)
Afdrukken met Visual Basic 2008
ENQUETE ORA.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Daarna verspreidde.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Powerpoint Hoe moet het NIET?.
VREEMD ! Ziehier een kleine wiskundige oefening die u meer dan eens zal verbazen !!!
Repressief Zakboekje VRU 2012
Actie ZERO AFVAL Een campagne op initiatief van
Klik op “Invoeren validatieboek”
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Dan verspreidt.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
IA – LABELS Rogier van der Linde & Davy De Winne, 2014.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
De dag van het solliciteren Blok 1
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel dan nu.
Burger een elektronische brievenbus waarin de burger op een gecentraliseerde en beveiligde manier officiële documenten kan ontvangen de tool is zo ontworpen.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Online instrument tevredenheidsmeting ouders
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
1 1 Phone Challenge Workshop Mbo niveau 3-4. l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
1 2 de Deel Cursus voor een eco-performant gebruik van uw PC.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding. Periode 2 Les 1: Faalangst Doelen:doe de test en check of jij misschien last hebt van faalangst.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Printen op school Werk je achter een PC op school? Gebruik dan de printer ‘Follow You’ om te printen.
Elektrische Papiersnijmachine helpt om veel van Power Save.
1 Een ZORGELOOS sociaal beheer Brigitte Thys. 2 Elektronische mededeling Hoe ?  Via de portaalsite van de RSZ –
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Reflection Cards Netherlands
Scanning Cafca nv|Rembert Dodoensstraat 45, 3920
1. Kan je objectief kijken?
Typografie (2).

Voorbereiding examen Stap 1: Noteer in het midden van je A3-papier jouw visie op het onderwerp. Stap 2: Vul jouw visie aan met trefwoorden/citaten uit.
Elk Dorp een Duurzaam Dak
Cursus voor een eco-performant gebruik van uw PC
Hoofdstuk 3 Indeling van het magazijn
Hoofdstuk 3 Indeling van het magazijn
voorbeeld volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel nu de tweede poster Verstuur samen met de tweede poster het eerste scherm met een praktische tip die verband houdt met de aanwijzingen van deze poster. Daarna verstuurt u de volgende schermen volgens het door u meest geschikt geachte ritme (vb.: om de 3 dagen), of volgens de vraag van de gebruikers. “ Ik print minder papier ! ” “ to print or not to print … doe er echt iets aan” Logo van uw onderneming

Een spaarzame lay-out ! Een document van 30 pagina’s in lettertype Arial 12 kan worden herleid tot 4 pagina’s ! 23 pagina’s door lettertype Arial 10 te gebruiken 22 pagina’s dankzij lettertype Times New Roman 20 pagina’s door de marge in te stellen op 2 cm 17 pagina’s dankzij een regelafstand van 10 pts 8 pagina’s door recto/verso af te printen 4 pagina’s door 2 pagina’s per vel af te drukken Dat volgens vorsers van Worldwatch Institute de papierindustrie wereldwijd verantwoordelijk is voor 20 % van de houtkap en voor 20 % van het energieverbruik voor industriële toepassingen. WIST U ? Logo van uw onderneming

Druk Recto / Verso ! Drukt uw printer niet automatisch recto/verso af ? Druk dan eerst de onpare pagina’s af en draai de bladen voor het afdrukken van de pare pagina’s dan om. Voer eerst een test uit alvorens u een lange printopdracht start ! dat het papierverbruik sinds 1950 is toegenomen met factor 6. WIST U ? Logo van uw onderneming

Herbruik eenzijdig afgedrukt papier ! Gebruik papier dat slechts langs één zijde is bedrukt als kladpapier om nota’s te nemen of om documenten af te drukken. Reserveer een plaats voor uw “kladpapier” en doorstreep de reeds gebruikte zijde om verwarring te voorkomen. dat een werknemer van een zuinige onderneming per jaar 1 riem papier verbruikt en het papierverbruik van een werknemer van een verkwistende onderneming oploopt tot riemen per jaar. WIST U ? Logo van uw onderneming