Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

Wat brengt 2014?.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Minecraft.
Als woorden belangrijk worden…
Welke vernieuwende vormen van reclame worden in de openbare ruimte gebruikt, en wat maakt deze tot een succes. Kay Lakeman.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Presentatie over vogels
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Met Liefdesspreuken Bloemen en Vlinders
De Kracht van Facebook games
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Welke trends komen terug
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
1 Pasen: Kies een leuk spel Gertrude van Walstijn.
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,
Naam: Presentatie over Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Presentatie over paarden en ponys
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam:chermaie klunder
Presentatie over : honden
Terugblik op de Toermalijn
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Glow.
Glow.
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
World of Warcraft Spelen tot level 20 Gaming. Verwachtingen vooraf Ik heb World of Warcraft gespeeld toen de Burning Crusade net uit kwam. Ergens na de.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Wat ik wil…..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Vrienden.
Kikker en de stoelendans!
Mijn spreekbeurt gaat over
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.
LIEFSTE PAPA.
Hoofdstuk B. Whatsapp Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Het gebruiken van.
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
Kippen: Van ei naar kip niet ingesproken
BONSAI Mijn Leven….
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Verstoppertje spelen in het bos
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Mijn Leefstijl. EVEN VOORSTELLEN… Kan je een inschatting maken van de prijs van een product. Besef je dat reclame invloed heeft op wat je besteedt. Weet.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Filmpjes: nadenken over geld
Transcript van de presentatie:

Tiny Farm Gaming

Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld en gaat levels omhoog waardoor je andere dieren kunt aanschaffen. Het is een social game wat inhoudt dat je op farms van echte vrienden van je kunt kijken en samen kunt spelen. Je kunt ook met echt geld dingen kopen in het spelletje.

Verwachting vooraf Ik had er gemengde gevoelens over. Ik weet van mezelf dat ik een zwak heb voor RPG’s, maar ik had al veel boerderij spelletjes gezien op mobiele toestellen en ik had zo mijn vraagtekens bij dit spel. Maargoed ik kende een paar mensen die het speelden en ben het maar gaan proberen!

Tijdens Ik heb het aardig lang volgehouden, omdat het heel simpel is om toch even de app aan te klikken en al je dieren te voeren. Je speelt wat rond, koopt een nieuw hok en een struik en voila, wat ziet mijn boerderij er toch pro uit.

Achteraf Inmiddels ben ik er klaar mee. Op een bepaald level ging het niet snel genoeg meer en zat er te weinig variatie in, telkens ging ik later inloggen en minder spelen. Er moet een klein beetje uitdaging in blijven zitten dan is het leuk.