De inrichting Van: Anne Mees John!!!!!. Inleiding: De lengtes van de banen en de kosten door Anne De oplossing waar je hem plaatst door Mees geluidsoverlast.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Louis.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
WAAROM Stierf JEZUS?.
Anne-Frank.
Werk mijmeringen Sleepy Shores.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
“Ik kan dit niet oplossen...” “Ik zal de weg voor jou banen”
De standen Door God gegeven taak:
Woensdag 23 September 2009 De dingen zijn veranderd.
GELUID – FREQUENTIEBEREIK, GEHOORDREMPEL EN GELUIDSHINDER
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
MAYA’S Door Sarkis & Dirk Door Sarkis & Dirk.
Hst 3.2 : Congestievraagstukken.  Bredere/meer snelwegen ◦ Korte/ middellange termijn oplossing  Mensen vanuit het ov weer in de auto!!!
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Godsdienst.
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
Onhaalbaar? Een gebod om op af te knappen? Een gebod om op af te knappen? Alleen voor kinderen? Alleen voor kinderen? “Gods hand”? “Gods hand”? Risico:
Wie heeft u in zijn ban gekregen? We houden niet zo van wetten, toch leveren we ons er makkelijk aan uit – alsof er een magische aantrekkingskracht is.
Pesachmaal beker wijn ei lamsbot bitter kruid ongedesemd brood.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
Presentatie Jeroen en Kishan
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Mijn antwoord op jouw vragen is dat Ik de schepper ben.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
De helikopter. Armand en Antoinette gaan elk jaar naar de regionale tentoonstelling En elke keer zegt Armand tegen Antoinette :
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Wij hebben het beste idee van Nederland
19 En Jered leefde, nadat hij Henoch verwekt had, achthonderd jaar; en hij verwekte zonen en dochters. 20 Al de dagen van Jered waren negenhonderdtweeënzestig.
Gelijkmatige toename en afname
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Wij hebben een hart voor iedereen
OFC28 mediawijsheid les 4.
DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een.
Seizoenen van het leven Het seizoen van wachten.
Welkom 6e Lijdenszondag 2015.
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
De balans in combinatie met BATEN en LASTEN
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Kernconcept Groei en Leven
Walibi World(poster en folders)
Voor pa. De grond verzakt onder mijn voeten als ik naar de hemel kijk Waarom hebben mijn vermoedens, nu een keertje wel gelijk De grote aarde wil niet.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Omgaan met vrijwilligers die meer begeleiding vragen Akram Ghorbani & Rene Verheijen.
INHOUD 1. Ons idee 1.1 Waar kan het worden toegepast? 1.2 Hoe werkt het? 1.3 Welke materialen worden er gebruikt? 2.Berekeningen 2.1 Hoeveel kost het?
Promo! Type 2 Per twee: 13,20 euro legplanken per twee kasten: 12,48 m Type 1 Per twee: 12,50 euro legplanken per twee kasten: 10,60 m 5 legplanken 4 legplanken.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Geef ons vandaag ons..... brood. BIDDEN OM ……BROOD 1.koninkrijksbrood 2.dienstbrood 3.samen-brood.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
TRADITIONELE SPELEN Comeniusproject SGC Lier. DAG ALLEMAAL!!! Tijdens het 1ste jaar van ons project gingen we werken rond legendes. De kinderen van 4,
Ieue - Jireh Genesis 22: En het gebeurde na deze dingen dat de God (Elohim) Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie,
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Amber van der Vorst, Dominique Tapia, Maud Wabeke, Jolan Philips Sahar Latif.
Door Indy, Thijs en Isabel.
Afsluiting: Hoe zit jij in je kippenvel?
Transcript van de presentatie:

De inrichting Van: Anne Mees John!!!!!

Inleiding: De lengtes van de banen en de kosten door Anne De oplossing waar je hem plaatst door Mees geluidsoverlast door John kan ons voorstel doorgaan? Door Mees Tabel van andere luchthavens door Anne De samenwerking door John

De lengtes van de banen en de kosten De banenLengtes De polderbaan3800 Kaagbaan3500 Buitenveldertbaan3450 Aalsmeerbaan3400 Zwanenburgbaan3300 Oostbaan2014 Onze baan: monkeysbaan3244 0,7 miljard om een nieuwe baan te maken

De oplossing waar je hem plaatst

geluidsoverlast Rozenburg Hoofddorp Badhoevendorp Die hebben last van het geluidsoverlast

Kan ons voorstel doorgaan? Ja ons voorstel kan doorgaan als we een geluidswal aan schaffen en dat doen we

De tabel van de andere luchthavens

De samenwerking! De samenwerking ging heel goed we hadden bijna nooit meningsverschillen, daarom is het allemaal zo goed gegaan

Einde!!!!!! Bedank voor jullie aandacht en voor het luisteren!!!!!!