Tianmen Mountains liggen in het noorden van de provincie Hunan, bij Dayong (China). Veel mensen denken bij Tianmen aan de beroemde Tiananmen Square, in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
Advertisements

Aadrijkskunde thema 3 Vragen en antwoorden.
Op geologische ontdekkingstocht in Europa
Het ijs- en sneeuwfestival van Harbin
Wij gaan iets vertellen over het boeddhisme
Reisbureau IDM reizen Lloret de mar Blanes Malgrat de mar Barcelona
Bij H2 §4.1 en § 4.3 landschappen NL.
China. China Veel mensen in een groot land Wereld in het klein Veel mensen in een groot land Kaart 13.
Thema 1 Noah, Yaimo en Ivar Water.
WERELDERFGOED In nederland. S CHOKLAND Sinds 1995 als eerste Nederlandse monument op werelderfgoedlijst Symbool van Nederlandse strijd tegen het water.
HuMaNia: “onze”wereld
W H I T E M O U N T A I N S. Die naam stamt uit het verleden, door schepelingen zo genoemd, omdat deze bergketen vaak met sneeuw was bedekt, en van de.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
DEZE PRESENTATIE LOOPT AUTOMATISCH.
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
De steenhouwer Bewerkt door Toon, Brent en Arto Niveau 6.
Vulkanen Tenerife Stenen.
Harry Potter en de schepping
Hangend boeddhistisch
Vermenigvuldigen met 10 ..
En nadat Hij dit gesproken had, werd Hij opgenomen, terwijl zij het zagen, en een wolk onttrok Hem aan hun ogen. Handelingen 1.
Wij doen onze presentatie over het boeddhisme.
Borobudur De Borobudur tempel..
De temperaturen in Harbin bereiken vaak –40°C en blijven onder het vriespunt gedurende een half jaar. Deze stad bevindt zich ten noorden van het gekende.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
M3F-MATEN - Gewichten en lengtematen
DE AARDE BEWEEGT Danique en Jasmijn.
Bij de Here ben je veilig 1 bij de Here is mijn leven veilig.
Ir D.F. Woudagemaal Sinds 1998 op werelderfgoedlijst Vlakbij Lemmer
I R D.F. W OUDAGEMAAL Sinds 1998 op werelderfgoedlijst Vlakbij Lemmer Oudste en grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld Geopend door Koningin Wilhelmina.
Werelderfgoed in Nederland. Schokland  Sinds 1995 als eerste Nederlandse monument op werelderfgoedlijst  Symbool van Nederlandse strijd tegen het water.
Deze presentatie werd gemaakt door een Franstalige Zwitserse.
Speciale TRAPPEN in de wereld
Ontstaan van het heelal en de aarde
Vertaald uit het Italiaans. Freddy Storm – 01/2009.
1 Jongerenwerkgroep voor Sterrenkunde OK t/m 29 juli 2005 Niet-Egyptische pyramides.
De ontwikkeling van leven
Werelderfgoed in Nederland. Schokland  Sinds 1995 als eerste Nederlandse monument op werelderfgoedlijst  Symbool van Nederlandse strijd tegen het water.
De Amazone.
Verbanden JTC’07.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Tot vandaag de dag, is het moelijk te begrijpen dat in een woestijn gebied, zonder regen, veel droogte en geweldige hoge duinen, er sinds eeuwen een.
Gary Klikken aub… Sint Pieter gezien over de Tiber.
Gemaakt door: Enrico Stolwijk Rowan de Vries Daan Borger
Tot vandaag de dag, is het moelijk te begrijpen dat in een woestijn gebied, zonder regen, droog en overheersend door geweldig groot duinen, er groot.
Werelderfgoed in Nederland. Schokland  Sinds 1995 als eerste Nederlandse monument op werelderfgoedlijst  Symbool van Nederlandse strijd tegen het water.
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
DeHiet Veel plezier Auto - start.
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
avancer manuellement vooruit met muisklik Siberië, het Baïkalmeer.
De eenzame ontdekkingsreiziger, in het centrum van het beeld hierboven bevindt zich binnen de grootste ooit ontdekte grot. Zij heet Hang Son Doong, bevindt.
Beste klasgenootjes,vandaag doe ik mijn spreekbeurt over:
The Day After Tomorrow Brigitte van der Schuit. Situatieschets  Toekomstbeelden onjuist - Elke klimaat situatie is uniek - Wat vroeger is gebeurd geeft.
in China De berg De berg Hua Shan is een van de vijf “heilige bergen" van China. Hij ligt in de provincie Shaanxi, ongeveer 100 kilometer ten oosten.
Aardrijkskunde thema 3 de aarde beweegt
Vulkanen Mas, Omar.
De verkeersader van '' Atlanterhavs = veien "(Atlantische Oceaan Road) een bepaalde infrastructuur en spectaculair dat springen van eiland naar eiland.
Speciale TRAPPEN in de wereld
Aardrijkskunde thema 3 de aarde beweegt
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
Tianmen Mountains liggen in het noorden van de provincie Hunan, bij Dayong (China). Veel mensen denken bij Tianmen aan de beroemde Tiananmen Square, in.
Grafheuvels in de provincie Utrecht
Tianmen Mountains Dayong city (nu Zhangjiajie) met
China 中華人民共和國 bevolking van etnische groepen
Project om kinderen in Nepal weer naar school, te laten gaan
Transcript van de presentatie:

Tianmen Mountains liggen in het noorden van de provincie Hunan, bij Dayong (China). Veel mensen denken bij Tianmen aan de beroemde Tiananmen Square, in Bejing (Peking), duizenden kilometers verder) Om de pas te bereiken kan je de Tongtian autoweg (Laan naar de hemel) nemen, die 99 haarspeldbochten heeft. Aan het einde moet je nog te voet verder klimmen op de Tianti (trap naar de hemel), die 999 treden heeft. Het is misschien de Chinese manier om de hemel te bereiken, doodsbang op de snelweg en buiten adem van het klimmen te voet! Maar het is de moeite! Je ziet er een ingestorte grot die nu een natuurlijke boog is met een adembenemend uitzicht. Dayong city (nu Zhangjiajie) met de Tiamen bergen vlak bij

De bergtop ligt op 11 km van de stad.

Je reist eerst om een berg heen

…en pakt de eerste haarspeldbochten …en pakt de eerste haarspeldbochten. Je overbrugt een hoogteverschil van 1100 m. Je begint op 200 m boven de zeespiegel en gaat naar 1300 m.

De aanleg begon in 1998 en eindigde in 2005 De aanleg begon in 1998 en eindigde in 2005. De kosten bedroegen slechts 13,2 miljoen US$.

De weg klimt met zijn 99 bochten stijl omhoog langs de hellingen in de vorm van een draak.

Ben je al duizelig bij het kijken hiernaar? Niet spreken met de chauffeur!

Wil je de top op een andere manier bereiken Wil je de top op een andere manier bereiken? Er is een kabelbaan die vanaf de stad 7,5 km aflegt en 1280 m hoogte overbrugt.

De kosten voor een tripje zijn $38. Maar het is zeker de moeite waard.

Er zijn 98 stuks acht-persoons cabines Natuurlijk zijn de cabines bestand tegen regen, maar je wilt er tijdens een storm niet in zitten.

Maar de cabines zijn veilig tijdens een aardbeving

De Tianmen Cave is door erosie van water ontstaan De Tianmen Cave is door erosie van water ontstaan. De doorgang is de grootste ter aarde. De Tianmen Cave ligt zuid-noord en heeft een hoogte van 131.5 meter, een breedte van 57 meter en een diepte van 60 meter. Het lijkt dus meer een poort naar de hemel.

Tianmen Shan mag uniek zijn in de wereld van grote bogen Tianmen Shan mag uniek zijn in de wereld van grote bogen. Het is vroeger al beschreven. Documenten uit China's “Drie Koninkrijken" dynastie rapporteren dat het gat is ontstaan in 263 (n. Chr) toen het dak van een grot instortte. De leeftijd van Tianmen Shan is dan ook precies bekend.

Als je de kabelbaan niet wilt nemen, dan is er ook een bus, al moet je het laatste stuk echt zelf lopen.

De andere kant van de ‘Triomf boog’.

Tianmen Shan ligt vlak bij Zhangjiajie Airport, stuntvliegers hebben dit object dan ook ontdekt. In 1999 hebben internationale stuntvliegers er voor het eerst doorheen gevlogen. 800 miljoen mensen keken er naar. In 2006 werd de Russische Air Force Aerobatic Flight Show in Zhangjiajie gehouden en hebben meer vliegtuigen de stunt herhaald.

Zou afdalen makkelijker zijn?

Aan de westzijde is de Tianmen Tempel gebouwd op een vlakte van 10 Aan de westzijde is de Tianmen Tempel gebouwd op een vlakte van 10.0002 meter). Voordat deze nieuwe tempel werd gebouwd stond er een kleine Boeddhistische tempel waar pelgrims kwamen sinds de Ming Dynastie, 400 jaar geleden.

Als je een tocht onderneemt word je beloond met mooie uitzichten.

Hopelijk kan je er eens naar toe Tot ziens Tianmen bergen Hopelijk kan je er eens naar toe Juli 2010