Space Jam. Algemene info Regie - Joe Pytka Regie - Joe Pytka Acteurs Acteurs Michael Jordan Michael Jordan Bugs Bunny Bugs Bunny Muziek - James Newton.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Busramp in Zwitserland
Over honden en over mensen…
Uitslag enquête over online pesten
oro Hallo allemaal Wat leuk dat je een kijkje maakt.

Kolonisten van Catan Peter Zwart.
Having a good friend is a wonderful gift !
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Hoofdstukken 15 en 16.  als spelers meer keuze hebben kunnen nieuwe verhalen ontstaan. Hoe kan ik meer keuzes brengen?  Conflicten leiden tot meerdere.
Hans Slender Lectoraat Sportwetenschap
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
Rachel MCAdams, Gena Rowlands, Ryan Gosling, James Garner
Amber van Iddekinge, 10 maart Presentatie werkstuk.
Indien je vóór mij zou sterven,
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Iedereen is uniek (2) van Rico
Veronique’s kapsalon start issa Naam level: blanke issa kleine knip beurt.
Leerlingenraad… eventjes de ouders informeren
A LL ABOUT E MMA F AN Kom hier alles te weten over Emma Fan En haar website
De schaduw van kees Querido.
Godsdienst.

Peter Zwart. Algemene info Bordspel –Voor 3 tot 6 spelers vanaf 10 jaar –Speelduur is ongeveer 75 minuten Gemaakt door Klaus Tauber Winnaar Speelgoed.
Kolonisten van Catan Peter Zwart. Algemene info Bordspel Voor 3 tot 6 spelers vanaf 10 jaar Speelduur is ongeveer 75 minuten Gemaakt door Klaus Tauber.
Catch me if you can Peter Zwart. Algemene info Regie - Steven Spielberg Acteurs – Leonardo di Caprio (Frank W. Abagnale ) – Tom Hanks (Carl Hanratty)
The Hunger Games Suzanne Collins.
EMEG lijst: opdracht 10.
JUNIOR Mijn vriend.
Ik doe mijn presentatie over het spel halo 3,omdat ik het zelf heb en ik ken er veel van.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Space Jam. Algemene info Regie - Joe Pytka Acteurs ▫Michael Jordan ▫Bugs Bunny Muziek - James Newton Howard.
Lot project-opdracht 2 Vragen van opdracht 2 en de antwoorden De 3 meiden van groep brenda.
Powerful people (Machtige mensen)
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Wat ik wil…..
Masker.
The Fault in Our Stars John Green.
Emoties door Games Door: Vera Prins. “ Wat is de meerwaarde van emoties door games ?
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Hoofdstuk 8: The game is made for a player. Ken de spelers  Einstein: Leer luisteren naar je publiek en weet wat je doet.  Project yourself: Plaats.
Koninklijk gebed bij aangevochten vertrouwen
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Presentatie Nick Visser, Steve Zonneveld, Jeffrey Beckers, Desirée van den Berk & Christel Wortman.
Blok 11 les 10 Rekenverhalen. 1. Lees heel het verhaal. 2. Lees zin per zin. 3. Haal het ! uit de zin. 4. Stel het je voor.
Waarom heb je zo weinig moed?.
Van Engel, Minke en Helen
Werk model Collaborative Spiral Actie samengesteld, gevonden actie toegevoegd Dansstuk gemaakt + gevonden decor toegevoegd.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Een pastoor van een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf) !
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Powerpoint presentatie.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Terreur in de klas. Eerst een minuut stilte. Tips van Klasse: leerlingen-over-terreur-en-geweld/
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
S/k/l interviewen.
Een verhaal dat onrustig maakt…
Een reisverslag schrijven
Het 24 spel.
Over honden en over mensen…
De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
Over honden en over mensen…
Kolonisten van Catan Peter Zwart.
Transcript van de presentatie:

Space Jam

Algemene info Regie - Joe Pytka Regie - Joe Pytka Acteurs Acteurs Michael Jordan Michael Jordan Bugs Bunny Bugs Bunny Muziek - James Newton Howard Muziek - James Newton Howard

Het verhaal De Looney tunes krigen bezoek van aliens De Looney tunes krigen bezoek van aliens Zij willen de loony tunes meeenemen naar hun wereld. Zij willen de loony tunes meeenemen naar hun wereld. Bugs Bunny maakt een deal met de aliens Bugs Bunny maakt een deal met de aliens Ze gaan een basketballlwedstrijd spelen. Ze gaan een basketballlwedstrijd spelen. Als de looney tunes winen hoeven ze ze niet mee. Als de looney tunes winen hoeven ze ze niet mee. De aliens stelen het taalent van grote basketbalsterren enn maken zo een ‘MonSterTeam’ De aliens stelen het taalent van grote basketbalsterren enn maken zo een ‘MonSterTeam’ Bugs Bunny is niet voor één gat te vangen en rroept de hulp in van Michael Jordan… Bugs Bunny is niet voor één gat te vangen en rroept de hulp in van Michael Jordan…

Mijn mening Erg leuk om Michael Jordan met de looney tunes te zien basketballen. Erg leuk om Michael Jordan met de looney tunes te zien basketballen. Een must als je een looney tune fan bent. Een must als je een looney tune fan bent. Dun verhaal Dun verhaal Geen diepgang Geen diepgang