God wijst je de weg van de vrede. stralend licht gaat uit de hemel over ons op.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten.
Advertisements

Jezus onze Hogepriester
Het profiel van een christen
Gebed om zegen.
Zingen refrein Glorie aan God in de hoogste hemel
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2001 Unisong Music Publishers t/a Samuel Music 1/7 HEILIG IS DE HEER ONZE GOD (ZO MACHTIG)
In deze dienst zal Ds. G.F. de Kimpe voorgaan Voor de dienst zingen we Gz. 81: 3, 4, 6, 7, 8 Schriftlezing: Lucas 2: 1-14 Tekst: Lucas 2: 9 Na de zegengroet.
Zingen Vers 1 U kennen, uit en tot U leven,
Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Hoe heeft Christus ons als kerk nou bedoeld?
Zingen 1 Wij zoeken in uw huis uw aangezicht, o Here.
Zingen Refrein Jezus leeft in eeuwigheid.
Jaarthema: 2 Corinthiërs 4:18: ‘en wij niet opmerken wat zichtbaar is, maar wat onzichtbaar is, want het zichtbare is voor een korte era, het onzichtbare.
GEPREZEN ZIJ GOD (Die Ons Zond) (Muziek: W.H. Doane. Tekst: M.A. Alt)
1 ste Kerstdag 25 december 2008 Johannes 1 vers 1-5 Het Woord was in het begin bij God en was God. In het Woord is leven en het leven is het licht voor.
Kerst 2010 Micha 5: 1-4a Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein voor iedereen. Uit jou komt een herder voort, bekleed met macht van de Heer, Hij brengt.
Tweede zondag van de 40 dagentijd 20 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 17:1-9 Jezus gaat met 3 leerlingen de berg op en ontmoet daar in Gods licht Mozes en.
Vierde adventszondag 19 december 2010 Micha 7 vers 3 en vers De deugdzaamste is als een doornstruik, de oprechtste is erger dan een stekelhaag.
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Derde adventszondag 12 december 2010 Micha 6: 1-8 Jullie denken door geschenken mij te dienen, maar mens, er is jou gezegd wat goed is! Je weet wat de.
Zonnebloem in de woestijn Vergissing of missie?. De bloem verwelkt? Waar ging de beproeving over? Waar ging de beproeving over? Gods geliefde Zoon – contact.
Op de loop voor God? Jona 1 Zou ‘ie nu echt gedacht hebben dat dat kan: voor God wegvluchten? En wij – hebben wij dat wel eens? Dat je voor God wilt wegkruipen,
Uw liefde is meer dan het leven Psalm 63:4a. Uw liefde is meer dan het leven Psalm 63:4a Gods liefde… of het leven.
Verbondenheid. Efe 2:16 de bron van verbondenheid is de dood van Christus.
Wat is zegen?.
Onze identiteit in Christus
Het beeld dat Lukas oproept: Gods hemelse legermacht brult een overwinningslied
Het hart van verbondenheid
Tijd en ruimte voor GODS koninkrijk
Welkom.
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Zingen Vers 1 God heeft het eerste woord. Hij heeft in den beginne
GOD HEEFT OOG VOOR JOU!.
Willy Koelewijn.
Startdia Klik om naar de volgende dia te gaan..
Zingen Vers 1 Door de nacht van strijd en zorgen
Zingen 1. O grote God die liefde zijt, o Vader van ons leven,
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Liedboek 35 Vers 1 Scheur, Heer, de heemlen, scheur ze wijd en treed uit uw verborgenheid! 't Valt ons zo lang te wachten, tot Gij zult tonen wie Gij zijt:
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Jozef zoekt zijn grote broer. Vader begraven is de strijdbijl opgraven.
‘Godsverduistering’ God verschijnt aan Mozes en onthult zijn naam: Met die naam is hij: de verborgene (1); die bij ons is (2) Wat vraag je me naar mijn.
Discipelschap Dankzij hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is, en in de hoop te mogen delen in zijn luister.
Er bloeit iets op! Kerstproject Komt tot ons, de wereld wacht, Heiland, kom in onze nacht. Licht dat in de nacht begint, kind van God, Maria 's.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Spoor van Kerstproject 2011 Vertel Het Maar Licht Dit wordt voorgelezen door: Liese Kolk.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
Een engel komt bji Zacharias…
De bloemschikking. Paars is de kleur van de eerste adventszondag de kleur van ootmoed en verwachting Vol hoop zien we uit naar het licht van Kerst de.
Heer, 'k wil komen in uw nabijheid. Uit de schaduwen in uw heerlijkheid. Door het bloed mag ik U toebehoren. Leer mij, toets mij, uw stem wil ik horen.
Eerste adventzondag 27 november 2016
Wees barmhartig zoals jullie hemelse Vader barmhartig is
In het begin… 1.
Uit het niets! Genesis 1:2-3
‘Kopen is te allen tijde niet alleen een economische, maar ook een morele handeling.’
Jozef en Maria gaan op reis. Heel ver, naar Bethlehem.
voor heer en knecht, voor dochters en voor zonen.
die een vuurvlam is in de nacht.
God heeft het eerste woord
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Wij geloven in de goede Vader
Het 8e gebod: heb elkaar lief. Het 8e gebod: heb elkaar lief.
Ik geloof in God die de wereld heeft bestemd
Je vindt ze als bakens langs je weg,
Transcript van de presentatie:

God wijst je de weg van de vrede

stralend licht gaat uit de hemel over ons op

God wijst je de weg van de vrede stralend licht gaat uit de hemel over ons op dankzij de liefdevolle barmhartigheid van God het verschijnt aan een duistere wereld het maakt de weg van de vrede zichtbaar

God wijst je de weg van de vrede stralend licht gaat uit de hemel over ons op dankzij de liefdevolle barmhartigheid van God het verschijnt aan een duistere wereld het maakt de weg van de vrede zichtbaar

God wijst je de weg van de vrede stralend licht gaat uit de hemel over ons op dankzij de liefdevolle barmhartigheid van God het verschijnt aan een duistere wereld het maakt de weg van de vrede zichtbaar

God wijst je de weg van de vrede stralend licht gaat uit de hemel over ons op dankzij de liefdevolle barmhartigheid van God het verschijnt aan een duistere wereld het maakt de weg van de vrede zichtbaar

God wijst je de weg van de vrede stralend licht gaat uit de hemel over ons op dankzij de liefdevolle barmhartigheid van God het verschijnt aan een duistere wereld het maakt de weg van de vrede zichtbaar hoe wij vaak vrede sluiten

God wijst je de weg van de vrede stralend licht gaat uit de hemel over ons op dankzij de liefdevolle barmhartigheid van God het verschijnt aan een duistere wereld het maakt de weg van de vrede zichtbaar hoe wij vaak vrede sluiten vrede door verwondering