Charles de Leeuw.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bordmedium in de toekomst?  of 
Advertisements

Life in the universe.
BRIDGE Vervolgcursus Vervolg op starterscursus Bridgeclub Schiedam ‘59 info: Maandagavond: 19: – of
De trein van het leven Het leven is als een treinreis.
Themaweek Water Sectie Techniek.
De prijs van de benzine € 1,22 per liter.
Aan al onze lieve vrienden En iedereen die wij kennen.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
H1 wikken en wegen Paragraaf 1+2.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Vmbo Helicon Eindhoven
Godsdienst.
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
© team 3 Ouderavond 2013 Dinsdag 24 september 2013.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Gemaakt door Nils Baalmans
400 jaar Rijksuniversiteit Groningen 15 mei t/m 15 juni 2014.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
muzikale bewerking van
Hoi allemaal!. Ik ben Mo, en ik ga jullie iets vertellen over integratie.
Powerpoint in de klas Michiel D. Jansen o.b.s. De Draaimolen.
Het levensboek.
Bleu Mount.
RYLA D1610 Rotary Youth Leadership Awards.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Van Valckenborgh Dirk Februari Definitie “optie op aandelen” : Recht / Verplichting om een standaardhoeveelheid aandelen te kopen (call-optie –
burgemeestersreferendum
Interpreteren van data
Test je geheugen
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.
Rekenen groep 4.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Netwerken voor ondernemers Minor ondernemerschap
Even voorstellen : Groep 3b
Welkom bij het tweede Scholingsmoment van seizoen
Geloof in jezelf.
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
Floodcom lesworkshop Hoofdpresentatie les
Deze presentatie kan als hulpmiddel gebruikt worden om het programma te presenteren aan het bestuur of bv aan sponsoren. Advies: voeg gerust dia’s toe.
De dag van het solliciteren - introductie
Orchies met.....spreuken De orchideeënfamilie is één van de
Zinnen die doen nadenken !
Dordrecht Open Data Nu écht aan de slag! Dordrecht, maart 2015
Online filmpjes maken. (
Altijd online!.
Stage: Basisschool de Klingerberg
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Heren, het makkelijkste is het om van de ouderen te pikken.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
GEMEENTEMUSEUM: WONDERKAMERS Door: Manon, Julia, Iris Klas: 4H2.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Welkom ik maak me sterk.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
DOOR! & SIEN Inspiratiesessie culturele veld CantaYoung ervaringen Toon Peerboom 30 januari 2016 ECI Cultuurfabriek Roermond.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Welkom. Veiligheid Allemaal bril op!!! Waarom zou ik mij houden aan de veiligheidsvoorschriften?
Gedachten bij het begin van het jaar Als ik een groene tak in mijn hart draag, zal er een zangvogel op gaan zitten. (Chinees spreekwoord)
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
BGT Cartoons GeoBuzz congres 25 & 26 november 2014 Live tekensessie door Willem van Albeslo.
Uit het niets! Genesis 1:2-3
Hoofdstuk 1 Wat is politiek?
Duurzame inzetbaarheid
Dierproeven. Leg dat maar eens uit!
Transcript van de presentatie:

Charles de Leeuw

NZD 2008 een terugblik …

Wereld, Europees en Nederlands kampioen ! Nu 25 jaar geleden: Wereld, Europees en Nederlands kampioen !

NK2008 15m klasse Steven Raimond NK2008 Club klasse René de Dreu NK2008 Open klasse Hadriaan van Nes NKKZ2008 Erik Houtman

2e WK2008 18m klasse - Ronald Termaat 2e WK2008 18m klasse - Ronald Termaat 3e WK2008 15m klasse - Mark Leeuwenburgh + Francois Jermiasse 7e en Peter Batenburg 11e in de open klasse

Proficiat !!! 2e WK2008 18m klasse - Ronald Termaat 3e WK2008 15m klasse - Mark Leeuwenburgh + Francois Jermiasse 7e en Peter Batenburg 11e in de open klasse

Help het juniorenteam naar Finland! En krijg: Unieke ets van Ronald Tolman De etsen worden per opbod verkocht. Schrijf in voor minimaal € 300,- en de 5 hoogste bieders zijn vanavond de trotse eigenaar van dit bijzondere zweefvlieg kunstwerk! De overige 15 werken zullen tot 1 januari online geveild worden. Hoe hoger u biedt, hoe meer u het team ondersteunt. (bij de juniorenstand inschrijven) Steun het goede doel en neem een ets mee naar huis!!

NZD 2008 de tijd gaat verder …

We het nog steeds hebben over Zweefvliegen … Weet u dat … het Nederlandse Luchtruim steeds voller schijnt te worden Schiphol ook dit jaar weer minder passagiers zal afhandelen We overweldigd worden door een veelheid aan nieuwe voorstellen EASA die met vele honderden ambtenaren in Keulen produceert Wij die met gemotiveerde vrijwilligers moeten beantwoorden Die hiervoor overal in Europa mogen vergaderen Sommige van die pakketen wel 800 pagina’s aan regeltjes bevatten De natuurlobbyisten ons gesubsidieerd dwars mogen zitten Richting natuur WIJ moeten bewijzen dat WE niet in overtreding zijn Echt aantonen nut/noodzaak door overheid niet vanzelfsprekend is We voor al die mooie extra regels ook nog heel veel mogen betalen We daarbij steeds meer mogen documenteren en aantonen We prima overleggen in diverse fora met de overheid Juristen steeds meer bepalen: met/zonder kennis van onze sport ? We het nog steeds hebben over Zweefvliegen …

Of anders gezegd …

Zakelijk Commercieel Recreatief

Twee soorten aanpak: Iedereen heeft iets te zoeken op de weg en we zorgen dat we het werkbaar is, zonder dat b.v. een tachograaf in de auto moet … We maken de weg veilig door bepaalde groepen te weren. Of door iedereen van allerlei middelen te voorzien voor externe controle Ook durven we daar de veroorzaker aan te spreken: Gelukkig kiezen we op de weg en op het water voor de 1e, waarom in de lucht ook niet …

Of nog anders gezegd …

NL kaart wordt steeds somberder => meer en meer donkere wolken pakken zich samen …

De Natura 2000 bedreigingen …

En waar waren wij ook al weer …

En waar waren wij ook al weer … Het moet toch kunnen …

Weet u dat … We gewoon domweg willen Zweefvliegen … We al jaren aantonen dat we zelf onze zaakjes kennen We al jaren aantonen dat we zelf onze zaakjes regelen We al jaren aantonen dat we zelf onze zaakjes veilig houden We al jaren aantonen dat we doen wat we afspreken We al jaren aantonen dat we professioneel bezig zijn Commerciële luchtvaart dankbare afnemer is van zwevers Er ook andere wegen zijn, bijvoorbeeld: Transition level hoger => meer ruimte voor IEDEREEN ! Zweefvliegen en groene aanpak gaan perfect SAMEN ! Niet denken als juristen, dus niet NEE, tenzij … Wel als kenners van luchtvaart, maar JA, op deze wijze … We gewoon domweg willen Zweefvliegen … … en dat kan ook, als de WIL er maar is !!!