Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings-

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
2 beeldschermen op één PC
Advertisements

WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
EEN GEZAMENLIJKE PRESENTATIE VAN KICK DE WOLFF EN JULIUS HUISTRA BEIDE PRESENTATIES KOMEN WEER OP INTERNET. Kick de Wolff 25 oktober 2011 XP draaien op.
Migratie van XP naar Windows 7 16 maart Wanneer is er sprake van migratie ? Migratie van XP naar Windows 7 • Aankoop nieuwe computer met Windows.
Naar Windows Naar Windows 7 door Kick de Wolff 1 Door Kick de Wolff Ik ga U vertellen hoe U Windows 7 op een oudere computer met XP of Vista.
PTI Eeklo Autocad 2013 Downloaden & Installeren Schooljaar Studentenversie.
LG SOFTWARE UPDATE P990 (FOTA = Firmware Over The Air) Augustus 2011.
Van DVD naar Pocket-PC Met Gordian Knot Of Moviejack 2.
Let op bij een upgrade! = op DVD (geen CD) Gebruik je Windows Vista? Als je Windows Vista hebt, kun je Windows 7 Upgrade-versies aanschaffen.
Workshop harde schijf indelen
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Beveiliging van de PC. 2 december 2004NBC Presentatie2 Waar aan denken?  Beveiliging van data  Beveiliging tegen stroomuitval  Beveiliging tegen ongewenst.
Applicatie virtualisatie
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Windows Server 2012 Optimaliseer uw IT. Ready for the Future.
Afdeling/Naam Meervoudige installatie van Futurion op een netwerk Z:\Futurion.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
... M A K E Y O U R N E T W O R K S M A R T E R IP-Adres instellen ppt_aa1_p10_ip_addressing_v4.1_nl_0508.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Practicum - 28 september 2004 Vergaderingen gaan steeds door in “ Ons Huis” Schoolstraat 270 Sint - Niklaas.
Muziek downloaden PVGE Computerclub 5 JANUARI 2012.
Cobian Backup 8 Welkom op de Cobian presentatie.
Opleiding ICT © J.W. Jonker Dia 1/16 Systemen Besturingssoftware Windows XP Mark van Heck.
Installatie van de banksoftware. Stop de CD in de cd-lezer van de transfercomputer. Het installatieprogramma zal automatisch starten, anders via verkenner.
Wat is dat eigenlijk.  Bij een normale setup wordt van de gebruiker interactie gevraagd.  Moet het een volledige setup zijn, of mogen er delen worden.
HOM COM LEDENVERGADERING 20 / 09 / Programma  1. Demo van een netbook  2. Picasa met gezichtsherkenning  3. AppRemover  4. Bureaublad.
Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb 2 Stichting SeniorWeb Zoetermeer Basiscursus Windows Vista Uw docenten zijn:  Peter Blansjaar 
Mogelijkheden USB-sticks woensdag 27 oktober 2010.
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
Lezing door Kick de Wolff
Image backup maken van Windows partitie.
Presentatie Het BIOS (wat is dat) Rondkijken in het BIOS
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Systeemherstel Presentatie bij de HCC op dinsdagmiddag 27 oktober 2009 door Kick de Wolff.
KICK DE WOLFF Presentatie april 2011 Diverse programma’s Kick de Wolff april 2011.
Veilige modus F8 Presentatie door Kick de Wolff op 22 juni 2010 Bij HCC Zoetermeer Kick de Wolff
Windows wordt steeds beter … Zie hier enkele van de nieuwste features.
Lezing vertikaal of horizontaal zoeken 27 november 2007 door Wouter van der Zwan.
Kleine programmaatjes die van belang kunnen zijn.
Kick de Wolff februari Door Kick de Wolff Kick de Wolff februari 2012.
Unity Real time Service Pack 10 update Installatie opties.
Het opbouwen van een data base
Win XP alternatieven Nieuwe Laptop of PC Win 8 installeren op oude computer Tablet of i-pad Apple Macintosh Blijven werken met Win XP Linux.
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
Back-up 9 januari Back-up Wat is een back-up en waarom “back-uppen”? Wat is een back-up? Een back-up van gegevens/bestanden is een kopie van deze.
Online filmpjes maken. (
Magister voor ouders.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.
HjH HjH 2 1.Windows XP, Vista worden niet meer ondersteund. - gevolgen beveiligingsproblemen; denk aan bank! - nieuwe hardware zal.
Installatie Windows 10 woensdag 30 september 2015.
Facet offline installatie
Wat is een backup? Een back-up is een reservekopie van gegevens die zich op een gegevensdrager (bv. de harde schijf) bevinden.
Opdracht 4 Video invoegen Gebruik deze presentatie om de opdracht te maken en zet hier je naam:.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
WAT IS ER NIET BEHANDELD IN Van BIOS naar UEFI, een zegening of een vloek. WAT IS ER NIET BESPROKEN IN Hoe ziet er een harde schijf uit, de indeling. EN.
Media Players, muziek rippen, CD`s branden, en muziek downloaden woensdag 20 januari 2016.
Systeemherstel woensdag 17 februari Systeemherstel Help, mijn computer werkt niet goed meer !! Wat nu?
Windows key uitlezen Op welke manier kunnen we de windows key uitlezen
COMPUTERLES 1 Introductie. Inhoud ■Inleiding ■Wat is een computer? ■Waarom gebruiken we Windows?
Woordjes leren.
Emulatie vs virtualisatie Docent: Schooljaar:. Emulatie vs virtualisatie Simulatie.
USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan.
Fletransport via sshd en fliezilla HCC Linuxwerkgroep Breda.
Virtualisatie 29 sept 2012 Een wegwerpcomputer met VirtualBox
Computer Bestanden (Her)Inrichten
Drivers Wat is het Wat doet het Waar komen ze vandaan.
Windows 10 Creators Update
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings- systeem blijft op de achtergrond draaien. U kunt in dit geval snel schakelen tussen de diverse systemen. Het complete Windows systeem bestaat uit 2 files waarin alles zit.

Oudere software op een nieuwe PC Er zijn 2 systemen die ik weet en gebruik om dit te doen. 1 Een Windows versie uit Deze ondersteund GEEN USB App. 2 Een Oracle versie. Deze ondersteund WEL USB App.

Oudere software op een nieuwe PC Over hoe de windows versie geïnstalleerd moet worden en waar deze op internet te vinden is staat in de lezing van11 november 2008 omdat daar over al eens een lezing gegeven door Julius Huistra. U kunt dit terug vinden onder Onder verslagen.

Oudere software op een nieuwe PC De oracle versie vind U op: Klik op downloads Download: 1 VirtualBox for Windows host en tevens 2 VirtualBox Oracle VM VirtualBox Extention Pack Dit Extention Pack is nodig om de USB App. te kunnen gebruiken. Een installatie beschrijving vindt U in Computer Totaal van november 2011

Oudere software op een nieuwe PC U moet net als bij hetgeen door Hr.K. de Wolff is verteld altijd een volledige installatie uitvoeren zo dus ook bij het gebruik van een virtual PC gebruik. Bij de windows versie worden er 2 files aangemaakt. In de file: New virtual Machine Hard Disk staat het gehele operatings systeem met alle geïnstalleerde software. Ik zelf gebruik bijna altijd de windows versie.

Oudere software op een nieuwe De andere file wordt gemaakt bij het activeren als U een nieuwe virtuele PC aanmaakt. In deze kleine file staan de gegevens van hoe groot heeft U het geheugen gemaakt en hoe groot is de harddisk gemaakt en waar zijn deze gegevens opgeslagen. U kunt ook een virtual PC installeren op een USB-stick het is dan wel erg traag in gebruik maar het werkt wel.

Oudere software op een nieuwe U kunt deze file ook gemakkelijk kopiëren en overzetten op een ander systeem zonder opnieuw een volledige installatie te moeten doen. Hetgeen erg veel tijd zal schelen. Bij de Oracle versie is mij deze kopij slag niet gelukt.

Oudere software op een nieuwe Na wat gepraat te hebben over hoe het moet worden geïnstalleerd u de praktijk. P.S. U kunt ook bijv. Windows 8 als virtual PC installeren zodat Uw normale systeem gewoon blijft werken. Dit staat o.a. beschreven in Computer Totaal nov.2011.

Oudere software op een nieuwe Zijn er vragen stel ze gerust en we zullen proberen Uw vragen te beantwoorden. Kick de Wolff en Julius Huistra HCC Zoetermeer 25 oktober 2011

Oudere software op een nieuwe Einde…