Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom op TOV! Bekering.
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Aanbidding in de aanbieding?!?
Pinksterfeest 2014 De Heilige Geest die verbinding maakt
Sint-Michielsdag 25 september 2013.
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Gebed om zegen.
4 De kracht van de Geest.
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Power of Your Love © 1992 Word Music / Universal Songs 1/6 DE KRACHT VAN UW LIEFDE.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Power of Your love © Word Music / Universal Songs 1/1/ HEER IK KOM TOT U
Zingen Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer
HOEZO BIDDEN?.
Pasen & Pinksteren op één dag!
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
In de Bijbel komen we belijdenisdoen tegen bij Johannes de Doper In de Bijbel komen we belijdenisdoen tegen bij Johannes de Doper. Hij doopte mensen.
Is het allemaal wel waar?
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Vierde zondag van de 40 dagentijd 3 april 2011 Ontmoeting in voorbijgaan Johannes 9: 1-13 Jezus ziet in het voorbijgaan een blinde die vanaf zijn geboorte.
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
Zondag 16 september 2012 Belijdenis en doop van Pieter van der Wulp “Hoe is God (mij) nabij.” Lukas 17: Het koninkrijk van God is niet aan te wijzen,
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Derde adventszondag 12 december 2010 Micha 6: 1-8 Jullie denken door geschenken mij te dienen, maar mens, er is jou gezegd wat goed is! Je weet wat de.
Boaz Niet alleen op zondag christen Een christen-ondernemer Houdt zich aan Gods wetten m.b.t. armoede Een royale navolger.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
In deze presentatie staan beide.
Opwekking 710 Gebed Om Zegen
Welkom op TOV!.
Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
AAN UW TAFEL.
Liturgieds. K. Harmannij Collecte: De Driekhoek Gezang158: Opwekking717: Psalm103:5 Psalm134:3, 2 Galaten5: Opwekking488: Matteüs5: Opwekking595:
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
Opwekking 488 De Kracht van Uw Liefde
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in deze eredienst
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Zondagavond 8 maart 2015.
Vader Zoon Heilige Geest
Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,
Welkom op TOV!.
Zingen Heer, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Zondag 1 februari 2009 Psalm 139 Wonderbaar! U bent het die hen
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Thema : “ L E E F ” Doopdienst - 11 oktober 2015
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Handelingen 1 vers 3 – 5 Jezus zei: Blijf wachten tot de belofte van de Vader, waarover jullie van mij hebben gehoord, in.
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. E.J.N. Kronenburg
Wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht:
Transcript van de presentatie:

Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten er vaak keuzes gemaakt worden. Ruth 4: 13 – 17 Mensen helpen door hun keuzes vaak anderen, zoals Ruth Naomi helpt en Naomi omziet naar Ruth en later Boaz kiest voor Ruth en zo ook Naomi helpt.

Aan de rechter kant zien wij twee Salomonszegels die staan voor Hennie en Lydia, die de keuze gemaakt hebben om in ons midden belijdenis van hun geloof te doen als een bezegeling van hun doop.

De lelietjes- der- dalen en de vergeet-me-nietjes zijn de gemeente in wiens midden zij hun belijdenis doen.

Links drie witte rozen als God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest die zij belijden en door wie zij zich laten leiden.

De hedera ranken beelden Gods belofte en trouw uit De hedera ranken beelden Gods belofte en trouw uit. De boog: Gods hand waarin zij en wij ons geborgen mogen weten.

Heer ik kom tot U, neem mijn hart, verander mij Heer ik kom tot U, neem mijn hart, verander mij. Als ik U ontmoet vind ik rust bij U. Houd mij vast, laat uw liefde stromen. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend. Dan zweef ik in de wind, gedragen door uw geest, en de kracht van Uw liefde.