Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Advertisements

Diverse vogels en spreuken Niet klikken.
GOD is liefde.
Impressie van reacties
Ik ben gedoopt! En nu..?. 5 stappen die je moet volgen nu je gedoopt bent.
Louis.
Reflecties...
Je hoofd veilig op Zijn schoot.
Christengemeenschap De Goede Herder
Heer, maak van mij een instrument van vrede…
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
MIJN GOD, IK VRAAG JE.
Zomaar een kaartje.
Kom mee op de reis naar 2014 !.
Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
GOD.
Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden ©
Jackie Evancho To Believe. Tekst : Vertaling song.
Weer- raadseltjes.
Benieuwd naar wie ik ben ...
Het is precies 19:06.
Zou dat GOD… kunnen zijn?
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
GEBRUIK KLEUREN OM JE FYSISCH, MENTAAL EN SPIRITUEEL TE VERSTERKEN!
Ik wil dank zeggen klikken Voor alle dingen die ik nooit gevraagd heb.
Zingen Vers 1 Het woord dat u ten leven riep
Geloven en nu….
Lieve zoon/dochter ....
De aarde.
Startzondag 11 September Korintiers 13,1-13 Al heb ik alle gaven van de Geest, maar heb de liefde niet, dan ben ik niets.
Natuurkunde Zien en gezien worden
EEN SIMPEL WOORD VRIENDSCHAP IS… Intens gelukkig met elkaar
Groei = Beter Zicht op Jezus. Hebt u de Geest ontvangen door de wet te onderhouden of door gelovig te luisteren? Hebt u de Geest ontvangen door de wet.
Herfst Kleuren-& Vruchten
God Vertrouwen is Jezus kennen
Met handen en voeten geloven 1
Zo ga ik door.
De beste dingen van het leven Verliefd worden Een schuimbad Een speciale blik Een warm bad Een brief gekregen Geld vinden in een oude jas Met zichzelf.
Mm, lekker warm en veilig hang ik aan moeders takken. Het is hier zo fijn, zo gezellig. Mijn vrienden de dieren komen langs. Ze eten en rusten uit. Het.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Liederen Sing-in 12 oktober
Volksuniversiteit Zwolle, 11 November 2014
ADVENT 2014.
Welkom in ‘De Voorhof’ Zondag 23 HC Franeker 3 oktober 2010 Thema: Wanneer ben je blij met jezelf?
De zee..
Ik schreef je naam op een velletje papier,
Fijne Feestdagen! Klik om verder te gaan.
Zodra er een begin is, volgt de rest vanzelf
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
De 10 geboden van de tijd..
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Voor pa. De grond verzakt onder mijn voeten als ik naar de hemel kijk Waarom hebben mijn vermoedens, nu een keertje wel gelijk De grote aarde wil niet.
In de gelijkenis van Jezus in Matth
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,
Willem van Oranje Margaretha van Parma Filips II Hertog van Alva Willem van Oranje Margaretha van Parma.
10. De Geest, het woord en gebed
De Tijd Music : Tammy Wynette.
Aan uw voeten, Heer.
GEBRUIK KLEUREN OM JE FYSISCH, MENTAAL EN SPIRITUEEL TE VERSTERKEN!
De beste dingen van het leven
GEBRUIK KLEUREN OM JE FYSISCH, MENTAAL EN SPIRITUEEL TE VERSTERKEN!
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
die een vuurvlam is in de nacht.
Breng ons daar waar mensen leven, wachtend op een woord van hoop
Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden ©
Transcript van de presentatie:

Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren? Big Bad John stelt voor: De "KLEUR" van m'n vrienden Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren? 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Dat is diegene die me altijd en overal in elke situatie M'n "Groene" vriend; Dat is diegene die me altijd en overal in elke situatie het positieve laat zien. En me altijd hoop geeft. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © M'n "Blauwe" vriend; Dit is de kleur van de zee en de lucht. Dit is een vriend die me vrede en kalmte brengt. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Dit is de kleur van de zon... Een vriend die me aan het lachen brengt, M'n "Gele" vriend; Dit is de kleur van de zon... Een vriend die me aan het lachen brengt, en die me een ster laat zien als ik al eens triest ben. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Dat is diegene die me herinnert aan de regels in het leven, M'n "Rode" vriend; Dat is diegene die me herinnert aan de regels in het leven, en me aanmoedigt om te veranderen, met warme liefdevolle woorden. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Die versterkt m’n geest met nieuwe energie, M'n "Oranje" vriend;  Ha! M’n “Oranje” vriend. Die versterkt m’n geest met nieuwe energie, met vitamines boordevol liefde die me helpen groeien. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Dat is diegene die me stilte bijbrengt: die me leert M'n "Grijze" vriend; Dat is diegene die me stilte bijbrengt: die me leert om naar mezelf te luisteren, en me leert anderen beter te begrijpen. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Purper is de kleur van de Edele, M'n "Purperen" vriend;  Purper is de kleur van de Edele, deze vriend helpt me de ware autoriteit en wijsheid van het hart te appreciëren. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Deze vriend helpt me om niet in valse illusie te geloven, M'n "Bruine" vriend; Deze vriend helpt me om niet in valse illusie te geloven, en met m’n beide voeten op de grond te blijven staan, in de realiteit van het simpele dagelijkse leven. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

is diegene die me de verborgen wijsheid leert ontdekken M'n "Witte" vriend;  En m’n “Witte” vriend, is diegene die me de verborgen wijsheid leert ontdekken in al m’n ervaringen. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © En als ik al m'n vrienden rondom mij heb, samen dan zie ik één grote regenboog van liefde. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © Bedankt omdat je zo'n kleurvolle vriend voor me bent. 5-4-2017 0:34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om af te sluiten