Fietscross Ik vind fiets cross leuk misschien ga ik op fiets cross ik wil graag in haaksbergen op fiets cross.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Naam: ricardo Mijn sport: darten Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Problemen in de melkweg
Wat kun je doen in keuzemenu?
M ET DE TREIN NAAR … Opdracht: Hoe geraken we op tijd in Brussel- Zuid?
Sporten.
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Opkomen voor jezelf.
Pelgrims en pelgrimstochten
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Activiteiten Merenwijk.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Op Sint-Montfort.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Inleiding Waarom heb ik dit onderwerp gekozen? Wat is BMX?
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn sport: Motorcross
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Naam: herman Mijn sport: voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b.
Sta ’s even op als je Jezus lief hebt
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Mijn sport: breakdance
Klik hier om te beginnen
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
JUNIOR Mijn vriend.
Interpreteren van data
Dilemmatest vroeger en nu © 2013 Museum Elisabeth Weeshuis
Hé Pssst Lidia.
Rekenen groep 4.
Wat nou als…? Vragen over eigen kinderen van pleegouders
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Gemaakt door: Enrico Stolwijk Rowan de Vries Daan Borger
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Basisschool Op De Horst
Verkeerssituatie rond onze school
Onder de grond, onder de grond, daar woont de mol in zijn jasje van bont. Graaft er een gang, tien meter lang, zand op zijn snuitje en zand op zijn.
HEY PSSSST.....
UVW LinkedIn Presentatie
Wat voor inkomen heb je & waar blijft je geld?
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Wat een weer ! Zegswijzen.
Onderhoud laanbomen.
Kiezen voor keuzedelen
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Workshop Plannen. Welke associatie heeft u bij het woord plannen? Uitstippelen, ordenen, voorzien Vooruit kijken, inrichten, bedenken, creëren.
Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Gezeik Ja je mag het eigenlijk niet hardop zeggen Maar soms heb ik het zo gehad met het onderwijs. Die docenten die alleen maar klagen dat het zo zwaar.
Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.
Kwaliteitskader 2017 Stichting de Parel.
Transcript van de presentatie:

fietscross Ik vind fiets cross leuk misschien ga ik op fiets cross ik wil graag in haaksbergen op fiets cross

Fiets cross           Op deze website vindt je informatie over onze vereniging en fietscross in het algemeen. F.c.v. DVO Haaksbergen is aangesloten bij de KNWU en de NFF Contactadres Uiteraard is het beter om langs te komen op ons terrein aan de Geukerdijk 107 in Haaksbergen, voor eventuele vragen omtrent lidmaatschap e.d. zijn onderstaande contactgegevens beschikbaar en uiteraard deze website. Wil je kijken of fietscross een sport voor jouw is? we hebben een crossfiets en helm voor jouw te leen, kom eerst een paar keer gratis en vrijblijvend meetrainen, kijk op de trainingspagina voor info over trainingen. Wij moeten u er wel op wijzen dat fietscross een snelheidssport is, en een snelheidssport brengt altijd risico's met zich mee!!                                                  BELANGRIJK:  KIJK MET REGELMAAT OP DE NIEUWSPAGINA VOOR DE LAATSTE NIEUWTJES EN MEDEDELINGEN Adres Geukerdijk 107 7481 CA    Haaksbergen Telefoon: (0545) 221670

Fiets cross haaksbergen Voor fiets cross moet je condities hebben je moet de bulten springen anders sprinkt de ander boven op je Ik ga ook op fiets cross van het zomer

Bij fiets cross heb je nodig aan kleding je moet een body protector nodig en een helm je moet een lichte fiets hebben je moet ook sponsors hebben voor de kleding en de fiets de fietsen zijn nog al duur 2500,00 dat is echt duur een nieuwe dab He tweede hans zijn ze 250€ en ook nog wel duurder je hebt ook handschoentjes nodig

Het verschillen in fiets cross fietsen Je heb verschillen de soorten fiets cross fietsen je heb grote en kleine je heb voor kinderen zijn de fietscross fietsen kleiner dan voor volwassenen dit zij de verschillen de soorten Micro, mini, junior, expert, expert xl, pro, pro xl, expert cruiser, cruiser Je heb verschillende fietsen en merken ik wil graag een one dat is de beste merken wat er is bijna dan ik gaa er van het zomer op misschien als je een fietscross fiets hebt dan moet je wel een bredere stuur hebben en goeie grip hand vaten en goeie handschoenen hebben anders schiet je van de handvaten af en dan val je je moet ook grip op de trapers hebben als je van de trapers af schiet dan val je dus je moet goeie kleding hebben en goed beschermt

Alle fietscross fietsen zijn licht er mag geen gewone BMX meer Die zijn te zwaar daar kun je niet snel mee fietsen en niet goed mee springen je heb ook dunne banden maar de is voor de eerste klas en dikke banden is voor de tweede klas je moet wel goed kunne springen je moet een fiets hebben die zwaar trapt in het begin en dan lichter je moet oppassen dat de ander niet boven op je springt als je niet springt