Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
De beroemdste persoon die er is …
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Gemaakt door Odessa koorevaar
Programma Introductie Casusbespreking Tips Afsluiting.
Taaloefeningen. Mijn oom wil een heel mooi schilderij kopen. zin 1 Zinnen ontleden.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Hoe word ik uitgenodigd voor een gesprek?
2 3 Natuurkunde ≥ 6 Wiskunde ≥
IKL project door: Kiki Pappers
Presentation Of Learning
Antwoord op vraag SOPO1-4
Ik zal me even in het kort voorstellen….
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Ik ben Bob..
Eer hebben... als lijdend voorwerp en als onderwerp!
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Christus centraal! “Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus – de gekruisigde” Paulus in 1 Korintiërs 2 vers 2.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Wolvecamp tentoonstelling
Tevreden studenten. Hoge waardering
Het werken met portfolio
Interpreteren van data
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
V.E.G.O.
PANTOFFELS.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Schoolproject in beeld
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Wie ben ik?.
Het seizoen van eenzaamheid de seizoenen in je leven
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
DE SPIEGEL.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Onze doelen en visie in beeld
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
* Wie ben ik? * Wat doe ik? Ik ben Jay Michilsen, Ik ben bijna 14 jaar. 25 Augustus ben ik 14! Wat doe ik? Ik game altijd. Ik speel meestal Black Ops 2.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Prentenboek. Gijs de Super Eekhoorn. Gemaakt door Sanne, Dagmar, Rouchelle en Dian.
Evaluatie Orientatieweek opleiding verpleegkunde Schooljaar
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Naam: Rayiha Inanc Klas: 4 E ICT & Multimedia. Inhoud  Stageperiode  Hoe ben ik deze stageplek terechtgekomen?  Het bedrijf  Stage dag 1 t/m stage.
Intervisie Door: Chantal van der Gouwe.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Welkom. Waarom ben je naar de Meervouddag gekomen? 1.Lijkt me een interessant programma 2.Het is toch verplicht? 3.Gezellig met mijn collega’s een dagje.
Transcript van de presentatie:

Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian

27 Februari t/m 3 Maart week 9 Ik heb begin deze week verschillende mensen geholpen met het maken van een website. Kamal, ……., …….., …….en ……….zijn één van deze personen die ik heb geholpen. De rest van de week heb ik studenten geholpen met het beantwoorden van vragen en het geven van informatie. Deze informatie bestond meestal uit het beantwoorden van vragen over onderdelen van computers en dergelijke. Voor de rest heb ik mijn bureau op de receptie opgeruimd. Dit zijn over het algemeen de taken die ik deze week heb verricht.

6 Maart t/m 10 Maart week 10 Deze week heb ik over het algemeen dezelfde taken verricht als vorige week. Deze week heb ik ook nog folders van forums over ICT bedrijfsprojecten aan leerlingen van mijn klas uitgedeeld. Deze folders had ik van een andere student gekregen en hij vroeg mij of ik dit voor hem wilde doen. Voor de rest van de week heb ik de leerlingen zo goed mogelijk proberen te helpen waar het nodig was. Dit zijn over het algemeen de taken die ik deze week heb verricht. Dit bestond vooral uit kleine klusjes zoals het halen van een perforator, nietmachine, uitdelen van foldertjes en dit soort zaken. Als ik de leerlingen zelf niet verder kon helpen dan stuurde ik ze door naar iemand die dat wel kon.

13 maart t/m 17 Maart week 11 Verder heb ik ze mijn eigen portfolio en opdrachten laten zien. Ik heb ook nog iemand geholpen met een inschrijving en deze persoon was heel erg tevreden met de hulp die ik hem heb gegeven. Voor de rest van de week heb ik nog verschillende mensen voorzien van folders wat betreft het installeren van printers. Ik heb ook nog aan twee leerlingen uitgelegd hoe ze hun projecten op hun website moeten krijgen. Dat was het wel zo’n beetje. Deze week deed ik weer dezelfde taken als voorheen. Woensdag middag was er een open dag, toen heb ik verschillende mensen informatie gegeven over deze opleiding. Hoe het allemaal in zijn werk gaat, wat de opleiding inhoudt en dergelijke. Ik heb ook verteld over mijn eigen ervaringen hier op school, waar ik mee bezig ben en wat mijn doel is hier, Ik heb ze wat informatie gegeven over het maken van websites en de verschillende projecten die je hier kunt doen.

Wat lekker muisje