Do You Know What You Want To Know ? Een praktisch hulpmiddel om niet af te dwalen van dat waar je mee bezig bent. Ik stel mezelf regelmatig deze vraag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Independent Order of Odd Fellows
Advertisements

Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Minecraft.
Jeugdouderlingen op weg ……… Naar de toekomst. Bezinningsdag Wat willen we bereiken??? • Jeugd betrekken bij de kerk • Jeugd in contact brengen.
Woorden en tijd.....
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Wereldkaart met oudercontacten wereldwijd
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Luca CUCINA ITALIANA Inleiding Thema avond Umbrië Nieuwe koks Umbrische wijnen nieuwsbrief.
Something completely different
Hallo! De dia’s die volgen zijn gemaakt als advertentie-campagne door een kerk in Singapore. Vertaling: GKv Pijnacker-Nootdorp /
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
Een verhaal om te onthouden
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
 Een uitvoerder is ongeveer de baas als er iets gebouwd moet worden. Hij/zij regelt de plannen en zorgt voor alle benodigheden. De uitvoerder werkt.
Ik zou je graag enkele dingen willen zeggen…
Cito eindtoets 2012 Van dinsdag 7 februari t/m donderdag 9 februari.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Vragen stellen Vormen van ‘to be’ kunnen de enige werkwoorden in de vraagzin zijn. Ben ik je beste vriend? Am I your best friend?
Interpreteren van data
Writing an All Right! 3hv Unit 2 lesson 3.
Tijdmachine Informatie les 1
een sinterklaasliedje
Hé Pssst Lidia.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Mijn verjaardag..
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Typ hier je eigen naam Naam van de school
Ontwikkeling Gouden Standaard
Een onverwacht feest Les 2
Wij willen jullie uitnodigen voor een kleine barbeque komend weekend bij ons in de tuin. (Ik voeg enkele foto’s toe)
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Woord van Leven Juli 2014.
Wat zijn waarden en normen?
Preek Johannes 9:39 God wint, dat kun je zien ..
The future  vorm 1: een voorspelling doen  Will + hele ww : I will see you soon  Let op: will + not = won't  Shall + hele ww: Shall I help you? 
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Heer, ik zet me neer weer zit ik eens vol met vragen ik visualiseer iedere dag de wereld waarin ik leef.
Ik wil je graag uitnodigen voor een BBQ dit weekend.
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een barbeque komend weekend op ons nieuwe zomeradres.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Presenteren en communiceren
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1994 Mercy Publishing 1/4 DRAW ME CLOSE TO YOU (Kelly Carpenter) Draw me close to You Trek.
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
HEY PSSSST.....
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Wenboekje Speelzaal Jan Huigen. Als je binnenkomt kun jij je jas ophangen aan de kapstok.
Tuin tangram-cramignon. 1.Waarom deze presentatie? 2.Boomplantdag 3.Wat mag wel en wat mag niet? 4.Verzorging inhoud.
Drama Reflectie Jennie van Baalen
Transcript van de presentatie:

Do You Know What You Want To Know ? Een praktisch hulpmiddel om niet af te dwalen van dat waar je mee bezig bent. Ik stel mezelf regelmatig deze vraag.  Als voorzitter van de Drentse Wandel 4 daagse  Als gastgezin en lid commissie huisvesting bij SIVO  Als raadslid namens Gemeentebelangen Borger-Odoorn  Als coördinator van het project “Water voor de Masai”  Als expert bij Aqua for All verder door (linker) muisklik

De Drentse Wandel 4 Daagse (DW4D) Een wandelevenement dat jaarlijks in het Hemelvaartweekend vanuit een grote feesttent in Odoorn (op de Hondsrug in Drenthe) wordt georganiseerd. Het evenement begint op de woensdagmiddag voor Hemelvaart en eindigt op de zondagmiddag na Hemelvaart. Meer info ? Kijk eens op Als voorzitter van de DW4D vraag ik me tijdens bestuursvergaderingen regelmatig af of ik weet wat ik graag zou willen weten. Soms is het ook handig om als voorzitter zaken niet te weten. verder door (linker) muisklik

SIVO Een folkloristisch festival dat elke zomer in de week van 1 augustus wordt georganiseerd in het centrum van Odoorn (op de hondsrug in Drenthe) en waaraan jaarlijks zo’n 700 dansers uit alle delen van de wereld mee doen de dansers worden tijdens het evenement allemaal ondergebracht bij gastgezinnen in de regio. Een hele puzzel om dit elk jaar weer voor elkaar te krijgen. Meer weten ? Kijk op Sivo bestaat al meer dan 20 jaar. Wij zijn vanaf het prille begin gastgezzin en hebben derhalve al heel veel verschillende culturen “over de vloer” gehad. Natuurlijk wil je van de gasten en gastgezinnen weten of ze het naar hun zin hebben gehad. Soms moet je daarbij even doorvragen omdat je nog niet weet wat je graag zou willen weten. Op de Hondsrug vertellen ze zo maar niet alles ongevraagd en buitenlandse gasten antwoorden vaak ja uit beleefdheid, terwijl ze nee bedoelen. verder door (linker) muisklik

Gemeentebelangen Borger-Odoorn Gemeentebelangen Borger-Odoorn is een politiek onafhankelijk groepering die nagenoeg 50 jaar bestaat. Gemeentebelangen is op dit moment vertegenwoordigd in het gemeentebestuur met 1 wethouder en 5 raadsleden Meer weten ? Kijk op Als raadslid voor gemeentebelangen vraag ik me voor en tijdens fractie-, commissie- en raadsvergaderingen vaak af of ik weet wat ik graag zou willen weten. Door mezelf telkens deze vraag te stellen voorkom ik een hoop loze woorden. verder door (linker) muisklik

Water voor de Masai Een waterproject in het zuiden van Kenya van Waterleidingmaatschappij Drenthe en AMREF Flying Doctors. Het project heeft een looptijd van 10 jaar. Meer weten ? Kijk op Als coördinator van het project bereid ik mijn werkbezoeken telkenmale voor met de vraag “do you know what you want to know. Kenya is een eind van huis en als je iets wilt weten kun je het het beste vragen als je er bent.