En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Modern sprookje Kikkerkoning.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Gemaakt door Odessa koorevaar
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
Louis.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
OP EEN PAAL ZITTEN ZES VOGELS, HOEVEEL VOGELS BLIJVEN ER OVER?
Peter Teeuwen Man 57 jaar Hoogbegaafd Heb autisme.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
Ik droomde dat ik een interview had met God.
Kabinet-Balkenende is niet meer. Ik vertrek net zoals een Kapitein van zijn schip het laatste uit Den Haag.
Vrouw vs. man -.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Een blondine ging naar een
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
Vrouw contra man.
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Het interview (BSE – de boer weet waarom). Journaliste: „Wat vindt u van het thema BSE?“
Dat is pech hebben hé
Iedereen coach naar Jef Clement.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De gekke koeienziekte (BSE) – de boer weet waarom
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Dit digitale prentenboek staat op
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Interpreteren van data
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Jezus roept de leerlingen
Gedachtegang van een man....
Wandelen met de Ontzagwekkende
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
De koning van de kikkers
Kinderen
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er Ik had nog wat geschreven mailtjes in mijn postvak En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er niets mee te doen!

De juffrouw van de 1e klas had wat problemen met een van haar leerlingen De juf vroeg hem: “Pietje,wat is jouw probleem?” Pietje antwoorde:”ik ben veel te knap voor de 1e klas Mijn zusje zit in de 3e klas maar ik weet veel meer dan haar Dus moet ik ook eigenlijk naar de 3e klas

De juffrouw vond dat een moeilijke kwestie en sprak daarover met de directeur Terwijl Pietje buiten het kantoor moest wachten legde de juffrouw het probleem aan hem uit Laat hem maar binnen komen,dan zal ik hem zelf testen zei de directeur Als hij ook maar één vraag niet kan beantwoorden dan blijft hij gewoon in de eerste klas!

De juffrouw ging hiermee akkoord en Pietje mocht binnen komen en werd hem duidelijk gemaakt wat de bedoeling van die test was De directeur:”hoeveel is 3x3?” Pietje; ”9” En zo beantwoorde Pietje alle vragen die eigenlijk een derde klasser pas hoorde te weten De directeur keek de juffrouw aan en zei:”ik denk dat Pietje best wel naar de 3e klas mag gaan.”

Maar de juffrouw twijfelde nog steeds en vroeg of ze ook een paar vragen mocht stellen ging hiermee akkoord De directeur De juffrouw stelde haar 1e vraag: “waarvan heeft een koe er vier, terwijl ik er maar twee heb?” Pietje; “benen juf “ De juffrouw weer;”wat heb jij in je broek en ik niet?” Pietje; “zakken juf”

De juffrouw;”wat begint met een K en eindigt met een T,is behaard ovaal en smakelijk?” Pietje: “een KokosnooT” Intussen zakte de mond van de directeur ver open van verbazing De juffrouw vervolgde met:”wat gaat er hard en stijf naar binnen en komt er zacht en slap uit?” Pietje:”kauwgom juf” De juffrouw:”wat doe je als een man rechtopstaand,een vrouw zittend en een hond op drie poten? Pietje:”een hand geven”

De juffrouw;”noem een engels woord dat begint met een F en eindigt met een K” Pietje; “FiretrucK” zuchtte heel diep en zei: De directeur Laat hem maar naar de zesde klas gaan, Want die laatste zes vragen had ik allemaal FOUT!

Man en vrouw Een echtpaar loopt te wandelen langs het strand Plotseling voelt de vrouw zich niet lekker De pijn wordt erger en erger en ze besluiten naar het ziekenhuis te gaan

De EHBO-arts onderzoekt de vrouw grondig Als zij klaar is,neemt zij de man even apart en zegt: “Ik heb uw vrouw goed bekeken maar het bevalt me niks” Zegt die man: “Mij ook niet maar ze kookt wel lekker en ze is ook lief voor de kinderen.”

Het interview! (BSE- de boer weet waarom) Journaliste: “Wat vind u van het thema BSE?” Boer: “weet u eigenlijk wel,dat een koe slechts één keer per jaar gedekt wordt?”

Journaliste: “Ja,ja maar wat heeft dat met BSE te maken?” Boer: “en weet u eigenlijk,dat een koe 2 keer per dag gemolken wordt?” Journaliste:”Ja,ja maar wat heeft dat met BSE te maken?”

censuur De boer weer:”stelt u zich voor dat iemand u twee per dag aan de tieten trekt Maar slechts één keer per jaar neukt! censuur Zou u dan ook niet hartstikke gek worden?”

Hoe komt toch het schuim op het bier?? escape Gewoon even schudden! klik hier om post te sturen naar Power Po(i)ntje en hier voor mijn site www.dekattenvanpont.tk/