School voor kinderen met een auditieve beperking

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Ik ben dankbaar ....
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
De sonnetten van het 4de lj.
Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5.
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
Ik ben Mo.
Dr. Albertus Risaeusschool
Advent Week 1.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen. De Filippijnen bestaat.
VSO MA Bernadetteschool Oss
1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie.
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Mijn familie..
Zesde leerjaar
zwar-te piet zwar-te piet heeft een muts op zijn hoofd.
Wij zijn Britt en Ymke !!!.
Dankdag 2013 “Denk je aan danken?”.
Les 2 blok 3 Tijdvak ) Nakijken les 1
Gegevens  Ik woon in Lovendegem  20 oktober 1990  In Gent op school gezeten  Secundair Onthaal en Public relations  2 broers, 1 zus  Al 12jaar in.
Wij gaan op reis met ……… Lot.
VSO Kennedy school LC 2013.
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
Graag wil ik jou een roosje geven
steffanie Ik voel me wel eens roze, dat is omdat ik het spannend vind bij de eendjes.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Een dag uit het leven van Jugat
De dag uit het leven van Maria Elena
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Thomas van de vliet Meer over mijzelf..
7/11/11 Casper. 7/11/11 MIJN FAMILIE  Bart is mijn papa  An is mijn mama  Merijn is mijn  Minte is mijn zus  Soks en Rikki zijn mijn katten.
RARA wie ben ik? Ik ben geel en zuur van smaak..
Een toffe groep, veel vrede en vriendschap, tof hé!
Nadia zahraoui.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
Een meisje komt van school en vertelt trots aan haar moeder…..
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Op wie lijk jij het meest?
HALLO IK BEN HEPHZIBAH!!.
Breng de brief naar de goede huiskleur
Kikker kleuren
EGO-document 6 bladzijden Het eerste cijfer voor MA PTA nummer 2

blok 2 les 2: taal thuis en op school
1
Welkom in de wereld van het
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Met een vrolijk muziek . Ik ben dankbaar ....
Transcript van de presentatie:

School voor kinderen met een auditieve beperking Kennedy school School voor kinderen met een auditieve beperking

Dag alle wiki vrienden. Wij zijn blij dat onze school mee mag doen met LC. Wij zijn leerlingen van groep 5 van de Kennedy school. De kennedyschool is de enige school in Suriname voor doven en slechthorenden. Onze school bestaat uit een kleuterafdeling, een basis afdeling en een VSO afdeling (beroepsgericht onderwijs)

Hallo allemaal, ik ben Igsan Karijowidjojo en ben 11 jaar oud Hallo allemaal, ik ben Igsan Karijowidjojo en ben 11 jaar oud. Ik heb 1 broer en 1 zus. Verder woon ik in het Kennedy internaat, omdat ik heel ver woon. Ik houd van fietsen en eet graag rundvlees. Verder zijn mijn lievelingskleuren blauw en rood.

Dag alle wiki vrienden. Ik ben Natasha Sabajo en ben 11 jaar oud Dag alle wiki vrienden. Ik ben Natasha Sabajo en ben 11 jaar oud. Ik woon net als Igsan heel ver en woon daarom ook in het internaat. Ik heb 1 broer en 2 zussen. Ik maak graag huiswerk, lees graag (boeken met veel plaatjes). Ik eet graag vlees, vis en patat. Mijn lievelingskleuren zijn geel en groen.

Ik heet Narinder en ben 11 jaar oud. Ik heb 2 broers en 2 zussen Ik heet Narinder en ben 11 jaar oud. Ik heb 2 broers en 2 zussen. Ik wandel graag in de stad en mijn lievelingsgerecht is patat. Mijn lievelingskleur is rood. Ik zit in groep 5 van de Kennedyschool

Ik heet Ralitza en ben 13 jaar oud Ik heet Ralitza en ben 13 jaar oud. Ik woon in het internaat van de Kennedystichting. Mijn hobby’s zijn: Zwemmen, dansen, zingen en fietsen. Mijn lievelingskleur is rose en mijn lievelingsgerechten zijn bamie, bruine bonen en patat. Ik heb 3 broers en 2 zussen.

Hallo alle Wiki vrienden. Ik ben Gracia Delhorst en ben 13 jaar oud Hallo alle Wiki vrienden. Ik ben Gracia Delhorst en ben 13 jaar oud. Ik heb 2 broers en 1 zus en woon ook in het Kennedy internaat. Elk weekend gaan de internaatskinderen naar huis. Ik zwem graag en ik houd van de kleuren geel en blauw. Ik eet graag rijst met kip.

Mijn naam is Vanity Perré en ben 11 jaar oud Mijn naam is Vanity Perré en ben 11 jaar oud. Ik woon niet in het Kennedy internaat, maar thuis bij mijn lieve ma en zus. Ik wandel graag en eet het liefst patat met kip. Mijn lievelingskleur is rose.

Dag allemaal wij zijn Juf Marci en Juf Joan van de Kennedyschool Dag allemaal wij zijn Juf Marci en Juf Joan van de Kennedyschool. Leuk om weer mee te doen. Wij wensen iedereen veel succes toe met learning cirkel