De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie."— Transcript van de presentatie:

1 1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie een verbetering (als het nodig is!)

2 A Ik ben Manon Canivet ( 2CB ) Mijn lievelingskleuren zijn blauw, ‘oude’ rosen’ en rood bordeau Duiken en koken zijn mijn lievelingsactiviteiten, vooral boogschieten en knutselen. Ik wil later actress worden. Ik surf heel graag op het internet en ik doe aan sport. Mijn geboortedatum is drieentwintig augustus (2000). Ik heb blauwe-groene ogen en bruin haar. Ik eet graag chocalade !! Mijn zus is Marine en is 18jaar oud. Ik woon in Baileux. Nagerechten maken is mijn talent. Mijn lievelingse vak is frans en EDM; en Engels, ja !! C Hallo, Ik ben Cloé Clarat, mijn lievelingskleuren zijn roodbordeau en beige. Mijn Hobby’s is toneel, mijn geboortedatum is 19 februari. Mijn ogen zijn blauw, ik heb lang blond haar en ik houd veel jeans. Ik eet graag appels en wortelen. Ik heb een broer, Cédric. Het beroep dat ik zou willen uitoefenen is leraar Ik woon in Erpion in Hainaut. Ik blijf op internaat in Couvin. Ik babbel heel graag en ik houd met ouderen te praten. Mijn lievelingse vakken zijn Frans en latijns. B Mijn voornaam is Emelyne. Mijn naam is Dethinne. Ik ben 13 jaar oud. Ik woon in Petigny in Belgie. Ik heb een broer. Hij is 15 jaar oud. Mijn verjaardag is in mei. In mei organiseer iki een verjaardags feestje. Ik hou van sport. Ik doe aan turnen. Mijn lievelingskleur is blauw turquoise. Mijn favoriete eten is pasta. Mijn lievelingsdieren zijn de hond en de witte tijger. Ik hou van tekenen. Ik ga graag naar school om mijn vrienden te zien. Later wil ik diernarts worden. D D Ik heet Dimitri. Ik ben heel goed in zingen. Later, wil ik met computer werken. Mijn lievelingssport is zwemmen. Op zondag doe ik niet aan wedstrijden. Ik ga naar het zwembad in Couvin.

3 Wiskunde en wetenschappen zijn mijn lievelingsvakken op school. Later wil ik een verkoper zijn. Ik houd van voetbal. Ik heb een broer en ik woon in Wallonië. Mijn voornaam ken je zeker al! ik heet Pierre De Clerfayt Hallo! Ik heet Adeline. Ik chat en stuur sms vaak met vrienden. Ik ben in juli jarig. Later wil ik animatrice worden. Thuis zijn we met vieren : vader,moeder en mezelf. Mijn lievelingskleur is blauw. Ik woon in Frankijk. Mijn lievelingsvak il lichamelijke opvoeding. Ik eet graag snoepjes en pasta. Adeline. Ik eet alle gerechten. Op vrijdag ga ik tennisspelen. Ik ben een heel goede speler. Later wil ik op een kantoor werken.Daarom wil ik wiskunde en informatica studeren.Ik heet Nicolas, ik ben 13 jaar oud. Mijn lievelingse kleur is groen. Mijn hobby’s zijn tennisspelen,computer spelen en mopjes vertelen met mijn vrienden. HALLO ! Ik heet Sam. Ik heb nog geen specifieke talenten. Ik spreek Nederlands, Spaans en Frans. Mijn titularis is mijn leraar nederlands. Mijn favoriete sport is mountainbiken, Ik hou van praten met mijn vrienden. Ik woon in de stad van Viroinval. Ik hou van couscous. Ik hou van ontbijt koken ! Minj favoriete kleur is rood. Ik heb bruin haar, en blauwe ogen.

4 Ik ben Pierre Cochaux. Ik heb geen broer en geen zus. Ik woon in Chimay. Mijn lievelingskleur is blauw. Mijn lievelingsvak is gym en informatique. Mijn voornaamste hobby is MTB. Later wil ik politieagent worden. Ik zit in de klas naast Sam Cheront. Ik heet Elise, Ik ben gek op muziek. Ik hou van paars. Ik ben op elf november jarig. Ik zing ook dolgraag liedjes. Ik ben elf twalf jaar oud. Ik heb één zus. Ik zwem, fiets en kook graag. Ik woon in Pesche. Il ben Claire Soumoy. Ik heb een zus en een broer van zestien en tien jaar.Ik ben op 17april geboren. Mijn vader en moeder werken op de boerderij, dus ik verveel me vaakIk ben tamelijk groot. Later wil ik graag verpleegster of chirug worden. En tenslotte, is mijn lievelingskleur koraal !!! Ik heet Tiffany, ik ben heel grappig en kan heel goed mopjes verstellen. Ik zing ook dolgraag liedjes. Ik spreek een beetje Nederlands, want mijn vader komt uit Vlaanderen Ik heb een droom: later wil ik decoratrice worden Ik ben gek op zwemmen. Op mijn kamer heb ik een poster aan de muur van mijn pokora. Mijn lievelingskleur is blauw. In januari word ik veertien jaar oud.

5 Goeiedag ! Ik heet Orlan Beauget! Ik hou van geel, rood en zwart! Mijn lieveklingsport is fietsen. Ik jog en wandel. Mijn verjaardag is 20/06. Ik heb groene/blauwe ogen, mijn haar is kort en bruin. Ik ben groot. Ik draag graag een hemd. Ik eet groenten, fruit,p izza’s en burger’s! Ik heb twee zussen, ze heten Emeline en Maëlle. Mijn ouders zijn Patrick en Myriam. Later wil ik een cardioloog zijn. Ik woon in L’Escaillère Henegouwen. Ik schrijf en fiets vaak. Mijn lievelingsvakken zijn wiskunde, Latijn, Frans, Wetenschap en Nederlands ! Ik heet Victor.ik heb een broer van vijf jaar.I n juni organiseren we een verjaardagfeestje. Ik schrijf regelmatig mails aan mijn vrienden. Ik schrijf heel graag en later wil ik schrijven voor mijn werk. Mijn lievelingskleur is rood. Ik heet Margot. Ik woon in Gimnée in Wallonie. Ik heb bruin haar en bruine ogen en ik ben niet groot. Mijn lievelingskleur is licht paars. Ik ben jarig op 21 december. Ik spreek een beetje nederlands en latijns. Toch wil ik later geen leraar Latijn worden. Ik wil oudheidzoeker worden Ik zou graag in de muziek werken : lerares piano. Mijn lievelinsgsport is dansen en ik speel graag tennis. Op vrijdag doe ik “ jazz funk” met mijn twee nichten. Op zaterdag volg ik classieke dansles. We spelen allemaal in dezelfde club in Treignes. Mijn lievelingskleur is rood. Voetbal spelen is mijn lievelingsactiviteit. Ik wil later voetballer worden. Ik surf heel graag niet op het internet en ik doe aan sport. Ik speel in een voetbalclub. Ik ben de vriend van Pierre. Mijn voornaam is Romain.

6 Ik ben Alexandre. Mijn favorite kleur is zwart. Ik hou van karting, motocross en atletiek. Ik hou ook voetbal en hokey. Ik werd op februari 2000 geboren. Ik heb bruin haar en bruine ogen. Als voedsel lust ik alles. Ik heb een zus en drie neven. Ik zou graag nog een ker later werktuigbouwkendige doen. Ik woon in bruly naast couvin. Ik heb geen talent. Mijn favoriete vakken zijn wiskunde en nederlands. Ik heet Mei-lee Gilles Mijn favoriete kleur is licht blauw turquoise Ik hou van dansen, gitaar spelen, op het internet surfen, tv – kijken ( series les freres scott, grey’s anatomy, ect … ) Ik ben geboren op 5 november 1998 Ik heb een sterk karakter, ik zeg direct wat ik denk. Ik kan heel leuk zijn. ik draag graag een broek met demin tops, hemden en sjalen Ik eet graag pannenkoeken, paella Ik heb een broer Ik woon in Frankrijk in deArdennen Ik teken graag, ik luister naar muziek Mijn lievelingsvaklen zijn edm en muziek Ik heet Jonas.Ik heb 1 zus.Ik woon in Forge-Philippe. Mijn lievenlingskleur is rood,mijn lievenlingsvak is wiskunde, mijn hobby is voetbal.Ik surf graag op internet.Later wil ik politieagent zijn. Op school zit ik naast Niels.


Download ppt "1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie."

Verwante presentaties


Ads door Google