Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2 thema werk en vrije tijd.
Echte vrienden...! Twee koppels spelen kaart. Jef laat zijn kaarten op de grond vallen en terwijl hij zich bukt om ze onder tafel op te rapen, bemerkt.
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Opkomen voor jezelf.
Op avontuur met groep 3A Schatten zoeken.
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Woorden en tijd.....
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
De mayonaisepot en de koffie
Discipelschap.
De OMA PRESENTEERT. Een mooie jongeman met het lichaam van een atleet, was pas afgestudeerd. Hij had geen geld, maar moest de huur betalen, de telefoon,
Blijf bij mij Jolink.
Vrouw vs. man -.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Het Verhaal van een DOM BLONDJE.
De sok van Lientje.
Lentekriebels Schrijvers: groep 1/2 de Kleine Beer
ZAND EN STEEN.
Vrouw contra man.
Een man klopt aan bij een hotel en vraagt bij de balie of er nog een kamer vrij is. De baliemedewerker antwoordt: "Ja, er is nog een kamer vrij, maar het.
Indische nostalgie…….
Mopje en Hollander en een Belg zitten op een boot en die boot zinkt. De Hollander en de Belg zwemmen tot ze een eiland tegenkomen. Op dat eiland zit een.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
De schaduw van kees Querido.
WELKOM OP TOV!.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Een blondje doet mee aan "Wie wordt millionair"
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Een blondje doet mee aan "Wie wordt euromillionair"
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Watersport: verhaal 1 Niveau 5 Bewerkt door Tatu, Arne, Joeri
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
ONGEVAL.
ZAND EN STEEN.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Drie BLONDJES solliciteren.
Het verhaal van een Dom blondje.
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
LST-RulesGame A B C G H I D E F START Finish.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent.
KLASKRANT LG4 Ontwerp klaskrant Ian, Casper en Bill.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Te ijdel Joke, die slecht van gezicht was en te ijdel om een bril te dragen, zou voor het eerst met een jongen naar de bossen gaan. Om te camoufleren dat.
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …

1. Waarom zet een dom blondje lege flessen in de frigo 1. Waarom zet een dom blondje lege flessen in de frigo?? ANTWOORD: Voor de gasten die niets willen drinken... 2. Een blondje gaat in een hoek gaan zitten.Vraagt haar vriend : "waarom ga je nu in die hoek gaan zitten?"Antwoord het blondje: "In een hoek van 90 graden is het toch lekker warm!!" 3. Hoe doodt een dom blondje een vis? ANTWOORD: ze laat hem verdrinken

4. Een Hollander en een Belg zitten op een boot en die boot zinkt 4. Een Hollander en een Belg zitten op een boot en die boot zinkt. De Hollander en de Belg zwemmen tot ze een eiland tegenkomen. Op dat eiland zit een opperhoofd en die zegt: "In de pan ermee!" De Belg antwoordt: "Kunnen we iets doen om niet in de pot te gaan?" Het opperhoofd zegt: "Ja, jullie moeten een opdracht doen." De Belg: "Geef die opdracht dan maar." En die Hollander: "Ja, kom hier met die opdrachten." Het opperhoofd: "Ga in het bos 100 gelijke vruchten zoeken." De Belg is als eerste weg en komt terug met 100 bosvruchten. Het opperhoofd tegen de Belg: "Steek nu die vruchten 1 voor 1 in je kont zonder te lachen." De Belg krijgt met moeite de 99 bosvruchten in z'n kont, maar bij de 100ste bosvrucht schiet hij toch in de lach. Het opperhoofd: "Hoofd eraf en in de pan ermee!" Dan vraagt iemand van het volk aan de Belg: "Waarom heb je nu gelachen bij de 100ste bosvrucht?" De Belg antwoordt: "ik zag die Hollander aankomen met 100 kokosnoten..."

5. Waarom zijn Hollanders blij als ze een puzzel in 2 maanden afkrijgen? ..... Omdat er op de doos staat: van 3 tot 5 jaar. 6. Wat zegt een amerikaan tegen een mooie hollander? ANTWOORD: beauty-kees 7. Er was eens een hollander en een belg. Ze kwamen aan een hotel, ze gaan in het hotel binnen. Ze vragen een kamer. er waren nog twee kamers vrij maar in één kamer stond een stekel bet en in de andere kamer was een mieren mest. De hollander zei ik slaap in het stekel bed. Oké zij de belg ik slaap wel bij het mieren nest. Oké de volgende morgen vraagt de belg heb je goed geslapen? Nee ik heb pijn aan mijn rug er steken pinnen in. De hollander vraagt vijf minuten erna heb jij goed geslapen? Ja ik sloeg één mier dood en de rest ging naar de begrafenis.

8. Zitten twee vrienden aan de bar, vraagt de een aan de ander : "Wil je een biertje?" Zegt de ander: "Je vraagt een koe toch ook niet of hij hooi lust!" EINDE