Mijn campagne Big daddy for mayor. Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Aandacht voor het steunend netwerk
Advertisements

Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Themaweek Water Sectie Techniek.
Sporten.
De Drama Driehoek.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Tim Versluijs Leerdoelen.
Ik wou ff weten hoe het met je gaat!
Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,
Een website ontwerpen met Peter en Tink
Terugblik op de Toermalijn
Levenslessen vriendschap
Ik ga hier zoeken voor de talentenjacht!!!. Ik heb een talent voor werken ik wil altijd doorwerken.
Iedereen coach naar Jef Clement.
VRIENDSCHAP maria maria.
Graag wil ik jou een roosje geven
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
1 Datastructuren Een informele inleiding tot Skiplists Onderwerp 13.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
De bordjes methode 8 x a Het bordje
POWERPOINT MARIJ Muziek Palau Ambon.
Zo ga ik door.
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Een onverwacht feest Les 2
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
MIS HET NIET! JE DIPLOMA.
Regels en afspraken.
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Ik ben de ware wijnstok. Mijn Vader is de landman
Mijn Ogen.
De woorden die je vandaag leert: helaas natuurlijk de natuurclub de straat allemaal de kunststof het afval de grondstof voldoende.
00:44 uur Hoi ik ben dan.
EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.
11:37 uur Hoi ik ben het..
LIEFSTE PAPA.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
Waar moet je op letten in deze loopbaan?
BONSAI Mijn Leven….
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
De Vriendschap.
Interpunctie, Veghel WEB-CURSUS.
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Verstoppertje spelen in het bos
TDM-systems presenteert
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Flip de Proef Hoofdstuk 4 maar dan anders…. Wat is dat? Hoofdstuk 4 gaat over handig tellen. Dat gaan we proberen 's op een andere manier te doen. Ik.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Waar ga ik het over hebben? Wie ben ik (volgens mezelf)? Wat zijn mijn voornaamste interesses? Wat is verder belangrijk voor mij? Hoe denk ik over mijn.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen.
Transcript van de presentatie:

Mijn campagne Big daddy for mayor

Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft er nu zijn 3de opeenvolgende ronde opzitten en kan dus even niet! Ik blijf maar 1 ronde om anderen ook de kans te geven Ik wil weten wat mayor zijn is en ben begaan met eurodam

Wat ga ik allemaal doen??? Eerst en vooral ga ik voor een eenvoudig stratenplan,hierdoor worden slechts enkele gebieden beschadigd, gehalveerd! Ik zal voldoende exims plaatsen met in het begin de maximum prijs! Ik ben van plan 3 officers aan te stellen in belang met de veiligheid! En natuurlijk zal ik ook veel geld spenderen in onze goede vrienden de toeristen Strategisch leg ik parken aan, voor hoge kavelstaten en een hoger budget!

Nader bekeken stratenplan! Ik zal ook een wedstrijd organiseren en de winnaar krijgt zijn eigen straatnaam!(+100ish) Ik zorg voor een eenvoudig straten plan van hooguit 4 à 5 straten waarvan 2 zeer grote!!! Om straten aan te leggen heb ik ook stenen nodig, deze zal je dan kunnen eximmen

Nader bekeken exims! In het begin van de ronde zal ik zoals altijd een grote steen exim plaatse, een kleinere ijzer exim en een gewone boomexim met maximimum prijs!! Na deze exims, volgen opnieuw:soms steen, soms bomen,soms hout en pompen(meestal ook in het begin) Natuurlijk blijven de prijzen niet op hun maximum maar ik zorg voor een grote, tot zeer grote winst!!!

Officers!! Ik zal in het begin zo vlug mogelijk (liefst binnen de 24uur) 3officers aanstellen, deze staan in voor de veiligheid van de burgers Ik zal ook nieuwe officers aanstellen zodat ze kunnen leren van een ervaren officer, deze benoem ik dan tevens tot chief officer!!!

Toeristen!! Ook deze ronde zullen onze beste vrienden erbij zijn!!! Ik zal er voldoende geld in steken, zodat we er grote winsten kunnen uit halen!!!

Parkingen en parkjes!! Ik zal voldoende parkjes en parkingen aanleggen, zodat er constant verbinding is met andere steden!!! En zodat onze kavelstaat omhoog gaat (parkjes)

Einde campagne Dus stem op mij en maak mij en hopelijk alle andere eurodammers blij!!!