Maxime Neirynck.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Voorstelling van de afstudeerrichting Marketing Management.
Advertisements

Dyslexie de baas! Ouderavond 2
De les van de graankorrel
MUZIEK : SOUVENANCE DE TOI - ALAIN MORISOD
Waarom God huisdieren maakte…. Ze helpen in de huishouding....
Madeleen Winkler, huisarts Gouda
Het Techniek- en MotivatieKompas Leerlingen in hun kracht brengen.
Vrijzinnig Humanisme.
Probleem psychologie •Vanouds goede opleiding •Invoering student activerend onderwijs •Veel en groeiend aantal studenten •Kwaliteit opleiding in gevaar:
Wie of wat bepaalt jouw identiteit?
Wiskunde Wat is wiskunde?
Presentaties •Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Kindermoment.
Libertarisme Sartre Quantum mechanica Kant.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Welkom in de samenkomst
Werken met Didiclass Een oefeninstrument voor opleiders en coaches.
Hoe kun je Geloven? 1.
Workshop contentstrategie
24/05/06 | pag. 1 BIO-INGENIEURSWETENSCHAPPEN FACULTEIT WETENSCHAPPEN VAKGROEP BIO-INGENIEURSWETENSCHAPPEN INFOCONTACTNAMIDDAG 24 mei 2006.
17 & 18 november '08 Bouwen aan een opleiding CConceptueel kader en onderwijskundig referentiekader.
Gegevens  Ik woon in Lovendegem  20 oktober 1990  In Gent op school gezeten  Secundair Onthaal en Public relations  2 broers, 1 zus  Al 12jaar in.
Odent Laëtitia 1BaTPb ICT
Een kleine voorstelling
Sociaal-Agogisch Werk
Autisme en het verwerken van sociale informatie.
Mijn stage bij * Naam: * marvin koekoek Klas: *4a Jaar: *2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
Kracht in zwakheid Genade is genoeg.
Godsdienst.
Eenrichtingsstraat. Kom terug alles vergeven en vergeten Alleen datgene wat we al op ons 15 de wisten of weten bepaalt onze attractiva (Intaliaans voor.
loopbaanplanning / stuurmanskunst
Zondag 1 Wat is jouw zekerheid in dit leven? Dat ik van Jezus ben
Onze identiteit in Christus
LIFO® en Omgaan met agressie Een specifieke toepassing Hans Fischer
Les 13 Presenteer jezelf (2) Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
Opdracht Maak op basis van een zelf gekozen sjabloon een presentatie van minimum vijf en maximum vijftien dia’s waarin je jezelf voorstelt. Breng daarbij.
Kevin Degry.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,
WIE BEN IK? Gwendoline Horemans 22 jaar Woonachtig in de kempen, meer bepaald in Vorselaar.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Een Mailtje grapjes-CS.
inzicht op de invloed van veranderingen op het gedrag van medewerkers
Jonge kinderen zijn kostbaar in de ogen van Jezus
Wat nou als…? Vragen over eigen kinderen van pleegouders
MUSIC : SOUVENANCE DE TOI - ALAIN MORISOD
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Charlien Tanghe Korte Voorstelling.
Wereldoriënterende vakken in de onderbouw.. Aanleiding tot ons onderzoek Er is vraag naar lesmateriaal voor wereldoriënterende vakken in de groepen 1.
Meer zeggenschap bewoners Wat kan de corporatie doen? Samen op zoek naar de juiste voedingsbodem! Congres Corpovenista, 17 maart 2015, 1931 Congrescentrum.
WO les 1 Het sedcunair onderwijs. Op stap naar het SO Wat staat er op de voorkant? Op stap naar het secundair onderwijs. Waarover denk je dat dit zal.
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
1. Onderzoek jezelf en je werkomgeving 2
Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?
Kennismaking M&O “Een eerste indruk”. Onderwerpen.  Persoonlijke ervaringen.  Motivatie  Beweegredenen.  Verwachtingen  Leervraag.
tandarts Later wil ik graag tandarts worden Dat is mijn droom omdat..
Onderzoek doen Een complexe (maar uitdagende) klus!
7E-model Template. Opdracht: Bedenk minstens 3 originele manieren om je doelgroep te informeren, waardoor ze denken: “aha, goed om weten”, “interessant,
Voorstelling van het vak KATHOLIEKE GODSDIENST. Doel van het vak KATHOLIEKE GODSDIENST Kinderen helpen om te groeien als mens en te bouwen aan een eigen.
SLC Assessment RUBEN SOL. Inhoud  Wie ik ben  Leerdoelen  Afsluiting.
1ste bachelor psychologie
Transcript van de presentatie:

Maxime Neirynck

Algemene gegevens naam: Maxime Neirynck Adres: Kleibergstraat 15, 9660 Brakel Geboortedatum: 11/05/1990 Wie? studente 1ste Bachelor Toegepaste Psychologie

Jeugdbeweging: de chiro Mijn hobby’s Jeugdbeweging: de chiro Naar ons jeugdhuis gaan

Motivatie BaTP uit interesse voor het menselijk gedrag Door persoonlijke ervaringen Ik studeer hiervoor omdat ik denk dat je en fundamentele basis moet hebben om mensen op een goede manier te helpen. Om mensen zichzelf beter te laten kennen.

Welke afstudeerrichting? Ik wil zeker afstuderen in de klinische sector. Dit ben ik al zeker van in het tweede middelbaar Geen idee waar ik specifiek wil werken, door dit te studeren heeft het men visie verruimt. Zeker niet met kleine kinderen.