Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Advertisements

Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
Workshop Reis door het paradijs van wijn en spijs
VAL DE LOIRE SVH Wijncertificaat.
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Frankrijk Door Frauke.
Zwitserland SVH Wijncertificaat. 2 Zwitserse wijngebieden § 14.1 uTussen 45 e en 47 e breedtegraad uGroot verschil tussen dag- en nachttemperatuur uDe.
Alsace SVH Wijncertificaat.
Het dekken van de tafel Bediening aan tafel
Wijnkennis.
GRENACHE KBC wijnclub december 2013 Jan Peuskens en André Verhaegen.
Smaak en kleur On ne discute pas.
Frankrijk Door Esther en Amber.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Wijn.
Gepresenteerd door Jeremy
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
Chocolade Annemarie van de Wiel.
Wijn Het proces.
Bernard-Massard. Cuvée de l'Ecusson Cuvée de l’Ecusson, « Flag-Ship » van het merk sinds De Cuvée de l’Ecusson, bestemd voor de gastronomie in.
De gulden regels voor het kaasplateau
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
Valtelina-2, maandag 26 Oktober wijngebieden.
Wijnregio’s bordeax bourgogne rioja barolo mendoza california wien loire la mancha stellenbosch rheingau barossa Hoewel er op veel continenten inmiddels.
Van druif tot wijn merlot sauvignon blanc cabernet sauvignon syrah chardonnay gamay malbec chenin blanc riesling viognier sangiovese tempranillo.
ROOD ZACHT & FRUITIG Kaneel schillen aardbei bloesem braam bessen kersen pruimen framboos jam roos Proef ik nu kersen of bramen, klein zacht rood.
Zuid-Westen Lode & Fons
ROSÉ rosé kleurstoffen aardbei bloesem braam bessen kersen pruimen framboos jam roos Roséwijn wordt gemaakt van blauwe druiven, soms in combinatie.
Luxemburg SVH Wijncertificaat.
(logo SWON) Wijnstreken - hoofdstuk 5
(logo SWON) De smaak van druiven - hoofdstuk 2
(logo SWON) Van druif tot wijn - hoofdstuk 4
Zwitserland SVH Wijncertificaat.
Wijn.
VIP CATERING INFORMATIE
ROOD VOL & KRACHTIG zwarte bessen truffel tabak peper paddenstoelen leer gerookt bramen aarde thee tabak paprika kruidnagel Proef ik nu.
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Wijnmaken voor beginners
Jura 11 september 2018.
Banquetingmap 2019.
Transcript van de presentatie:

Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A High Wine Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A

De wijnen: Droge witte wijn van de druif Pinot Blanc uit Hongarije Zoete witte wijn van verschillende soorten druiven uit de streek de Moezel uit Duitsland Rode wijn van de druif Pinot Noir uit Spanje Rose wijn van de druif Syrah uit Frankrijk Droge witte wijn Zoete Witte wijn Rode wijn Rose wijn

Belegde broodjes Met zalm en roomkaas. Met parmaham en kruidenkaas.

Vis gerechten: mini broodjes belegd met zalm. Kleine gamba`s.

Diverse hapjes: Carpaccio met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, rucolasla, uitgebakkken spekjes en pijnboompitten. Gemarineerde olijven Verschillende soorten noten

Korstdeeg hapjes: Mini saucijzenbroodjes Mini quiches

Soep & brood Truffel soep met een roomkraagje. Verschillende soorten oerbrood met kruidenboter, allioli, tapenade en roomboter.

Fransekaas kleine stukjes brie voor bijvoorbeeld op brood.