Oke, telefoontjes uit graag… we gaan los!!!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Drie wensen van een oude vrouw
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Een jaar lang niet sporten67,2% Een jaar lang zonder mobiele telefoon59,6% Een jaar lang niet winkelen53% Een jaar lang geen seks51,3% Een jaar lang geen.
Woorden en tijd.....
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Mijn familie..
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Zomaar een kaartje.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
IKL project door: Kiki Pappers
Fietsen in Drente Deze powerpoint presentatie Is gemaakt door
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
De Brievenbus Wou Niet Meer
Eindelijk kwam de oude vrouw terug en zei met een doffe stem :
Nu kon de heks niet meer toveren, en Jorinde stond weer voor hem.
De zon stond nog maar half boven de berg en voor de helft was ze al onder.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rode Rozen.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
Ik doe mijn presentatie over…
Het was in de tweede wereldoorlog.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
langzaam wij kinderen weer gebeurt omgeving worden waarbij mensen arfgoot.
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
Toen hij dichtbij het kasteel gekomen was, verstijfde hij niet, maar hij liep door tot aan de deur.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
Mijn buurman uit België komt iedere avond rond uur bij mij op de koffie.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Oke, telefoontjes uit graag… we gaan los!!! Intro bertje Want dat kereltje uit Groningen, dat was me er eentje!!!

Bert… op gegroeid in Gruning, tussen de: kippen, Maar die grote mond met die lekkere lippen dan?? eieren, Hoogezandster zandstromen, en de camper. Hij heeft het posture van z’n Pa… En z’n doen en laten van z’n moeder Ff plaatjes bij van kippen eieren etc. achtergrond: de provincie groningen, foto van pa en ma? Of een oudje van Bert

Zon en bert… Plant hem op een strandje: Deze blanke neger houdt wel van een zonnetje… Plant hem op een strandje: -Na 5x factor 4 (i.p.v. 1x factor 20) -En een ‘Nivea’-moment rond zessen … Een paar plaatsjes van nivea , misschien een neger.. Neger lippen Komt hij poepbruin weer terug.

Als boerenzoon heb je ook altijd een favoriet trekkermerk… De kwaliteit van New Holland: Neeeee… da’s niks voor Bertje (de duim omlaag!!!). Maar deze Heerenboer zit het liefst op een Fendt 515!!! Met Same begint hij al te glunderen

In 7 jaar studeren is er weinig veranderd… Gryllus….. bleef Gryllus En toeters draaien van Van Nelle: hij ging van 50 naar 60 per pakkie: Zunnige Gruninger! Iets van Wageningen UR op de achtergrond

En het ‘koekie blik’ van Hans… En de lekkere kouwe rakkers van een Jaeger: Nou.. die gingen er op het laatst ook nog perfect in!! En het ‘koekie blik’ van Hans… die is afgereden en ingeruild voor een Boeren-Berlingo Iets van Wageningen UR op de achtergrond

Tja, Bertje werd vaak genoeg wakker met iets naast zich in bed Maar wat wel veranderde was z’n kamer, die werd voller en voller….. Raarrrr….. Tja, Bertje werd vaak genoeg wakker met iets naast zich in bed Voornamelijk : Verkeersborden Glazen Vuilniszakken met weed Andere mooie spullen…. Paar foto’s van verkeersborden, fietsen, glazen, en weed

En hij is altijd in voor een feessie… Blauw Bruin En deze jongens beginnen al een beetje rood te worden!! Top feestje dus Een gouden regel bij Bert is: hoe rooier de oogjes, hoe beter de avond!!

En dan de vrouwen, daar kan je een boek over schrijven. Hee lekker ding… strak jurkie

En scoren deed hij ook op het veld, als goaltjes-dief voorrrr….. DE… Bertje, bij deze nog bedankt voor de alcoholische versnaperingen in de 3e helft!! Ook daar waren we ‘The Champions’…

Maar wat is een team zonder sponsor en fanatieke aanhangers… Yep, De.. ….had het!!!

Met The Hooligans in “England” Kom maar, kom maar, kom maar… Met The Hooligans in “England” Zo.. Die rekening is weer betaald ..en ff bij de sponsor op bezoek Hooligans

Daar kon je nou geen hoogte van krijgen Z’n studie….. Daar kon je nou geen hoogte van krijgen Het was rennen en stilstaan: Prope duurde een eeuwigheid; IGB ging als een speer; Toen werd er tijd genomen voor een AV…... Slechts 14 maanden; Vervolgens naar Naaldwijk, waar meneer AV, stage en een baan in 14 maanden regelde!!

Naast z’n studie Is hij actief geweest bij Heeren XVII, in de almanak en bedrijvendag commissie

Tja, Naaldwijk… In Groningen vragen ze zich allemaal af… ‘Worr ligt deat dan’… …’Kweit neit’… ‘En wat dut hi doar dan? Hebben ze doar ook kippen?’ Nog een paar bloementjes erbij …’Tja’…, zoal wel…

En nu… Intro bertje

Ir. B.R. Ottens Intro bertje Wat een mannetje!!

En Bert Ralf... tot slot : Van Harte en succes verder Nog een Delle’tje ??? Kusje van mij Wat moet je nou…!? Moiiii Van Harte en succes verder Van de Hooligans “All over the World”…

The End © 2004 Software: Windows 76 1ste Camera: Ons Twan Productie: Boer Harms (en ik hou van disco) Catering: BBQ Sledge Hammer Tekst & Vormgeving: Barie Weg-afzetting: Janoes Russia Security