Zingen Er is een dag, waar al wat leeft al lang op wacht

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geneest God vandaag nog?
Advertisements

De HEER vergeet zijn belofte aan David niet. 1. Wanneer Hij die belofte heeft gegeven.
Wat is onze visie?.
Dankdag 2010 “ De School met de Bijbel” Thema: “Danken is Vieren”
Welkom Ds. J. Klapwijk aDios Voorganger Thema
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Juicht, want Jezus is Heer opwekking 174
Juicht, want Jezus is Heer Opwekking 174 (Gijsbert Spijker)
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers.
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/5 ONZE VADER (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: God is great © 2001 Hillsong Publishing / Unisong Music Publishers 1/11.
GLORIE AAN GOD (Mark Williams. Ned. tekst: Jan Visser)
Geprezen zij de Heer opwekking 44
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Openbaring 21, 22. Oorspr. titel., Because of You © Kingsways Thankyou Music / Universal Songs.
O, Heer mijn God opwekking 407
Leven door Christus’ dood
Zingen Refrein Jezus leeft in eeuwigheid.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
in/bij deze ochtenddienst waarin Margriet Visser
Jezus kennen als degene die leeft. 1.zo kan Hij voor je pleiten.
Hebreeën 6 : 18 t/m 20 Hebreeën 4 : 14 t/m 16 Hebreeën 10 : 19 t/m 23
Genade, zo oneindig groot
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1976 Continental Sound 1/3 JEZUS SPRAK HIER OP AARD’ - 11 (Tekst: A. Wolthaus, Muziek: traditional)
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Thankyou Music / Continental Sound 1/5 LOF ZIJ DE HEER (Tim Picking. Ned. tekst: Rikkert.
Zondag 28 september 2014 morgendienst.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Welkom in deze kerkdienst
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Programma Tonnie Ld.285: 2, 3 Voices Ld.252: 1, 2, 3 Collecte Openhof Combo Ld.279: 1, 7 Tonnie Ps.020: 1, 2, 4 Voices Ps.103: 1, 5, 7 Arian v/d Mark Openhof.
Opwekking 334 Oorspr. titel: Lord, the light of your love
Zie hoe Jezus lijdt voor mij
Liturgie Opw.672: 1-4 Ps. 68: 8 Lz. 2 Kor. 4: : 5 Ps. 16: 4, 5 T. 2 Kor. 5: 5 Ps. 73: 9, 10 Gz. 75: 1, 5, 6 Opw. 585: 1-3 JCH-Voetbaltoernooi.
Zingen Vers 1 Geef vrede, Heer, geef vrede,
5 mei 2013 Zoetermeer 1. politieke vrijheid fysieke vrijheid maatschappelijke vrijheid relationele vrijheid emotionele vrijheid 2.
Er is vanmiddag géén Kind in de Kerk voor de kinderen van de onderbouw
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan. Na de zegen Lb. 434: 1,2,3 Schriftlezing: 1 Korinte 11: Tekst: Zondag 28.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Cross every border © Make Way Music / Universal Songs 1/4 WIJ GAAN DOOR OVER GRENZEN.
Zingen Vers 1 Daar juicht een toon, daar klinkt een stem,
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. H. v.d. Heuvel De HERE werkt zijn plan met het leven van Jozef.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
* Christus, het beeld en woord van God
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
ELKAAR (VER)DRAGEN Witte Donderdag. Het Laatste Avondmaal.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag.
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Voorganger:ds. Abma Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 2:
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Leven in de aanwezigheid van Jezus. Is leven in hoop Leven in de aanwezigheid van Jezus.
Les 13 voor 25 juni JEZUS BARABBAS Politieke leider Hij wilden de mensen bevrijden van Rome Hij beloofde aardse heerlijkheid JEZUS DE CHRISTUS Geestelijke.
Paaswake We komen in stilte de kerk binnen.
LEVEN wacht ons, wacht allen!
Agenda aanstaande week 1/2
Agenda aanstaande week 1/2
Agenda aanstaande week 1/2
Transcript van de presentatie:

Zingen Er is een dag, waar al wat leeft al lang op wacht Opwekking 585 Er is een dag, waar al wat leeft al lang op wacht Een dag van blijdschap, als heel de schepping wordt bevrijd En op die dag, dan komt de Heer en haalt zijn bruid Die hij dan stralend, op haalt in zijn heerlijkheid

Zingen Er klinkt geschal, wanneer de graven open gaan Opwekking 585 Er klinkt geschal, wanneer de graven open gaan En doden opstaan, voor eeuwig levend door zijn kracht Hun aardse tent, wordt nu bekleed met heerlijkheid De dood verzwolgen, overwonnen voor altijd

Zingen Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien Opwekking 585 Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken en Jezus kennen zoals hij is, amen Nooit meer tranen nooit meer pijn want wij zullen met hem leven in zijn nabijheid, voor altijd, amen, amen

Zingen Dus kijk omhoog en zie wat nog verborgen is Opwekking 585 Dus kijk omhoog en zie wat nog verborgen is maar wat beloofd is, dat krijgt in alle eeuwigheid en als je leidt, weet dat het maar voor even is als Jezus terug komt, wil je in zijn heerlijkheid

Zingen Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien Opwekking 585 Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken en Jezus kennen zoals hij is, amen Nooit meer tranen nooit meer pijn want wij zullen met hem leven in zijn nabijheid, voor altijd, amen, amen

Zingen Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken Opwekking 585 Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken en Jezus kennen zoals hij is, amen (2x) Nooit meer tranen nooit meer pijn want wij zullen met hem leven in zijn nabijheid, voor altijd, amen, amen