Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Christophel Columbus.
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Verrassing!!.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
KERSTMANLAND DOOR CASPAR EN MITCHEL.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
De beloning van de dwerg
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Kolderlied samengesteld uit titels van bekende smartlappen
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Een romantisch sprookje
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
De sok van Lientje.
Gedachten bij het ouder worden.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Meneertje Blij en Somber
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
Bewerkt door Jordy, Amélie & Ineke
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Dagboek van een vrouw.
Wolvecamp tentoonstelling
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Mijn verjaardag..
Jezus roept de leerlingen
De Beer van Bram.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Herinneringskamp Westerbork
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
De Vriendschap.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
‘Mixed up piles’.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Dag 3

Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig met de verlanglijstjes en tekeningen? Nog 2 nachtjes slapen en dan zijn we in Nederland. Spannend hè? Wij vinden het ook heel spannend hoor. Ik moet van de dakpieten aan jullie vragen hoe het weer in Nederland is. Ze hopen dat het niet al te koud is.

Aan boord wordt door de Pieten ook weer heel hard geoefend om goed lenig te worden. Want na zo’n lange wereldreis zijn ze een beetje stijf geworden. Nou dat is af en toe wel lachen hoor!! Kijk maar eens hoe Piet aan het stunten is. Eerst een kussentje onder zijn hoofd… een, twee… hoppatee… Uh… helaas. Oh… als Sinterklaas dit gezien had!!

Maar gelukkig was er een Piet in de buurt die hem wel even een handje wilde helpen. En ja hoor… eindelijk is het dan toch gelukt. Maar als ik dit zo zie lijkt het mij niet verstandig dat deze Piet het dak op gaat. Wat denken jullie daarvan?

Maar goed, ik zou jullie nog vertellen hoe het verder ging met onze reis naar Amerika. Tegen de ochtend stond Wegwijspiet met een verrekijker om zich heen te kijken. Ineens hoorden we hem roepen. “Land in zicht… ik zie land. Land in zicht… ik zie…”. “ Ja, ja Wegwijspiet, we horen je”, zei Sinterklaas. “Laat mij eens kijken of dat land Amerika is”. En toen keek Sinterklaas door de verrekijker. Willen jullie weten wat hij zag?

“ Ja Pieten, kom snel kijken. Ik zie het Vrijheidsbeeld “ Ja Pieten, kom snel kijken!! Ik zie het Vrijheidsbeeld. We zijn bijna in Amerika”, riep Sinterklaas enthousiast. En iedereen maakte een vreugdedansje aan dek. Een uurtje later lag ons schip in de haven en gingen we aan wal. “ Wat is het hier mooi… kijk daar wat een hoog gebouw, maar daar durf ik niet op het dak… Sinterklaas, Sinterklaas…”, riepen alle Pieten door elkaar heen. “Pieten doe eens rustig”, zei Sinterklaas. “Alle mensen kijken naar ons. Wat moeten ze wel niet denken?”

Daarna zijn we in een heleboel grote steden en staten gaan kijken Daarna zijn we in een heleboel grote steden en staten gaan kijken. New York, Los Angeles, Miami, Texas en nog veel meer. Ik heb een aantal foto’s gemaakt voor jullie. Kijk maar. Los Angeles New York Miami Texas

Overal kwamen de kinderen op ons af Overal kwamen de kinderen op ons af. In het begin keken ze wel heel raar naar ons. Sommige riepen: “ Are you family of Santa Claus??” Maar dan lachte Sinterklaas eens naar de kinderen en legde hen uit dat hij Sinterklaas is. En geen familie van de Kerstman. En hij liet de kinderen ook kijken in het grote boek. Dus alle kinderen hebben jullie namen in het boek zien staan!!! Na 2 weken zijn we weer aan boord gegaan om verder te gaan met onze wereldreis. Willen jullie weten waar we toen naar toe zijn gegaan? Kijk dan vrijdag maar weer naar het dagboek. Doeiiiiiiiii