De activiteiten – Scouting 100 jaar!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een wereld vol avontuur
Advertisements

Netwerkbijeenkomst sterke vrouwen in het koninkrijk Microkrediet en budgettering - 8 oktober ‘08 Presentator: Melissa Marks-Salmon Geboorteplaats: Curaçao.
2 Wat was toen het grootste het grootste probleem van de van de FOD?
Duizenden mensen in de zorg zetten zich in 26 JUNI CHANGE DAY NEDERLAND Iedere dag staan er duizenden mensen in de zorg klaar om anderen te helpen. Zij.
1e Hilversumsche Groep Kaderweekend 29 / 30 november 2003 Verkenners Scouting Hilfertheem Hilversum.
Welkom bij Scouting Someren Wie wij zijn en wat wij doen.
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
Welkom!. Even voorstellen Wie zijn we?. Petra (teamleider). Chaline (contact voor ouders). Jolien (wachtlijst & nieuwe leden). Jasper (financien). Bas.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Bezoek een sportief evenement:
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Het Trouwfeest.
Ontdek je talenten bij de brede school! Bekijk de nieuwe activiteitenkalender!!
Ontdek je talenten bij de brede school! Bekijk de nieuwe activiteitenkalender!!
De Kalender en De Seizoenen Ellen Adriansens Gegradueerde in de ergotherapie BuSo – OV 2 – 2 e graad Algemene en Sociale Vorming Raamplan BuSo.
Oudermiddag 17 april  Voor de Groepsvereniging: ◦ Behulpzaam bij verwezenlijken doelstelling ◦ Behartigen financiële & materiële belangen  Bestuur.
Samen op kamp Miniorenkamp Gezellige activiteiten en clubavonden Neusverven… …vlotvaren… …en nog veel meer leuke spellen!!
Mijn presentatie.  Enquête  Impressie  Indeling jeugdleden  Hoogtepunten seizoen  Waarom?
Infoavond oudervereniging BS Park 6/9/2011 ‘t Cocon 8/9/2011.
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Ab Kan Restaurant beheerder.
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
WISKUNDIGE FORMULES.
Wereld Jamboree 2015.
BZ voor de Klas 3 juni 2010.
Bloemen weelde met muziek
Scouting Pottenberg Lord Baden Powell groep. Geschiedenis Oprichting door ervaren leiding in een huiskamer van een buurtbewoner in 1971 Oorspronkelijk.
BUURTHUIS NIEUW MOSCOU
PLAYBOY Kalender 2006 Dit is wat mannen boeit!.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
De Nieuwe SEXGEIN.NL Kalender 2002
Voorlichting VMBO- 4 PTA -examenjaar- 06 oktober 2009.
Samenwerking De Passerel, Koppel en Scouting Buys Ballot
Bij Scouting Vereniging Buys Ballot
22 mei - Eerstejaarsactiviteit De EFC organiseert een spetterende eerstejaarsactiviteit. Info volgt spoedig!
Leeftijd categoriën voor-instap geboren in 2003 Instap geboren in 2002
Tien basishoudingen om vertrouwvol in te groeien.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
Ontdek Scouting!.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Plaats hier bijvoorbeeld het onderwerp of activiteit Plaats hier ter afsluiting Bijvoorbeeld een uitnodigende Tekst voor de lezer! Gebruik deze tekst voor.
Diddl en zijn door: Susanne vriendjes.
Mijn spreekbeurt gaat over
Familiedag ADHD Zaterdag 24 mei van 9:30u tot 12:30u
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Woordenschat groep 5 Thema 2 Les 1
Twaalf maanden van het jaar met weerspreuken.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Het jaartje rond … januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustusseptemberoktobernovemberdecember.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Programma Groepsontwikkeling Naam groep Datum presentatie.
Introductieavond voor bestuursleden Doelstellingen Scouting Nederland.
De humor van ( ) Zijn echte naam is Samuel Clemens. Hij werd geboren in 1835 in Missouri en gestorven in 1910 na carrière als schrijver en humorist.
MAANDAGDINSDAGWOENSDAGDONDERDAGVRIJDAGZA/ZO 28 juli augustus2/ / / / /31 1 september23456/
HET GESLACHT DER ASPIRANTEN. MEI 1 mei: Geen chiro 8 mei: Benny zoekt werk 15 mei: Maaike komt uit de kast (Kom met de fiets!) 22 mei: De ouders komen.
<Naam Scoutinggroep / Plaats>
De seizoenen.
‘Ontwikkelen doen we samen’
KN L TB Jaarkalender Jeugd Voor meer informatie:
<Naam van jouw Scoutinggroep>
Mijn spreekbeurt gaat over
Presentatie landelijke raad 13 juni 2015
16 buiten de sport activiteiten in het kader van
<Naam bijeenkomst>
Mijn spreekbeurt gaat over
KN L TB Jaarkalender Jeugd Voor meer informatie:
100 jaar welpen Jubileumjaar 2020.
Transcript van de presentatie:

De activiteiten – Scouting 100 jaar!

Buys Ballot Buitenspeeldag – 24 april 2010 Scouting 100 jaar! Tijd voor taart! – 9 januari 2010 De eerste opkomst in 2010 is de eerste opkomst van het feestjaar. We knallen het feestjaar in met een enorme taart en geven een voorproefje van wat er dit jaar allemaal staat te gebeuren.   Buys Ballot Buitenspeeldag  – 24 april 2010 In het voorjaar van 2010 vieren we het 100 jarig bestaan van scouting met al onze familie, vrienden, kennissen, buren en iedereen die in Heerde en Epe woont. We zetten het centrum van Epe vol met uitdagende outdoor-activiteiten en scoutingspelen. Scout of geen scout, op deze dag speelt iedereen met ons mee.

Voor meer informatie zie: http://scouts2day.scouting.nl/ Scouting 100 jaar! Scouts2Day – 15 mei 2010 Op 15 mei 2010 vieren we het 100 jarig bestaan van scouting tijdens een landelijke scoutingdag in het centrum van Utrecht: Scouts2Day. In Utrecht doen we, samen met alle andere Nederlandse scouts van 7 jaar en ouder, mee aan een feestelijk programma met als afsluiting een spetterende show in het stadion ‘de Galgenwaard’. Voor meer informatie zie: http://scouts2day.scouting.nl/

voor een feestelijke dag vol leuke activiteiten. Scouting 100 jaar! Bever-Doe-Dag - 12 juni 2010 In juni komen alle bevers van Nederland (jongens en meiden van 5-7 jaar) samen in Dierenpark Amersfoort, voor een feestelijke dag vol leuke activiteiten. Voor meer informatie over de Bever-Doe-Dag, zie: http://beverdoedag.scouting.nl/

JubJam100 – 26 juli t/m 4 augustus 2010 Scouting 100 jaar! JubJam100 – 26 juli t/m 4 augustus 2010 De JubJam100 is een 10-daags jubileumkamp voor verkenners, padvindsters, rowans en sherpa’s. Vanuit onze scoutinggroep gaan de jongens en meiden van 15-18 jaar (de Rowans en Sherpa’s) hier naartoe. Zij zullen samen met 15.000 andere Nederlandse en buitenlandse scouts kamperen aan de Maas in Roermond en daar allerlei leuke scoutingactiviteiten doen. Voor meer informatie over de JubJam100, zie: http://jubjam100.scouting.nl/ 

Scouting 100 jaar! Famka – 10 t/m 12 september 2010 2010 is niet alleen een feestjaar, maar ook een Famka-jaar. Daarom slaan we in september onze tenten op voor het 17e Famka. Het famka is het FAMilie KAmp van onze scoutinggroep. We kamperen een weekend met al onze leden en hun ouders, broertjes en zusjes.

Afsluiting feestjaar – December 2010 Scouting 100 jaar! Feest – Oktober 2010 Een knallend feest met live muziek op een unieke locatie, voor al onze leden, leidingleden en iedereen die ze willen meenemen. Als je nog niet door had dat we wat te vieren hebben, dan zal je dat in oktober zeker duidelijk worden.   Afsluiting feestjaar – December 2010    Het is de tijd… de hoogste tijd… u wordt bedankt voor weer een jaartje gezelligheid.. Aan ieder feest komt een eind, zo ook aan ons feestjaar. Een spetterend feestjaar verdient een mooie afsluiting. We zijn het jaar knallend begonnen en zo zullen we het in december ook afsluiten.