Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Pepermans (Anders bekeken, anders gedacht). Waar blijft da volk na?
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Ik ben Mo.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Ferluci.
Powerpoint gemaakt door
Advent Week 1.
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
Blijf bij mij Jolink.
Listige minnaars in de liefde
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Meneertje Blij en Somber
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
De schaduw van kees Querido.
VRIENDSCHAP maria maria.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
HET PEST SCHANDAAL!!!!!!. Waarom ik altijd? Haha kijk naar dat moeder skindje.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Interpreteren van data
Dr. Albertus Risaeusschool
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
een sinterklaasliedje
Voor Aranka... Van Aart.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Preek Jakobus 2:
Watersport: verhaal 1 Niveau 5 Bewerkt door Tatu, Arne, Joeri
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
00:44 uur Hoi ik ben dan.
Lotje en de superhelden
11:37 uur Hoi ik ben het..
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest is.
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
Jezus volgen kan niet in deeltijd
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Transcript van de presentatie:

Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers t’ Is nie Disney Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers En speciaal voor u getekend door de kindjes van K2 en K3 met de rakkers van G6 als begeleiders !!

Whow, Doornroosje, belleketrek doen bij de heks… Cool !! Rennen, Sneeuwwitje!!! Ik krijg jullie nog wel!! Ellendige kinderen! Bah! De jeugd van tegenwoordig ! In mijn tijd…

Jaja, heks. We zullen eens praten met hen. Ga nu maar gauw slapen. Ha! Koning en koningin! Jullie moeten jullie kinderen wel wat beter in de gaten houden, he! Ik ben het beu dat ze mij altijd pesten! In mijn tijd…

Oh, yes, dan kan ik eindelijk eens een ander rolletje spelen Oh, yes, dan kan ik eindelijk eens een ander rolletje spelen! Waar moet ik zijn … ? Plots gaat de telefoon… Hallo, het interimbureau hier! De heks van Doornroosje is ziek. Kan jij haar vervangen? t’ Is dringend!

Een poosje later in het verhaal van Doornroosje… Hahaaaa … Nu ben je er geweest, stom Doornroosje! Ik schenk je een giftige appel en … Maar enfin, dwaze heks! Hoe is dat nu toch mogelijk!! Je bent in het verhaal van Doornroosje, dus, weg met die appel! Een spinnewiel, ja! Dat heb je nodig! Je bent ontslagen! Eruit! regie

Zozo, de regisseur vindt mij niet goed genoeg Zozo, de regisseur vindt mij niet goed genoeg! Ik ben het wel kotsbeu nu! Iedereen heeft het hier op mij gemunt! Ik tover mij om in Belle. Als ik knap ben zal iedereen mij wel graag zien! In mijn tijd… Hokuspokus…

Herbeginnen! Hokuspokus… Ohjee! Wat een vergissing! Als klokkenluider van Notre Dame zie ik er nog vreselijker uit! Herbeginnen! Hokuspokus…

Oeps… Een zeemeermin! Geen goed idee want ik kan niet zwemmen! Je ziet dat ik al een tijdje met pensioen ben! Het toveren lukt niet zo goed meer… Maar in mijn tijd, he… Laatste poging, hoor! Hokuspokus…

En nu, hop, naar de regisseur! Yeeehaaa!! Eindelijk!! Wat ben ik blij!! Ik ben wel niet Belle, maar Yasmin is toch ook niet mis!! En nu, hop, naar de regisseur!

Ja? Je moest eens weten… In mijn tijd, he… regie Ja? Je moest eens weten… In mijn tijd, he… Wat?? Jij bent de heks! Alleen de heks zegt om de vijf minuten: « In mijn tijd, he! »

Jamaar, snifsnif… Niemand ziet mij graag als ik heks ben Jamaar, snifsnif… Niemand ziet mij graag als ik heks ben. Daarom heb ik mij omgetoverd in iemand mooi zodat iedereen mij graag ziet! Maar heks toch! Tuurlijk zien wij je graag zoals je bent! Ken je dat liedje van Clouseau niet : « Het zit vanbinnen »? Blijf dus maar gauw wie je bent! Je bent geweldig als heks van Sneeuwwitje! regie

Goed!! Dan ga ik nu op de loer liggen tegen dat Sneeuwwitje weer belleketrek komt doen!! En dan … Hehehe … En zo eindigde alles toch nog goed… Alleen misschien niet voor Sneeuwwitje ???