Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Joyce & rowan naar kenia!
Advertisements

IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Tuur & Gert bezoeken. M A E N D E L E O Het jeugdcentrum Maendeleo neemt het op voor verwaarloosde jongeren. Het jeugdcentrum doet dit echter op een heel.
Inleefreis Vietnam
Bedrijfsvoorstelling
Dakloos hopeloos?.
Een appeltje voor de dorst. Wanneer ? Wat? APPELVERKOOP Wanneer? Maandag 17/03/08 t.e.m 21/03/08 Door Wie? 5 Economie Wiskunde & 5 Economie Moderne Talen.
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
Kerst 2012 God is bij de mensen komen wonen.
Richt je pijlen op iets anders…
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
Benefietconcert voor operatie Bekende Vlaamse artiesten helpen om geld in te zamelen voor de operatie van een jongetje van op het O-L-V-v-Lourdesinstituut.
Voedselpakketten voor Campina
Goede doel 2013 Boeken voor Zuid-Afrika. Hier ligt Zuid-Afrika Hier ligt Nederland.
Diny Couckuyt 1BaSWa Inhoudsopgave Wie is Paul Kapami? Mulunguzi Werking organisatie Fondsenwerving.
 Verkopen oxfam producten  Verkopen sieraden voor Bali (Carry For kids)
Mayte Lesley kinderarbeid Raiko Noah Nina.
Zingen Vers 1 Zo maar te gaan met een stok in je hand, zonder te weten
Wie geef jij een glimlach?
Alle vrouwen welkom in onze vrouwenstudio Zonneplein 33 Bergen op Zoom.
Organisatie structuur studentendesks:  Bestuur : o Voorzitter o Secretaris o Penningmeester o PR-communicatie expert o Algemeen bestuurslid  Commissies.
Spreekbeurt Josefien Boonen
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Residentiële hulpverlening Drs. C.P.G. Tilanus. Wat is residentiële hulpverlening? = de persoon krijgt dag en nacht opvang en begeleiding in een tehuis.
Handtekeningen actie betreffende de speeltuin voor mijn huis.
Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?
Engagementen voor onze vormelingen in St.Bavo Boechout… waarom? Kinderen laten kennis maken met parochie als brede samenleving. Vrijwilligerswerk is basis.
Kindertehuis in Ghana.
KANSEN VOOR KINDEREN EN OUDERS.
Armoede in België Enkele armoedecijfers in het kader van de actie ‘Rode Centjes’.
Kuska startviering 2015.
Een quiz over… water.
Kinderarbeid en het recht op onderwijs in de wereld
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Werkvakantie Bulgarije 20 juli tot en met 1 augustus 2015 Jongeren zetten zich in voor weeskinderen in Vratza - Bulgarije.
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Huis voor kinderen van 0 tot 18 jaar met een ernstige ziekte. Deze kinderen hebben veel verzorging nodig van verpleegkundigen.
Celia, Fanny en Deyanira wonen op het Colombiaanse platteland
Op zoek naar antwoord.
Wereldsolidariteit De kracht van mensen samen!. Wereldsolidariteit NGO van de Beweging Waardig werk en sociale bescherming wereldwijd.
Leidersweekend (Scouts & Pathfinders) |5 februari Kaderdag (Scouts & Pathfinders) |7 februari Tienerclub|13 februari Landelijke evenementen februari.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
TEUN,Daphne,Kiki,sophie Zorg groep. Oudere kinderen mogen eten brengen naar de zieke kinderen. De kinderen moeten leren breien en naaien. De kinderen.
Betrokken waarbij en hoe? Missie/DoelOrganisatie Betrokken OpbrengstenMensen Activiteiten Inzet van: – Tijd – Waarde – Netwerk.
Welkom!! Namens de Ouderraad.
-organiseren van eetfestijnen -evenementen voor derden
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Noord-Zuid 3-5 juni 2017.
Kinderarbeid ....
West-Oost mei 2017.
KCD – lagere school ‘17 – ‘18.
De Dorcas Voedselactie
Afgelopen najaar bereikte de vluchtelingenstroom uit Syrië Europa
Kinderarbeid ....
KCD - kleuterschool Wie zorgt voor mij?
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Kinderarbeid ....
WELKOM bij de workshop van team Economie & Ondernemen (E&O)
De Dorcas Voedselactie
Waar?. Waar? Waar? Egypte ligt in Afrika, op 3200 km van België De hoofdstad van Egypte is Cairo In Cairo wonen ongeveer 20 miljoen mensen (in België.
Dwars door de Boerenbuiten
Wist u dat : Het over 23 dagen kerst is?
Dwars door de Boerenbuiten
weeskinderen in Rwanda
[powerpoint openen, openen]
Tevreden vrijwilligers
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Transcript van de presentatie:

Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen in Phnom Penh (Cambodja) die trachten te overleven op de vuilnisbelt, door vuilnis te zoeken en die te verkopen. Voor de weeskinderen in Phnom Penh (Cambodja) die trachten te overleven op de vuilnisbelt, door vuilnis te zoeken en die te verkopen. Wij zamelen geld in voor een weeshuis, dat die kinderen in huis neemt en hen een onderdak, kleren en een opleiding geeft. Wij zamelen geld in voor een weeshuis, dat die kinderen in huis neemt en hen een onderdak, kleren en een opleiding geeft.

Hoe doen wij dat ? Wij vragen aan Belgische mensen om 1 of meer kinderen elke maand te steunen ( ongeveer €40 per maand ). Dat zijn er nu 18 !!! Wij vragen aan Belgische mensen om 1 of meer kinderen elke maand te steunen ( ongeveer €40 per maand ). Dat zijn er nu 18 !!! Wij organiseren activiteiten, de opbrengsten daarvan schenken wij aan de directeur van het weeshuis. Dat geld wordt gebruikt om gebouwen te zetten waar de kinderen in kunnen wonen. Wij organiseren activiteiten, de opbrengsten daarvan schenken wij aan de directeur van het weeshuis. Dat geld wordt gebruikt om gebouwen te zetten waar de kinderen in kunnen wonen. Wij krijgen geld van mensen of bedrijven. Wij krijgen geld van mensen of bedrijven.

Wij zijn wij ? Nik en Katrien Nik en Katrien Johan en Vera Johan en Vera Pieter – Jan Pieter – Jan Hans Hans Greetje Greetje Joris en Nadège Joris en Nadège En de vele, vele mensen die ons altijd helpen bij onze activiteiten…. En de vele, vele mensen die ons altijd helpen bij onze activiteiten….

Enkele foto’s… Van de kinderen Van de kinderen Van de stortplaats Van de stortplaats Van het weeshuis Van het weeshuis

Zijn er nog vragen ???

Bedankt !!! Namens de kinderen en de directeur van het weeshuis !!!