Fruit dorpje”Guiayabitos” Onderweg naar de Jungle “ San Blas”stopten we bij een snoepkraam van vers fruit. Er waren veel van deze kraampjes onderweg.Hoe.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Wat betekend ARM zijn?.
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
met bus 33 naar de veerboot.
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Verrassing!!.
Romeinse tijd De Romeinen.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
!!!!!! WELKOM !!!!!!  Hierna volgt een samenvatting over de belevenissen die onze kapoenen hebben meegemaakt.  Na 6 intensieve studiejaren hebben ze.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Kruisweg Sta op, laten we gaan
Het Scheppingsverhaal.
Bennie te Dorsthorst Bennie was aan het vliegen met zijn charterkist toen opeens de vleugel in tweeën brak, en kwam fladderend naar beneden met een plons,
Een romantisch sprookje
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
De sok van Lientje.
Biker Verhaal.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
“Highligh” Footbridge Rio Cualle River als het hoog water is moet je wel over de brug Na het lunchen in het jungle restaurant zijn we weer naar beneden.
Dorpje “Elporvenir” Het was een fleurig dorpje,de slager stond in een ketel op straat zwirtjes te bakken.[zwirtjes zijn stukjes huid van een geslacht.
Fietsen in Drente Deze powerpoint presentatie Is gemaakt door
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Zeeklas Kim en Aurélie..
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Zingen Vers 1 Het water steeg wel hoog, maar wonder boven wonder
Zingen Vers 1 In het begin lag de aarde verloren,
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
Koning Midas.
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Er waren vele honderden nachtegalen, hoe moest hij nou Jorinde terugvinden?
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Muziek: Nino Bravo “América” Vertaald uit het Frans Freddy Storm 06/2011.
Op een Zaterdag middag gingen we even uitwaaien Muziek – Clarinet Concerto van Mozart.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Puerta vallarta was vroeger een onbeduidend vissersdorpje.Maar sinds de film”The night of the Iguana” daar is opgenomen en de liefdes affaire met Elisabeth.
Daar was de heks bezig de vogels in hun zevenduizend kooien te voeren.
De Jicarilla Apachen.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
" Pas op ", zei Joringel, " dat je niet te dicht bij het kasteel komt ".
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
De zee..
Paragraaf 1.3 Geen vaste woonplaats.
Even wachten…………………………………………………….. de krokodillen speurtocht door Sneek.
hun was een donkere struik over hun sprongen het donkere vogeltje om.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Een echte „rocker“ is 10 jaar geleden op een verlaten eiland gestrand.
Het lied van Ora een kerstverhaal. Ara, Era en Ora waren drie zusjes, alle drie op dezelfde dag geboren, precies één jaar en één minuut na elkaar.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Aboriginals.
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
SPANJE 2010 Op weg naar Andorra ..
De leider van de Joodse kerk kwam naar Jezus toe.
Genesis 1: God zei: ‘Ik wil mensen maken.
Lucas 7: Jezus was op weg naar Jeruzalem.
Uit het niets! Genesis 1:2-3
Transcript van de presentatie:

Fruit dorpje”Guiayabitos” Onderweg naar de Jungle “ San Blas”stopten we bij een snoepkraam van vers fruit. Er waren veel van deze kraampjes onderweg.Hoe hoger we kwamen hoe meer fruit Deze kleine banaantjes zijn Manzano’s Ze smaakten naar appel, lekker San blas

San Blas rivier De bootjes waar we door de jungle naar de krokodillen farm gingen Een stukje mooi san blas Dit zijn rieten huisjes neergezet als decoratie voor een film lang geleden

Onderweg kwamen we krokodillen tegen en leguanen in de bomen.Er waren verschillende vogelsoorten en schildpadden en slangen Dit is een bultrug koe ook wel waterbuffel genoemt..Ze kunnen heel goed tegen de droogte omdat ze in de bult water opslaan. Op de terug weg hebben we op het strand geluncht

TabaksplantageDe platte top is een vulkaan In deze loodsen worden de tabaksbladeren gedroogd

“Ritmo de la Noche “Met een boot van de Marinahaven gevaren naar”caletas” s ‘Avonds naar de huichol indianen in de bergen Caletas is een eiland waar John Huston zijn afgelegen huis had, is ook alleen met de boot te bereiken”. John Huston was producer van “the night of the Iguana” Deze indiaan stond op de rotsen De Huichol indianen leven in Mexico in de sierra op de ranches in de bergen

Op het eiland, de bergen in naar de huichols We werden verwelkomt door de inianen,mannen en vrouwen.De middelste man blaast op een schelp hoorn Er galmden prachtige indianen muziek door de bergen Eiland “Caletas”

Naar boven kwamen we overal van die mooie indianen tegen. Het was al vlug donker. Bij avondlicht kregen we een heerlijk maal en als afsluiting eenprachtige voorstelling van de Huichols over hun levens wijze Zicht op de steiger waar we weer op de boot gingen

Huichol Indianen In oorsprong waren het nomaden.Het zijn diep religieuze mensen.religie is met elk aspect van hun leven verbonden.In het teken van rituelen wordt gezongen, gesproken,gedanst en gedrumd, de Aarde vereerd en schilderijen gemaakt.De schilderijen zijn zeer kleurrijk en helder Ze maken hun visioenen uit kralen en hun eigen taal is “Wirra’Itara “ betekend Tovenaar. Ze zijn ook verbonden met de Azteken Indianen Huichol indianen vrouw Hoofd van hout volledig bedekt met parels oorbellen