Dyna-Vision Praktische opzet RS TechMedic BV – August 2008.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
22:00 WinHealth 1.0 WinHealt is een medische programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt. Deze software met medewerking van een detectie.
Advertisements

WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Snel Internet op Noordersluis. Agenda • Introductie Easy Services B.V. • Het probleem • Het alternatief • Dekkingsgebied • Kosten • Vergelijk met glasvezel.
Geef uw zorgverlener toestemming voor het delen van uw medische gegevens! Informatiefolder gegevensuitwisseling voor zorgconsumenten in Zuid-Holland.
LG SOFTWARE UPDATE P990 (FOTA = Firmware Over The Air) Augustus 2011.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
™.
Deze presentatie wordt u aangeboden door
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Nieuw focuscentrum ‘Endometriose in Balans’
Netwerken. Wat is een netwerk? Je spreekt van een netwerk van zodra twee of meer computers met elkaar verbonden zijn. Je kan thuis een klein netwerkje.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
LI in de gezondheidszorg UMC St Radboud Ziekenhuis
Internet en gezondheid.  Wie heeft internet thuis?  Wie heeft een smartphone of tablet?  Wie zoekt medische informatie op het internet?  Wie neemt.
Meer informatie? Ga naar:
Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!
Bedrijfskleding Bedrukken in Enschede: full color instrijk emblemen uit Enschede geeft een veel mooier en beter resultaat dan het borduren van emblemen.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Over ons product Parameters: ECG curve + Plethysmogram curve
DE KLACHTENCOMMISSIE Rotterdam en Zuid-Holland Zuid. mr A.G. Scheele- Mülder, voorzitter klachtencommissie Infoavond 14 oktober 2010.
CardioConsult 3.0. Hartfalen: intensieve begeleiding nodig  ca hartfalenpatiënten  toename rond 10% per jaar  veel heropnames, vaak door verkeerd.
Thuis dokteren, een enorme verbetering! Filip van dijk Patiënt en ontwikkelaar.
© Flipside On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Beheer uw chemicaliën op school op overzichtelijke en verantwoorde wijze Chemicaliënmanager.
... M A K E Y O U R N E T W O R K S M A R T E R IP-Adres instellen ppt_aa1_p10_ip_addressing_v4.1_nl_0508.
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
Presentatie Het BIOS (wat is dat) Rondkijken in het BIOS
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings-
Emblemen Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op emblemenborduren.com kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen.
U bent nergens mooier, beter én goedkoper uit voor kleding badges dan bij ons! === Kijkt u zelf op -> online kleding badges ontwerpen.
Patches Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches!
Bedrijfskleding Bedrukken in Hengelo: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, het betere alternatief.
Meer informatie? Ga naar:
Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
R emifentanil patient controlled a nalgesia v ersus e pidural analgesia in l abor. Presentatie voor verloskamers.
Zijn uw patiënten tevreden over uw bereikbaarheid?
Een korte rondleiding door een aantal schermen van Exquise NextGeneration
Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?
U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker.
Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op kunt.
Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.
Het verschil tussen telefoon en . Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.
Innovaties opschalen, het kan Op dit moment > 3 miljoen apps beschikbaar, waarvan 5% in categorieën Health en Medical Bron:
Pilservice module KNMP Voorjaarsdag 18 maart 2003.
Kwaliteitsregistratie CVAB
De GGZ in de HA praktijk Wat betekent dit voor jou?
Bloeddrukmeting in de praktijk
Train the Trainer Critical Appraisal of a Topic Dr Arno AW Roest Willem Alexander Kinderziekenhuis.
PUSH … WE COME  Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB.
Het organiseren van een syncope service en enkele praktijkvoorbeelden Els Verkoulen, Laborant KNF Roger Nieling, Verpleegkundig specialist intensieve zorg.
Navigatie Om ergens naar toe te gaan moet men de weg wel kennen.
Samen optrekken in de zorg voor hart- en vaatziekten
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Uitfasering DBC’s Stap voor stap.
Juridische aspecten van een webshop
NHG-PreventieConsult module COPD: van ontwikkeling naar implementatie
reageren | informeren | controleren: Otis EliteTM service
Introductie In de pilot ‘meer tijd voor de patiënt’ werken huisartsen met een langere en flexibele consulttijd In Q zijn we met zeven praktijken.
HartWacht Telemonitoring voor cardiologie
Effectiviteitsmeting NOD
Transcript van de presentatie:

Dyna-Vision Praktische opzet RS TechMedic BV – August 2008

Dyna-Vision voor Huisartsen Toepassingen: Next generation ECG en SpO2 holter voor ritmediagnostiek Maken van een ECG bij de patient thuis Meten van zuurstofsaturatie Diagnostiek bij verdenking apnoe, astma, COPD Werking: Aansluiten van Dyna-Vision unit aan de patient Invoeren van basis gegevens van de patient in de PC Patient gaat naar huis Dyna-Vision stuurt zélf de metingen naar een server op afstand Cardioloog bekijkt het ECG, maakt rapportage en stuurt die naar de huisarts Patient krijgt op spreekuur de uitslag ** optie: huisarts analyseert het ECG zelf met de interpretatie software

Dyna-Vision voor Huisartsen Facturatie: Huisarts factureert de verzekeringsmaatschappij volgens DBC 13005 (ECG diagnostiek) : gemiddeld Euro 55,- Cardioloog factureert aan huisarts Euro 22,50 Opbrengst voor huisarts bedraagt Euro 32,50 Dyna-Vision: De huisarts koopt de Dyna-Vision aan en beschikt dus altijd over het product De patient kan op elk moment aangesloten worden, dus zonder wachttijden De analyze van het ECG wordt gedaan voordat de patient op het spreekuur komt om de unit in te leveren

Dyna-Vision – analyse door huisarts Opname downloaden Opname starten Dyna-Vision unit: Meet de volgende parameters: ECG Saturatie Hart Ritme Variabiliteit (HRV) Trendwaarden Binnenkort bloeddruk Computer: Patiënt aansluiten Invoeren patiëntgegevens Controleren signaal Downloaden opname Analyse opname Rapportage

Dyna-Vision Rapportage

Dyna-Vision – Analyse door cardioloog Server Op afstand analyse van opname Cardioloog Automatische transfer Rapportage >> De opname wordt gelijktijdig in het internet geheugen van de Dyna-Vision opgeslagen. Wanneer er geen GPRS beschikbaar zou zijn kan de opname via USB worden overgezet op de computer voor verdere analyse! Dyna-Vision aan patiënt: ECG Saturatie Hart ritme variabiliteit Hartfrequentie trend Binnenkort bloeddruk Computer: Aansluiten patiënt Invoeren patiëntgegevens Controleren van signaal Huisartsen praktijk Opname starten Uitslag aan patiënt

Dyna-Vision eenvoudig overzicht encrypted | compressed | backup | redundant Rapportage naar huisarts decrypted

Voordelen Huisarts Mogelijkheid direct ECG diagnostiek te doen binnen de praktijk Bij patient thuis eenvoudig een ECG afnemen Geen aanvraagprocedures voor holter ECG’s ECG beoordelingen worden door cardioloog gedaan, geen assistenten Wanneer patient voor volgend consult komt ligt de uitslag al klaar Slechts 5 minuten werk voor de huisarts Dyna-Vision heeft tevens saturatiemeter Apnoes Hyperventilatie Astma, COPD en andere pulmonale aandoeningen

Voordelen Cardioloog Beoordeling van ECG kan online Apparatuur hoeft niet fysiek uitgelezen te worden Geen aanvragen via verschillende kanalen Te analyseren ECG’s komen online binnen Analyse met Dyna-Vision Cardiosoftware gaat zeer snel Rapportage gaat direct naar de huisarts terug voordat de patiënt op consult komt Bij doorverwijzing is de klacht al door een cardioloog beschreven

Voordelen Patiënt De patiënt hoeft niet meer tussendoor naar de praktijk voor het uitlezen van de apparatuur ECG wordt volledig automatisch doorgezonden door het apparaat zonder tussenkomst van de patiënt Niet meer alleen events maar het volledige ECG waardoor afwijkingen sneller worden opgespoord Patiënt krijgt tijdens spreekuur direct de Dyna-Vision aangesloten De cardioloog beoordeelt het ECG Als de patiënt terugkomt bij de huisarts is de uitslag bekend Bij problemen is de tijd tot behandeling zéér kort Snellere behandeling is een groot voordeel voor de patiënt

Voordelen Verzekeraar Geen dure organisaties die de logistiek voor rekening nemen (tele-ECG centrales) 100% garantie dat de analyse wordt gedaan door cardioloog Er wordt sneller een diagnose gesteld bij de patiënt De behandeling kan eerder plaatsvinden De patiënt is snel weer hersteld

Dyna-Vision – Analyse door cardioloog Server Op afstand analyse van opname Cardioloog Automatische transfer Rapportage >> De opname wordt gelijktijdig in het internet geheugen van de Dyna-Vision opgeslagen. Wanneer er geen GPRS beschikbaar zou zijn kan de opname via USB worden overgezet op de computer voor verdere analyse! Dyna-Vision aan patiënt: ECG Saturatie Hart ritme variabiliteit Hartfrequentie trend Binnenkort bloeddruk Computer: Aansluiten patiënt Invoeren patiëntgegevens Controleren van signaal Huisartsen praktijk Opname starten Uitslag aan patiënt

Dyna-Vision unit aanzetten

Elektroden bevestigen

Kwaliteit signaal controleren

ECG dossier verzenden voor analyse Cardioloog ontvangt uw verzoek

ECG rapportage ontvangen