Welkom collegae.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Harmonie van smaak en textuur
Advertisements

TOOLBOXMEETING.
CiR/menukaart/J. Gerritsen/C. Winkel/april 2008 Competent in Reiswerk Menukaart J. Gerritsen / C. Winkel.
Werkveldtraining 26 september 2013
Keukenhygiëne.
WETEN WAT PERSONEEL WAARD IS
MFC “ de Statie “ Brede school Sas van Gent
Leerbedrijf partner in opleiden Jan Fleer 15 november 2004
Individuele loopbaanbegeleiding
Productiemiddelen H8 B129 – B131 Stan & Boudewijn.
5. Brood nodig Recept / gisting
Voeding Paragraaf 4.4 Melk. Koe: wandelende chemische fabriek Gekeken naar ziektekiemen of giftige stoffen Vetgehalte aangepast Ook grondstof.
WELKOM H3B 11 MAART STUDIEWIJZER NOG MAAR 4 LESSEN TE GAAN EN EEN LAATSTE PROEFWERK! WeekLes Week 10: 5 maartT/m opdr. 31 Week 11: maartT/m.
Examinering Conferentie BTG HTVF
Van, voor én door het onderwijs.
Van, voor én door het onderwijs.
Beoordelingssystematiek als motor voor flexibilisering beroepsonderwijs CompetentCity 2008 Jan Gerritsen.
Van, voor én door het onderwijs.
CiR/menukaart/J. Gerritsen/C. Winkel/april Examenstichtingen Bedrijfstakgroep HTV Horeca, Toerisme en Voeding.
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Opleidingen niveau 4 & SPBS gebruikersdag 21 juni 2012.
Flexbase.
Bijeenkomst bedrijfsleven en onderwijs SLEBB Examenmix 20 januari 2010.
Visie, Instrumenten, Onderwijsinspectie en Deskundige Beoordelaar
Proeve van Bekwaamheid
Afstudeerproject = Proeve van Bekwaamheid
Workshop Stem Welkom.
Beoordelen en kwalificeren in het vmbo
Leren en kwalificeren in de opleidingen Mediavormgever
Opleiding verzorgende-IG Fasen indeling en BPV
Bloem is een wit poeder dat we gebruiken om brood te bakken.
Werkbezoeken Jasmijn ter Meulen & Myrthe van den Ende
Op de boerderij.
Juliette Dekker, Kim van Garderen, Suzanne Wesselo, Natasja Buijl
De indeling van een tekst
Praktijkbegeleiders bijeenkomst verkenning van de mogelijkheden voor een samenwerking 18 november 2015 Filmpje..\..\Algemeen\Herziening mbo_ Wat levert.
Startbijeenkomst BPV 1 september Wat moet vandaag in orde zijn 1.POK moet ingeleverd zijn. 2.Deskundigheidsverklaring moet ingeleverd zijn. 3.Indien.
Werkveldoverleg Maatschappelijke Zorg 17 juni 2014.
WELKOM WERKBEGELEIDERS EN PRAKTIJKBEGELEIDERS WERKVELDOVERLEG MZ 28 OKTOBER 2014.
Presentatie Bijeenkomst LTTR LWG BPV TR en LTTR
Introductiedag Inhoud Tot zomervakantie – AMN test – Intakegesprek – Onderwijsovereenkomst – Schoolnota – Boeken & studiemateriaal – Laptop.
BPV INFORMATIE LEERJAAR 1 Roos Kho-Vink BPV coördinator MBO Groenhorst Almere.
Digitaal BPV-werkboek: Studenten instructie
Digitaal BPV-werkboek: Instructie Praktijkopleiders
Informatiemiddag Opleiding dierverzorging
Studieloopbaanbegeleiding
Onderzoeken en Ontwerpen met Kunst
Best Practice van conceptueel onderwijsmateriaal Techport 2017
Onderzoek arrangeur-ontwerper
Plannen en optimaliseren
Laaggeletterdheid en de BPV
Plannen en optimaliseren
LIP.
Inleiding in de ontwikkelingspsychologie
Plannen en optimaliseren
Thema 3 mijn school Week 3.
LIP.
Inleiding voor productieplanning
Kostprijs.
Werkveldbijeenkomst Z&W 19 Juni 2018
Werkveldoverleg Maatschappelijke Zorg
Opleiding Spel- en teambegeleiding
werkveldoverleg mz 28 oktober 2014
Kostprijs/ de keten.
LIP.
Plantenteelt vakdag R. Soesman.
Kostprijs/ de keten.
LIP.
Kostprijs/ de keten.
Transcript van de presentatie:

Welkom collegae

Beoordeling Banketbakker

Beoordeling Brood & Banketbakker

SLEBB beoordelingsinstrument Assistentbakker Inleiding (dit deel zou in de studiewijzer opgenomen kunnen worden) Instructie kandidaat (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Instructie beoordelaar (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Opdrachten (uitreiken bij aanvang van de Proeve) Beoordelingsprotocol (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Verslag v/d Proeve (motivatieomschrijving wel/niet competent) Beslissingstabel Proeve (competent – niet competent)

SLEBB beoordelingsinstrument VV-Brood-en Banketbakker ↝ Basis Inhoudsopgave Instructie deelnemer (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Instructie beoordelaar (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Opdrachten (uitreiken bij aanvang van de Proeve) Beoordelingsprotocol Verslag v/d Proeve (motivatieomschrijving wel/niet competent) Beslissingstabel Proeve (ja BASIS – nee BASIS)

SLEBB beoordelingsinstrument VV-Brood-en Banketbakker ↝ Competent Instructie kandidaat (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Opdrachten (uitreiken bij aanvang van de Proeve) Beoordelingsprotocol (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Verslag v/d Proeve (motivatieomschrijving wel/niet competent) Beslissingstabel Proeve (competent – niet competent)

Idem voor GEVORDERD en COMPETENT SLEBB beoordelingsinstrument VV-Brood-en Banketbakker ↝ BPV Voorblad Inhoudsopgave Gegevens student, school, leerbedrijf Instructie voor de student Instructie voor de praktijkbegeleider Assessment competentiebeoordeling Voortgangsformulier leerbedrijf/school Beoordeling fase Basis (praktijkbegeleider) Beoordeling fase Basis (school) Idem voor GEVORDERD en COMPETENT

Sterrensysteem BASIS GEVORDERD COMPETENT Brood & Banketbakker 4 6 8 10

Indeling theoriestof niveau 2 BASIS Grondstoffenkennis Algemene theorie Gereedschap/Apparatuur Productgroepen Inleiding Kenmerken Gebruik in de bakkerij Opslag Zanddeeg Korstdeeg Beslag Taarten & Gebak Gistdeeg Decoratie & Sierwerk Algemeen Chemische rijsmiddelen Eieren Gist Margarine Meel & Bloem Arbeidsomstandigheden Beroepshouding Ergonomie Inleiding Introductie Grondstoffen Verwerken Afwerken

Indeling theoriestof niveau 2 GEVORDERD Grondstoffenkennis Algemene theorie Gereedschap/Apparatuur Productgroepen Inleiding Kenmerken Gebruik in de bakkerij Opslag Zanddeeg Korstdeeg Beslag Taarten & Gebak Gistdeeg Decoratie & Sierwerk Mixen gistdegen Suiker Water Hygiëne Milieu Plannen Apparatuur Gereedschappen Materialen Bereiden Rijsproces gistdegen Bakproces

Indeling theoriestof niveau 2 COMPETENT Grondstoffenkennis Algemene theorie Gereedschap/Apparatuur Productgroepen Inleiding Kenmerken Gebruik in de bakkerij Opslag Zanddeeg Korstdeeg Beslag Taarten & Gebak Gistdeeg Decoratie & Sierwerk Zout Zuivel algemeen Zuivel roomboter Preventie Receptuur Reiniging Onderhoud Afwijkingen Bewaren

Alle besproken producten zijn te downloaden van …

Dank voor jullie aandacht