DAGACTIVITEITINFOWaar MAANDAG Paspoorten maken. Chinese Loempia’s maken. We gaan paspoorten maken waarin elke week een stempel komt van het land dat we.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Advertisements

Goedemorgen de bel gaat en wij gaan naar de klas voor het onthaal: de juf roept onze naam af! … Tingeling ik ben er!
London, here we come! Engeland Excursie Excursie Engeland •Wanneer •De leiding •Het aantal leerlingen •Het programma •Aandachtspunten •Informatie.
Programma 16 – 20 mei 2011 (onder voorbehoud). Maandag 16 mei 2011 • Reisdag • Vertrek ‘s nachts • Op eigen gelegenheid naar Schiphol • Verzamelen bij.
Hoera, ik mag vandaag weer naar school!. niet alle kinderen in de wereld mogen/kunnen naar school.
De Zweeds-Nederlandse uitwisseling 2012 • Ontvangstweek april 2012 • Reisweek mei 2012.
VÓÓR Welzijn Loosduinen
•Start op 3 september a.s. •Je kiest een activiteit voor 4 weken •Je kunt uit verschillende activiteiten kiezen. Je moet er in ieder geval 4 doen. •Op.
SPACE-week Brugge 17 – 21 september leerlingen 6 begeleiders
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Zomerkamp 2011 Korte Jeugduitwisseling Onze jeugdactiviteit 2011 Zomerkamp 2011, RC Sassenheim 13 juli
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Rusland Kennisquiz.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Bas van den Hoogen Wisselwerk maatschappelijke stages.
Gemaakt door: Leonie en Lincy. Het land heette oorspronkelijk Mumbai De Portugezen hadden allerlei verschillende namen voor het land. Maar het betekende.
Programma Curaçao 17 t/m 24 november Radulphus – Reggesteyn
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Een kijkje bij de nt2.
Gezond leven De quiz! Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Leg eerst de bedoeling van de quiz uit: we gaan kijken wie er het meeste weet.
Ontdek je talenten bij de brede school! Bekijk de nieuwe activiteitenkalender!!
Aquarium Land Aquarium Land is een land onder water waar mensen leven. Het is een zeer bijzonder land, want het ligt niet aan de zee. Aquarium Land is.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Nederland Door Axelle en Laura.
Muziek.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
kinderopvangpurmerend.nl Buiten Koken Crea-activiteit Iets speciaals
Programma Herfstvakantie BSO Neem elke dag je rugzak mee! Met daarin; regenkleding, en graag kleren aan die vies mogen worden, en zorg dat je naam.
Maandag De aankomst om Lunchen in aula B Om naar gastgezin Om Hollandse spelen in aula B Daarna lekker slapen bij gastgezin.
Alfons Andriessen, Sjors van den Berg,
SPACE-week Brugge 23 – 27 september leerlingen 8 begeleiders
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Voorjaarsvakantieprogramma
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Even voorstellen : Groep 3b
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
SPACE-week Brugge 22 – 26 september leerlingen 8 begeleiders
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Meivakantieprogramma 2013 BSO Baloe Maandag 29 april t/m vrijdag 10 mei.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Verenigd Koninkrijk Door Robbe en Valerie.
Project “Horizon Verbreden”
Lichtkracht een creatief project voor en mèt jou!
29 JUNI – 3 JULI LEERLINGEN AANKOMST TSJECHISCHE LEERLINGEN: MAANDAG 29 JUNI ROND 15:45 TREINSTATION DRIEBERGEN INFORMATIE UITWISSELING MET.
SPACE-week Brugge 14 – 18 september 2015
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Voor het eerst naar school; een kijkje in groep 1 en 2 Wat leuk dat je bij ons op school komt.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
NOG 20 keer slapen en ooo Floréal Nieuwpoort.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Project landen van: dinsdag 29 maart j.l. tot: vrijdag 22 april 2005.
Wenboekje Speelzaal Jan Huigen. Als je binnenkomt kun jij je jas ophangen aan de kapstok.
Creatief schrijven. Programma -Klassengesprekje: schrijf je weleens? -Inkomopdracht: een gebeurtenis -Creatief verhaal schrijven: tijdcapsule Wat gaan.
Hallo, ik ben Lina. Vandaag ga ik naar de speelzaal. Ga je met mij mee? Wenboekje Speelzaal Tierelier.
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Zomervakantie BSO PetitPetit Week 1 (11-17 juli) Op vakantie naar de jungle Maandag Landkaart maken. We maken een levendige landkaart met spullen uit de.
Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!
Welkom in de wereld van het
Londen  Mae en Lisa.
Transcript van de presentatie:

DAGACTIVITEITINFOWaar MAANDAG Paspoorten maken. Chinese Loempia’s maken. We gaan paspoorten maken waarin elke week een stempel komt van het land dat we ‘bezoeken’. Bij de lunch eten we zelfgemaakte, verse loempia’s. In de Wolken DINSDAG Chinese dans-linten maken, een drakendans instuderen en picknicken. Van stof en stroken maken we prachtige linten. In China gebruikt men dat bij mooie dansen. Luchtkasteel WOENSDAG Schrijf je naam in het Chinees!We gaan verder met de paspoorten en de kinderen leren hun naam in het Chinees te schrijven. Luchtkasteel DONDERDAG Uitje naar China town Den Haag, het Lange Voorhout en het Malieveld Een stevige wandeling door het Chinatown van Den Haag. Op het Lange Voorhout de beelden bekijken en ons brood eten we op het Malieveld. Centrum Den Haag VRIJDAG Chinese vlaggen maken. Uitstapje naar speeltuin Buvelio. Lekker actief zijn in de speeltuin en hoe ziet de Chinese vlag er eigenlijk uit? Speeltuin Buvelio’, Rijswijk. Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli : China BSO Luchtkasteel: Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO Luchtkasteel! BSO In de Wolken:

DAGACTIVITEITINFOWaar MAANDAG Voetbaltoornooi en picknick bij speeltuin ‘de Koe’ Tayyeb geeft een voetbalclinic zodat we ‘profs’ worden. Na alle inspanning is het fijn picknicken. Speeltuin ‘de Koe’ aan de vd Woudendijk/Campenvaart DINSDAG Boboti koken op in de Wolken.We gaan kokkerelen en maken een Zuid-Afrikaanse Boboti met een gezonde fruitsalade toe. In de Wolken WOENSDAG Afrikaanse maskers makenVan allerlei mareriaal maken we spannende maskers. Wie kan er afrikaans dansen? Luchtkasteel DONDERDAG Muziekinstrumenten knutselen, Arikaanse vlaggen maken en verder met de maskers. In Afrika maken ze de mooiste trommels; dat gaan wij ook doen.. Zet je masker op en dans op de beat van de trommels. Luchtkasteel VRIJDAG Uitstapje naar het Museum Volkenkunde in Leiden. In het museum leren we van alles over de Afrikaanse landen en culturen Museum Volkenkunde in Leiden. Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 16 t/m 20 juli : Zuid-Afrika BSO Luchtkasteel: Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO Luchtkasteel. BSO In de Wolken:

DAGACTIVITEITINFOWaar MAANDAG ‘s-morgens eerst een engels ontbijt en dan naar het strand in Kijkduin Aan de andere kant van de zee ligt Engeland. ‘Castle’ is engels voor ‘kasteel’; wie bouwt het grootste ‘sandcastle’? Kijkduin DINSDAG Rondvaart door Delft.Engeland is iets te ver, daarom nemen we de boot door Delft! Oude centrum van Delft. WOENSDAG High teaWat hoort er allemaal bij een High Tea? We gaan alles zelf klaarmaken en daarna smullen! In de Wolken DONDERDAG Wateractiviteiten. Bij mooi weer natuurlijk buiten, maar anders doen we het gewoon binnen! Balonnenestafette, water- tikspellen, bootjes-race enz. Luchtkasteel of In de Wolken VRIJDAG Knutselen van vlaggen en kronen. Engelse liedjes leren. Op zoek naar de ‘king and queen’ van ypenburg! Luchtkasteel Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 23 t/m 27 juli : Engeland BSO Luchtkasteel: Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO Luchtkasteel. BSO In de Wolken:

DAGACTIVITEITINFOWaar MAANDAG Pinata maken.In Mexico maken kinderen een Pinata en vullen die met snoepjes. Luchtkasteel DINSDAG Speurtocht met een Mexicaans tintje.Waar zijn de taco’s? Heeft iemand de sombrero’s gezien? Luchtkasteel of In de Wolken. WOENSDAG Mexicaanse muziek instrumenten maken en liedjes zingen. Hoe klinkt Mexicaanse muziek? In welke taal zing je als Mexicaan? Luchtkasteel DONDERDAG Mexicaans kokenWat eet een Mexicaan? Tortilla’s natuurlijk! Met verse ingredienten maken we een gezonde maaltijd. In de Wolken VRIJDAG Sombrero-waterrace; Bonen- basketbal, Sombrero-lasso-werpen of Cactus-voetbal. Een lekker dagje sport en spel.Luchtkasteel of In de Wolken. Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 30juli t/m 3 augustus : Mexico BSO Luchtkasteel: Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO Luchtkasteel. BSO In de Wolken:

DAGACTIVITEITINFOWaar MAANDAG Sport en speldag met oud Hollandse spelletjes. Vandaag staan oud-hollandse spellen op het programma, zoals zaklopen, stellopen, zakdoekje leggen enz. Luchtkasteel of in de Wolken DINSDAG Creatief aan de slag met de Olypische Spelen. Welke landen doen hieraan mee? Hoe ziet de Olympische vlag eruit en wat doet een vaandeldrager? Luchtkasteel WOENSDAG Workshop bij de Kinderwerkplaats in Den haag Zijn wij de techneuten van de toekomst? Met een goedgevulde gereedschapskist gaan wij aan de slag. Kinderwerkplaats, Hulshorststraat Den haag. DONDERDAG Uitstapje naar het vernieuwde Madurodam. In Madurodam bezoeken we heel Nederland in één dag! Madurodam, Den Haag. VRIJDAG Kookactiviteit: de Nederlandse keuken. Poffertjes, pannenkoken, gevulde eitjes en gezonde fruitspiesjes staan op het menu. In de Wolken. Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 6 t/m 10 augustus : Nederland BSO Luchtkasteel: Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO Luchtkasteel. BSO In de Wolken:

DAGACTIVITEITINFOWaar MAANDAG Kokkerellen op In de WolkenIn Austalie wordt veel buiten gekookt. Op het dakterras gaan wij Australische burgers klaarmaken. In de Wolken DINSDAG Sport en speldagSkippyballenrace, voetballen, pittenzak-bowlen en nog veel meer. Luchtkasteel WOENSDAG Bondi-beach-dag Ook bezoeken we het Museumschip ‘Mercuur’. Bondi beach is het bekende surfstrand van Australie.. Wist je dat Schenevingen ook een surfstrand heeft? Scheveningen DONDERDAG Uitstapje naar speeltuinvereniging Rozenlaan in Leidschendam. In deze speeltuin zijn we nog niet eerder geweest. Benieuwd wat we daar allemaal kunnen doen. Speeltuin Rozenlaan, Leidschendam. VRIJDAG Feestelijke afsluiting van de zomervakantie. Alle kinderen mogen verkleed komen in de stijl van één van de landen die we deze vakantie ‘bezocht’ hebben. Ook maken we passende hapjes. In de Wolken. Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 13 t/m 17 augustus : Australië BSO Luchtkasteel: Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO Luchtkasteel. BSO In de Wolken: