De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aquarium Land Aquarium Land is een land onder water waar mensen leven. Het is een zeer bijzonder land, want het ligt niet aan de zee. Aquarium Land is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aquarium Land Aquarium Land is een land onder water waar mensen leven. Het is een zeer bijzonder land, want het ligt niet aan de zee. Aquarium Land is."— Transcript van de presentatie:

1 Aquarium Land Aquarium Land is een land onder water waar mensen leven. Het is een zeer bijzonder land, want het ligt niet aan de zee. Aquarium Land is het meest bekend als ‘Vissenland’ maar eigenlijk zijn dat gewone mensen die gemakkelijker hun adem kunnen inhouden. Maar het Aquarium Land is ook gekend voor zijn prachtige OCEAANBOL, dat omwikkeld is met algen en in de OCEAANBOL zijn er vissenstandbeelen.

2 Gebouwen Aqua’s, aquabuilding, aquazwembad, aquaH&M, aquadelhaize en nog veel aqua’s!

3 Landschap Onderwaterbos, kleine duinen op sommige plaatsen, veel rotsen. Het landschap van Aquariumland is niet zo bijzonder. Er zijn veel onderwaterbossen. Onderwaterbosen zijn bossen waarin zeeplanten groeien. Er zijn ook duinen maar ook veel rotsen op sommige plaatsen.

4 Feestdag De feestdagen gebeuren hier op 7 februari en op 7 juli OMDAT HET ONZE VERJAARDAG IS, HA HA HA! WAT GEBEURT ER: we gaan allemaal uit het water en dan beginnen we te dansen. Daarna is er een concert waar er vanalles te eten is. Aan het einde van het feest gaan we allemaal kijken naar het prachtige vuurwerk. We gaan terug in het water en feesten de hele nacht en op 7 februari gaan we naar de oceaanbal. Daar gaan we naar verschillende prachtige lichten die uit de oceaanbal spetteren kijken.En straks gaan we een wedstrijd doen: dan zingen we de hele nacht dat we fier zijn op ons land. HOERRRRRRAAAAAAA!!!!!!!

5 Kleding Kleding is heel bijzonder in Aquarium Land want de kleding is helemaal zoals bij jullie, maar de stof is heel anders. De stof is dezelfde als de stof van een badpak!

6 Nationale sport De drie nationale sporten zijn 1 zwemaqua, 2 aquasurf en 3 zeevoetbal. HOE GAAT DEZE SPORT : voor aquasurf en zwemaqua is het heel simpel. Het is gewoon degene die het eerste de lijn voorbijsteekt, dat is de winnaar. Maar voor zeevoetbal is het een beetje moeilijker omdat je de bal met de voet kan nemen en met de hand. Daarna is het makkelijk het is dezelfde regels als die van voetbal

7 Voeding De meeste Aquariumlanders eten salade en vis met een saus: een heel lekkere eten maar ook gezond!


Download ppt "Aquarium Land Aquarium Land is een land onder water waar mensen leven. Het is een zeer bijzonder land, want het ligt niet aan de zee. Aquarium Land is."

Verwante presentaties


Ads door Google