Ik ben de Bron... Ik ben de Bron... Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun. Dit.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
De les van de graankorrel
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
Ik wens je De kracht van god.
Waterdragers VYA 14 juli 2013.
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Evangelie der genade Vragen :
Heer, maak van mij een instrument van vrede…
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
De pittige smaak van de uitverkiezing
Gebed om zegen.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Voetstappen in het zand
Jezus vroeg zijn leerlingen: `Wie is de Mensenzoon volgens de mensen?' Matt 16/13.
Zingen Vers 1 Ik ben het levensbrood, Ik red je van de hongersnood.
Zingen Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer
Ik vroeg God... presentation by Booker
Welkom.
Welkom op TOV!.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
De aarde.
Kernvraag van Psalm 121: Wie helpt mij?
Troost Welke troost geeft jou de opstanding van het vlees? Welke troost geeft jou het geloof in het eeuwige leven? Welke troost geeft jou de wederkomst.
GODS DAGELIJKSE LEIDING
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
Waar haal ik mijn inspiratie?
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Verlangens van God.
Welke keuze maak jij? En zij begonnen allen zich eendrachtelijk te verontschuldigen…. Lucas 14:18a.
Welkom op TOV!.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
AAN UW TAFEL.
Mm, lekker warm en veilig hang ik aan moeders takken. Het is hier zo fijn, zo gezellig. Mijn vrienden de dieren komen langs. Ze eten en rusten uit. Het.
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Ik ben de ware wijnstok. Mijn Vader is de landman
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Hemelsblauw door Will Tura.
6. Van Davids zonen sprak de HEER: Bewaren zij mijn woord en leer, blijft mijn verbond bij hen in eer, dan zal van hen altijd een zoon gezeten zijn op.
Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15
Zingen Vers 1 Door de nacht van strijd en zorgen
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
Bron van levend water opwekking 445
Zingen Vers 1 Wat zijn de goede vruchten, die groeien aan de Geest?
“de liefde van God”.
Gods aanwezigheid ontdekken
Geen angsten! Je hoeft niet bang te zijn… Waar komen angsten vandaan? Genetisch meegekregen Van kinds afaan aangepraat Door een traumatische ervaring.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Welkom Voorganger: Dhr. G.S. Schutte Ouderling : Janna Korthoef Organist: Anne Kroeze Schriftlezingen: Ezechiel 17: Marcus 4:
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
terug naar het paradijs
Laatste zondag van het kerkelijk jaar
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Deep calls to deep. 27 Waarom zegt u, Jakob, en u, Israël: ‘Mijn weg is verborgen voor de HEER, en wat mijn recht is, ontgaat mijn God.’
Levenskracht in overvloed
die een vuurvlam is in de nacht.
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
Transcript van de presentatie:

Ik ben de Bron... Ik ben de Bron... Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun. Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun.

Ik ben de Haven... de haven waar vermoeide zielen aanmeren, omhelsd en ontvangen worden met liefde. Zielen die verloren liepen in de wereld en een kalme plaats zoeken voor het lossen van hun lading. Ik ben ook de haven, waar zielen vertrekken, geïnspireerd tot een leven vol liefde, met vernieuwde hoop. de haven waar vermoeide zielen aanmeren, omhelsd en ontvangen worden met liefde. Zielen die verloren liepen in de wereld en een kalme plaats zoeken voor het lossen van hun lading. Ik ben ook de haven, waar zielen vertrekken, geïnspireerd tot een leven vol liefde, met vernieuwde hoop.

Ik ben de Brug... die het aardse leven verbindt met de eeuwigheid van de hemel. Begrijp dat mensen over de brug komen, om langs hier oneindige liefde te vinden. die het aardse leven verbindt met de eeuwigheid van de hemel. Begrijp dat mensen over de brug komen, om langs hier oneindige liefde te vinden.

Ik ben de Weg... De smalle weg, de enige om Mij te vinden. Deze weg zal je leiden en zoals Ik voor alle pelgrims op deze weg het licht op hun pad laat schijnen, zal Ik ook voor jou een lamp voor je voeten zijn. De smalle weg, de enige om Mij te vinden. Deze weg zal je leiden en zoals Ik voor alle pelgrims op deze weg het licht op hun pad laat schijnen, zal Ik ook voor jou een lamp voor je voeten zijn.

Ik ben de Ster... die allen wenkt om naderbij te komen. Ik ben de ster die je voorgaat, de ster die door de hemel reist om licht te zijn voor allen die Me zoeken. Ik ben de gids die je de weg naar eeuwig leven toont. die allen wenkt om naderbij te komen. Ik ben de ster die je voorgaat, de ster die door de hemel reist om licht te zijn voor allen die Me zoeken. Ik ben de gids die je de weg naar eeuwig leven toont.

Ik ben de boom... Ik ben de Boom die vruchten geeft aan hen die honger hebben, die schaduw en verfrissing geeft aan de reizigers, vermoeid door het leven. Omdat deze boom diepe en stevige wortels heeft, kan hij bloeien en vrucht geven. Ik heb takken die zich uitstrekken naar hen die ze willen grijpen Ik ben de Boom die vruchten geeft aan hen die honger hebben, die schaduw en verfrissing geeft aan de reizigers, vermoeid door het leven. Omdat deze boom diepe en stevige wortels heeft, kan hij bloeien en vrucht geven. Ik heb takken die zich uitstrekken naar hen die ze willen grijpen

Ik ben de Bron, de Haven, de Brug, de Weg, de Ster en de Boom.... Ik ben de Bron, de Haven, de Brug, de Weg, de Ster en de Boom.... Ik ben de God die op je wacht.