De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES.
Advertisements

Het dekken van de tafel Het tafelkleed
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Rijdend op een paard hoeft een handicap, geen beperking te zijn. Het geeft een gevoel van vrijheid, je bouwt een band op met het paard. Het geeft je een.
Mogen wij ons aan u voorstellen? 2014 Versie 21Administratie Partners B.V.
Spel: Koop een euro. Je kan een euro kopen. Mooi, maar er is wel 1 regel: De hoogste bieder krijgt de euro voor het bod, maar de laatste bieder die er.
De trein van het leven Het leven is als een treinreis.
26/06/2014Lancize - Vakantieweek op maat georganiseerd1 Lancize, genieten kent geen tijd, maar heeft wel een adres! Your Logo Here Een zonnige vakantieweek,
Sardinië Wijnreis. Speciale aanbieding: • Wijnreis Sardinië in september (do 16 – ma 20). • Wijnproeverijen, kookles, zeiltocht, excursies. • Overnachtingen.
WELKOM Vrijwilligersbijeenkomst De WENDE Programma  20.05: Waarom deze bijeenkomst  20.10: Samen vooruit -Huidige situatie & voorstellen -Waar.
Aandachtspunten voor een jeugdtraining
Ga rustig zitten, kijk, luister en geniet Heerlijk, zo’n wandeling in het bos….
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Werkweek Tsjechië 2013 Betaalbaar genieten Wat wordt er geboden? Locatie bij Lipno, modern ingerichte kamers met WIFI, douches etc.
Ga rustig zitten, kijk, luister en geniet Heerlijk, zo’n wandeling in het bos….
A way of living “Guesthouse Porters” FrançaisNederlandsEnglishDeutsch.
Uw muzikale entertainer. Bent u ook wel eens op zoek naar een entertainer? Wij hebben gesproken met José Valley, al jaren succesvol muzikant Amsterdam,
Godsdienst 1 1.
Jef Het 27 verdiepingen Sheraton Huzhou Hot Spring Resort nabij Shanghai.
BAARLO februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht.
Nieuwe buren deel 1 Gemaakt door; Aquinnah, Cédrick, Peter, Sarah Niveau 7.
Expertisegroep Haptotherapie en Topsport (Sjoerd van Daalen), voor NOC*NSF, 3 april 2013.
LA COMPAGNIE DU PONANT ONTHULT HAAR NIEUWE SCHIP: LE SOLÉAL Heldere romp, slanke boeg, gestroomlijnde vormgeving... Dat is het nieuwe cruisejacht van de.
Tuin en Timmer management
Voel u thuis ´t Strandpaviljoen biedt u met zijn sfeervolle inrichting en fraai terras een zee aan mogelijkheden. Iedereen.
Culturele stromingen Culturele ontwikkeling is een proces van opeenvolging en afzetten tegen. Literatuur is het product van een cultuur: het geeft (indirect.
Malgrat de mar.
Klikken tijdens presentatie overbodig!
Nuborgh College Oostenlicht
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Systeemtoezicht ‘Vertrouwen is goed, controleren is beter’
Charles de Leeuw.
Werkweek (incl. Disneyland Parijs) 3 vmbo van maandag 22 april tot en met vrijdag 26 april 2013 Parijs.
JUNIOR Mijn vriend.
Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Vertaald uit het Italiaans. Freddy Storm – 01/2009.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Producten & Werkprocessen
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan.
Bemiddelen voor landbouwbedrijven overname en samenwerken
München 4 daagse stedentrip naar München € 209,- p.p. P.V. CeBuSta Heerlen gaat naar München van 10 oktober t/m 13 oktober –Deze prijs geldt alleen.
Uw voorzitter heeft een aanzienlijk belasting voordeel gehad en heeft het genoegen ca 20 leden – die zich als eersten melden- een droom vakantie aan te.
Dit bekoorlijke vrijstaande huis ligt op loopafstand van Montalto delle Marche en is omgetoverd tot 5 Bed & Breakfast kamers. U kunt het huis echter ook.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer”
TRAKTEURS CLAAS. ELIOS Behendig in het veld. Als compacte afmetingen en wendbaarheid zijn uw prioriteiten bij de aankoop van een tractor in deze.
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› Metsä Tissue steunt hierbij op 80 jaar ervaring in productie en verkoop van hoogwaardige vetbestendige papieren.
‘De OR maakt afspraken over meer banen voor mensen met een beperking’ ‘Collega’s maken het verschil – Hart voor arbeidsbeperkten – 24 november, Scheveningen.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
KKROVA goes KRAKAW RV ten laatste op do 06 Okt om 1800Hr tot zo 09 Okt na het ontbijt Boutique L'otel Oberża Sąsiadów.
VvE Beheer. Wie zijn wij Landelijke organisatie; Platte organisatiestructuur; Uitgebreide technische kennis van zowel installatietechnische, bouwkundige.
MEXICO. INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Algemeen 3. Geschiedenis 4. Bevolking 5. Natuur 6. Eten en drinken 7. Vragen.
Werkweek (incl. Disneyland Parijs) 3 vmbo van maandag 7mei tot en met vrijdag 11 mei 2012 Parijs.
HONGARIJE - Boedapest Veel meer dan een citytrip.
Bruidsmode collectie Onze service bestaat o.a. uit een totaalplaatje: trouwjurk, bruidslingerie, bruidsschoenen, een mooie halsketting of armband,
Advies aan gemeenteraad Bergen
Financiële rechtmatigheid
Zie de maan schijnt door de bomen
Webquest Kernwasser Wunderland
Escher in het Paleis.
Ga rustig zitten, kijk, luister en geniet
Semantisatieverhaal:
Een boom is een bruiloft
Park Zandvoort CENTER PARCS Zandvoort, Noord-Holland, Nederland
Transcript van de presentatie:

De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen

Hotel Landgoed De Rosep telt 72 luxueuze kamers, waaronder diverse suites en junior suites. De inrichting en vormgeving van alle kamers is bijzonder stijlvol te noemen, waarbij met smaak kleuren en designs op elkaar zijn afgestemd. De kamers bieden uitzicht op de natuurrijke omgeving en zijn voorzien van alle denkbare faciliteiten. U overnacht dus feitelijk in een 5-sterren kamer voor een 4-sterren prijs.

Restaurant Het befaamde en exclusieve Rosep-restaurant geniet tot ver in de omtrek en daarbuiten, grote bekendheid. En dat al bijna 2 decennia lang. Om dit niveau te bereiken en vol te houden, is onze enthousiaste koksbrigade dagelijks druk in de weer. Onder leiding van chefkok Mark Vugts worden klassieke gerechten op verrassende wijze gepresenteerd en eigentijdse gerechten met klassieke toewijding bereid. Afwisselende en speelse menu’s die bovendien zeer betaalbaar zijn. Mooie traditionele gerechten met uitsluitend topkwaliteit producten erin verwerkt.

Feesten en partijen Bruisende feesten op Landgoed De Rosep! Een begrip, niet alleen in Brabant maar ook ver daar buiten. Een werkelijk unieke locatie met zalen tot zo'n 600 personen. Voor een intieme party of fantastische bruiloft. De dag van je leven wordt op Landgoed De Rosep echt onvergetelijk. Met een romantisch boottochtje, heerlijk bruiloftsdiner en natuurlijk bruidstaart met champagne!

Vergaderen First class vergaderaccommodatie met ruim 20 unieke zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Alle plenaire zalen hebben eigen voorzieningen zodat u ongestoord kunt vergaderen. Landgoed De Rosep is specialist in het begeleiden van uw cursus, seminar of vergadering. Onze congresmanager bespreekt met u de meeting vooraf en stemt uw planning af op de overige gang van zaken. Efficiënt en prettig geregeld dus. Bij alle vergaderarrangementen zit inbegrepen de Rosep Conferentiebox met diverse kantoorbenodigdheden en mintjes.