Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Windhondenrenvereniging Een diapresentatie over onze renbaan.
Advertisements

DE GROOT LASTECHNIEK Een ijzersterke samenwerking CONTACT:
Voorblad 2: Watermerk Typ hier de titel. Legitimering 1919 School en kindertuinen wil de jeugd nader brengen tot de natuur en daardoor tot het leven zelf.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
DÉ PORTAL VOOR ISOLEREND NEDERLAND
“Hoe kom ik aan klanten?”
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Hennekens Glasbedrijf Beek
Meer informatie? Ga naar:
Embleem Logo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto.
Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!
Bedrijfskleding Bedrukken in Enschede: full color instrijk emblemen uit Enschede geeft een veel mooier en beter resultaat dan het borduren van emblemen.
Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Tuin en Timmer management
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Effectief SysteemBeheer Korte bedrijfspresentatie
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Bedrijfskleding logo: op kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door ons laten produceren.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Emblemen Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op emblemenborduren.com kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen.
Meer informatie? Ga naar:
Emblemen borduren: mooier, beter én goedkoper met onze geborduurde emblemen! Op emblemenborduren.com kunt u met een paar muisklikken zelf stoffen emblemen.
Logo op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van.
Embleem op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit.
Bedrijfskleding Bedrukken: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op bedrijfs-kleding-bedrukken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen.
Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op of
Bedrijfskleding Bedrukken Amersfoort: full color instrijk emblemen is de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding.
Bedrijfskleding Bedrukken in Hengelo: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, het betere alternatief.
Meer informatie? Ga naar:
Bedrijfskleding Bedrukken Almelo: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, het betere alternatief.
Meer informatie? Ga naar:
Meer informatie? Ga naar:
==== Snel naar voor uw carnavalskleding ====
Strijk Emblemen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen!
Carnaval emblemen: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij strijklogo
Producten & Werkprocessen
Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan.
Wat komt er aan bod? Merk Positionering Gat in de markt Design.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Water Meet Techniek Nederland. WMT-N Is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ( de naam zegt het al ) het meten van water, maar wij doen natuurlijk.
Visie & Strategie.
Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.
Goed verzekerd in 2015? Uw Service Apotheek helpt!
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
Making Simpler and more Profitable
Embleem Maken en Ontwerpen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemmaken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen.
Embleem Maken en Ontwerpen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op kunt u met een paar muisklikken emblemen.
Denise Goessens-Nix, ketencoördinator CVA keten Parkstad Utrecht, 7 oktober 2015.
NorthgateArinso Nederland. Kernwaarden NGA "Onze opdrachtgevers worden ondersteund door mensen die niet alleen weten wat het is om in een bepaalde regio.
MakeTech Platform-Allianties Basisscholen. MTP-Allianties BSO  Idee geboren tijdens in regio Hoge Dunk, tijdens een seminar in 2009 (naast vele andere.
Prestatiecontracten Rotterdam Ard den Outer / Gert Jan de Looze Stadsontwikkeling, Gemeente Rotterdam Oktober 2015.
Vraag 1 Van deze bijeenkomst heb ik hoge verwachtingen.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: taalscholen-in-barcelona/
Presentatie. Wie zijn wij? Sun & Wind energy solutions B.V. Geschiedenis Vestigingen CO 2 -neutraal Project: Benut je ZON.
Printshop Services Online Copyshop, Printshop, Printen.
Opdracht Vijvers
Art & Design Grafisch vormgeven
Art & Design Grafisch vormgeven
Transcript van de presentatie:

Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit alles geschied op een ervaren en professionele wijze. Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit alles geschied op een ervaren en professionele wijze. Automatische beregening Rioolwerk Zwembadtechniek Loodgieterwerk Camera inspectie Automatische beregening Rioolwerk Zwembadtechniek Loodgieterwerk Camera inspectie

Automatische beregening Om u tuin in optimale conditie te houden, kunt u kiezen voor een complete sproei installatie. Bij Luc Tuin- Timmer- Watermanagement zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, installeren en onderhouden van RainBird volautomatische beregeningsinstallaties, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Hier ziet u de verschillende mogelijkheden en welke technieken wij gebruiken. Hier krijgt u ervaren en kundig advies. Tuin – Timmer – Watermanagement

Rioolwerk Riool aanleg Wij leggen op een efficiënte en professionele wijze de riolering aan, met de pompen van DAB, een vooraanstaand merk van pompen. Wij bieden hierbij hoge service en onderhoud. Riool onderhoud Wij controleren jaarlijks de pompen en het riool op hun werking en kijken preventief of eventueel problemen kunnen worden voorkomen. Mocht u problemen ondervinden met uw huidige riool dan zullen wij zeer snel ter plaatse zijn om dit op een passende professionele wijze op te lossen. Tuin – Timmer – Watermanagement Loodgieterwerk Bij ons kunt u ook terecht wanneer zich lekkages en verstoppingen voordoen. Voor het vervangen en/ of vernieuwen van riool/ waterleidingen, het verhelpen van lekkages en verstoppingen van riool- waterleidingen, dakgoten en regenpijpen kunt u altijd bij ons terecht. Ook kunnen wij met behulp van een camera uw riool in om de verstopping op te zoeken. Wij staan altijd voor u klaar.

Wij werken met de pompen van DAB. DAB is al meer dan 30 jaar wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid in elektrische waterpompen. Om aan de eisen uit de markt te voldoen ondersteunt Luc als leverancier van DAB pompen haar klanten naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een efficiënte en flexibele service. Tuin – Timmer – Watermanagement DAB

Zwembadtechniek Aanleg en onderhoud van zwembaden is voor ons geen probleem. Met de aanleg van uw zwembad wordt rekening gehouden met de sfeer en het ontwerp van uw tuin. Om de beste kwaliteit en service te garanderen maken wij gebruik van Pomaz, zwembad techniek Bij deze doelstelling bieden wij een contract voor het onderhouden van het zwembad. Wij zorgen er dan voor dat het zwembad schoon is, om de hygiëne en kwaliteit van het water hoog te houden. Zodat er op ieder geschikt moment gebruik kan worden gemaakt van het zwembad. Natuurlijk kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Hier ziet u de verschillende mogelijkheden en welke technieken wij gebruiken. Hier krijgt u ervaren en kundig advies. Tuin – Timmer – Watermanagement