Company A. A “BEELD” uw gemeente in Coördinatie van noodgevallen en interventiediensten (brandweer & politie) bij rampen. Communicatie met uw technische.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
The customer centric software company
Cloud Computing Seminar 28 juni Automatisering Systeembeheer Bekabelde netwerken Draadloze netwerken ICT beveiliging Zakelijk internet Online back-up.
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Werkboek 3 – les 1 Havenorganisatie Havenbedrijf Rotterdam (HbR)
Business mapping Business model canvas.
MUSITEL SIMBOX GSM gateway voor
SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy.
Chris Wolters Het groene fietsenplan Groene fietsen op weg Door: Chris wolters PECHA KUCHA PRESENTATIE.
De website van KBO-brabant
Website voor bewonerscommissies
Kanaalsturing. Kanaalsturing Balie bezoek ombuigen naar selfservice • Hoe kan ik u helpen? • Ik wil een afspraak maken • Waarvoor wilt u deze afspraak?
Inforum Welkom Dit is een automatische voorstelling Gebruik de toets ‘Page Up’ of ‘PgUp’ van uw klavier als u sneller vooruit wil gaan. Gebruik de toets.
Databases via internet
Carl Possemiers CRM-manager 9 december 2005
Regelhulp Regelhulp is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Meer informatie? Ga naar:
Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!
Bedrijfskleding Bedrukken in Enschede: full color instrijk emblemen uit Enschede geeft een veel mooier en beter resultaat dan het borduren van emblemen.
Dutch Bird Alerts Blijf op de hoogte van alle zeldzame vogelwaarnemingen in NL Ontvang waarnemingen op je vaste adres, maar ook op je mobiele .
Dienstencatalogus 24 november Programma Wat is een productencatalogus Alle componenten op een rij – De generieke informatie – De specifieke informatie.
 QI&feature=related QI&feature=related.
Buurtpreventie Zegge Januari 2014.
Opdracht 25 IIIIk ga enkele informatie verzamelen over communicatie.
Huurwoningen – Kamerhuur Suriname (en Aruba, Bonaire & Curacao...)
Waarom op afstand samenwerken? Omdat het ….. Ronald Scherpenisse Information Worker Microsoft B.V.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
CYCLOON van voor en door de zorg Zieken huis brand Water RAV Stroom Huisarts ICT Thuiszor Licht “geen nuts – (g)een zorg”
Toptaken in Tilburg Erik de Ridder van naar 190 pagina’s in drie simpele stappen best wel moeilijke.
Welkom bij de cursus Handig met Internet! Handig met Internet -Wat doet u al met internet? -Wat wilt u nog meer met internet doen? -Hoe kunt u beter.
Inleiding G!DS Z-O-U-T en CultuurUtrecht. Wat is G!DS?  Sociale en culturele kaart van de bibliotheken  Informatie op het sociale en culturele vlak.
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
Presentatie nieuwe media
Netwerken / Internet ICT Infrastructuren David N. Jansen.
Informatica Blok 1 Hoofdstuk 2
Emblemen Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op emblemenborduren.com kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen.
Digitale duurzaamheid: (ook) een kwestie van organiseren Inge Angevaare, coördinator Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid DEN conferentie - 10 december.
Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op of
Bedrijfskleding Bedrukken in Hengelo: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, het betere alternatief.
Meer informatie? Ga naar:
==== Snel naar voor uw carnavalskleding ====
Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Carnaval emblemen: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken.
BUURT INFORMATIE NETWERK LOCHRISTI samen zorgen voor een veilige buurt Buurt Informatie Netwerk Lochristi Januari2010.
Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?
U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker.
Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op kunt.
Toptaken: Je website is niet het probleem, je organisatie is het probleem Meetup #1 – Digitale Steden Agenda Michiel Duijsings Adviseur Nieuwe Media.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Burger een elektronische brievenbus waarin de burger op een gecentraliseerde en beveiligde manier officiële documenten kan ontvangen de tool is zo ontworpen.
Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.
Het verschil tussen telefoon en . Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.
Slim en veilig online winkelen Hein van Dijk
Logo Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's! Op logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's van foto kwaliteit.
Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt.
Magister voor ouders.
EBox Burger Presentatie voor de Provinciale Ontmoetingen van de POD MI - herfst
Hoe optimaliseer ik de bereikbaarheid voor mijn organisatie.
RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Elektronische kennisgeving van geboorte
Voeg hier een foto van het product in
Apeldoorn.nl vernieuwd live op 6 februari a.s.
De succesformule van Dienstverlening
Handleiding NODR Schade App
Netwerken & Internet 1.
1.2 massamedia en internet
Transcript van de presentatie:

Company A

A “BEELD” uw gemeente in Coördinatie van noodgevallen en interventiediensten (brandweer & politie) bij rampen. Communicatie met uw technische diensten (onderhoud, bouw, water, wegen, onthaal, enz.). OCMW (nooddiensten, verzorging, reiniging, enz.). BIN (Buurt Informatie Netwerk) Informatie aan winkeliers. Contact met KMO’s en industrieterreinen. Noodgeval in een bepaalde wijk, evacuatie, elektriciteitsstoring, overstroming, watervervuiling, enz. Organisatie van evenementen, culturele agenda, enz. Noodoproep van wethouders of een bewakingsdienst.

Company A “ Sms als communicatiemiddel” Sms’en is de eenvoudigste manier om een tekst vanaf een computer naar een GSM (In/out) te sturen. De sms is een nieuw medium. Een geavanceerde en solide technologie. De sms wordt steeds meer populairder. Zeer groot bereik bij alle lagen van de bevolking. Via sms wordt communicatie gegarandeerd (24/24 en 7/7). Supersnel reactievermogen/doeltreffendheid/concurrerende prijzen.

Company A Aangenaam De sms als communicatiemiddel is een dienst geworden die zeer op prijs wordt gesteld door uw stadsgenoten. Geen overlast, onmiddellijke ontvangst. Bijvoorbeeld: -Uw paspoort is ligt klaar bij de politie. -Uw bouwvergunning ligt klaar. -Uw afvalstickers liggen klaar. - Spaarzaam De versturing en ontvangst van sms’en verbetert uw communicatie en verhoogt dus de productiviteit van uw medewerkers. Bovendien komt 1 telefoongesprek overeen met de verzending van 5 sms’en. Te allen tijde Sms’en komen altijd aan. De verzender hoeft bij het versturen van een sms geen rekening te houden met het tijdstip, de dag of de plaats (vergadering, vliegtuig, pauze, enz.). De ontvanger ontvangt vrijwel direct de verstuurde informatie. Snel Een sms is veel sneller dan een telefonische oproep. Waarom zou u de hele dag steeds dezelfde informatie moeten herhalen? (via sms kan u in één keer een hele groep bereiken). Doeltreffend Via een sms kunnen een adres, datum, inlichting, enz. worden meegedeeld... Het is heel wat doeltreffender dan een telefonische oproep – geen misverstanden – geen notities nemen – steeds achteraf raadpleegbaar. Elke verstuurde sms wordt door de desbetreffende dienst getekend. DE SMS ALS MEERWAARDE VOOR DE DIENSTEN DIE U AANBIEDT

Company A Schematisch WWW http - sms 1-Uw gemeente en zijn diensten GSM-NETWERK Sms Van 1 tot enkele duizenden; binnen een paar minuten 2-Via het web 3-Gecentraliseerde diensten 4-Naar alle operators; naar alle GSM-netwerken 5- Naar uw burgers

Company A Beheer zelf uw sms-dienst U beheert uw MySMS-account U beheert uw gebruikers De interface heeft het logo van uw gemeente U controleert en beheert uw sms-verkeer U hoeft niet te investeren in software

Company A Uw gemeente en de door u gekozen gemeentediensten krijgen: gebruikersaccounts die u beheert sms-krediet op één en dezelfde gemeenterekening een interface per gebruiker, voor de verzending van sms’en met het logo van uw gemeente De sms’en komen bij de bevolking aan onder vermelding van de naam van de gemeentedienst die de sms heeft verstuurd. Bijvoorbeeld: -bevolkingsdienst -stadsplanning -burgemeester -gemeentesecretaris enz. Bijvoorbeeld:

Company A Pratiquement MySMS / Systemat opent een account in naam van uw gemeente: Opening van een klantaccount « GEMEENTE » (log-in + wachtwoord) Opening van een sms-communicatiekanaal via http Geen integratie vereist = geen conflict met uw programma’s Tot uw beschikking:  Interface voor beheer van de sms-dienst van de gemeente (via internet)  Weergave van het verkeer, beheer van de afzenders, enz. Simpelweg in het kort: Er is ook andere sms-software verkrijgbaar, namelijk:  / SMS  SMS Alert  Integratie in andere applicaties

Company A VOUS POUVEZ DONC AJOUTER RAPIDEMENT L’OUTIL SMS DANS VOTRE MODELE ASP ! HOE KUNNEN WIJ SAMENWERKEN? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie, prijzen of een afspraak. Per telefoon: Roland Van Doren (direct) Centrale Per GSM: Per mail: Bezoek onze website: