Digitaal Beeldverhaal

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Kinderboekenweek Klaar voor de start!
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Plaatje vrienden op een bank
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Verrassing!!.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Opvoeding.
De Slippertjes.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Dagboek van een kleine kleuter
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Groep 1/2c speelt verstoppetje Groep 1/2 c speelt verstoppertje Door: groep 1/2c en de juffen.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
De sok van Lientje.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
© Hoe voel ik mij ? blij droevig boos bang angstig benieuwd vies van… beschaamd.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Ik voel me zo alleen !.
Blaadje gaat de wereld rond Een verhaal van Groep 1 en 2
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Ken je me niet meer?.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Dit digitale prentenboek staat op
Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy.
JUNIOR Mijn vriend.
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
M,n Opa
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
Jezus roept de leerlingen
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
K O E K J E S.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Herinneringskamp Westerbork
Wie ben ik?.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
1 Alle tollenaars en zondaars kwamen hem opzoeken om naar hem te luisteren. 2 Maar zowel de farizeeën als de schriftgeleerden zeiden morrend.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Transcript van de presentatie:

Digitaal Beeldverhaal Tien verhalen gemaakt door groep 5 van de Bloeiende Perelaar Veel kijkplezier!

Een vakantie avontuur Jochem en Mees

Twee kinderen spelen met een voetbal.

Ze schoten hem in de struiken toen was hij kwijt maar toevallig liep in de struiken een dier. Het was een eend die was bang geworden.

Toen gingen ze naar huis naar hun papa en mama om te helpen zoeken naar de voetbal. Toen zagen ze de eend die gewond was en belden ze de dierenambulance. Dat duurde lang voordat ze er waren. Hij werd meegenomen en de volgende dag was hij weer gezond. Toen was de eend beter en de voetbal was gevonden en toen waren ze weer blij.

Einde

Een vakantie avontuur Nathalie en Roos

Twee kinderen waren aan het voetballen . Ze waren hun bal kwijt . Ze zoeken hun papa & mama . Ze waren bang

In de struiken vonden ze gewonden dieren . Ze belden de dierenambulance. Hun papa &mama kwamen aan lopen . Toen waren ze weer heel blij.

Einde

Een vakantie avontuur Lars en Thomas

Twee kinderen gaan op vakantie naar Amerika op avontuur Twee kinderen gaan op vakantie naar Amerika op avontuur. Ze heten Thomas en Lars Ze nemen een kijkje in het oerwoud . Ze waren verdwaald. Ze kwamen een eekhoorn tegen die gewond was volgens ons.

We wilden de dierenambulance bellen maar we konden niet bellen want we waren verdwaald en we hadden geen telefoon de eekhoorn had een gebroken voet.

Einde

Een vakantie avontuur Ruth en Jasmijn

Donald Duck had twee kinderen eentje houd van voetbal en opa en oma waren ook mee. Dat was ook leuk en iedereen was ook blij .   En de kinderen heten Ruth en Jasmijn.

En ze gingen naar de dieren eentje was zo bang dat ze hart niet meer klopten. En toen belden ze de dieren ambulance.  Toen was de dierenambulance er hij was aan het onder zoeken   Wat er aan hand was hij was ziek.

Einde

Een vakantie avontuur Ramon en Bas

Mijn papa en mama hebben twee kinderen. Ze speelde op de camping voetbal. En de bal kwam in de struiken  

In de struiken beweegt een dier. Het was een eend die was bang en gewond. Ze belden de dierenabulanse en ze ging de bal zoeken. Maar de bal was kwijt en toen de ambulance er was waren we blij. De eend werd meegenomen.

Einde

Rominique, Vivian en Anneli Een vakantie avontuur Rominique, Vivian en Anneli

Papa en mama zitten in de auto met de twee kinderen achterin.

Ze zien een dier bij de struiken hij is gewond ze bellen snel de dierenambulance.

De ambulance is er snel bij De ambulance is er snel bij. Het diertje is erg bang de ambulance is er blij mee. Dat ze hem hebben gevonden . ze gaan snel door met zoeken naar de voetbal

Want die is kwijt. Ze hebben de bal gevonden Want die is kwijt. Ze hebben de bal gevonden. Ze gaan weer blij naar huis. Zo is toch alles goed gekomen.

Einde

Een vakantie avontuur Rick en Juriaan

Twee kinderen heten Rick en Juriaan. En ze waren met hun vader en moeder op vakantie.

Ze waren aan het voetballen. De bal was inde struiken gekomen en was kwijt en we zochten de bal een uur. Juriaan pakten de bal hij zag veel dieren een was bang . En we vonden een ziek dier en we belden de dierenambulance . En de dierenambulance was blij dat we ze hadden gevonden.

Einde

Een vakantie avontuur Nanouk, Ruben en Boukje

Ik ben de helft van de vakantie ziek geweest. Vrijdag ben ik beter geworden. Ik been gaan logeren. Bij mijn nicht Marleen. Soms eet zij wat ik vies vindt dat is jammer. Meestal groenten die ik niet te eten vindt. Spruitjes doperwtjes aardapol en groenen groenten.

We zijn naar Artis geweest ik heb heel veel dieren gezien. Behalfen de dieren die ik eng vindt zo als slangen vogelspinnen Haaien maar die hadden ze niet alleen kleine haaitjes in het aquarium Leanne Marleen en ik hebben een appel cake gebakken En we gingen naar bed. De volgende morgen had Marleen al ontbijt gemaakt een tosti We hebben 3 films gekeken de loin King 3 en fantasi on ice en dreamgirls en we kregen en stukje appel cake die we hebben gebakken

We wouden naar nemo maar daar stond een rij van 2 uur lang dacht Marleen Leanne mijn sus was ook gewoon mee . Ik ben met marleen steeds met de bus of trem de bus doe ik wel vaker maar de trem nooit. Dit was de eerste keer dat ik met de trem ging.

Einde

Een vakantie avontuur Tjerry en Nils

Twee kinderen gingen met hun vader en moeder op vakantie Twee kinderen gingen met hun vader en moeder op vakantie. Ze gingen meteen naar het park. De vader en moeder gingen wandelen.

De twee kinderen gingen voetballen. Jan schoot de bal in de struiken De twee kinderen gingen voetballen. Jan schoot de bal in de struiken. Ze warende bal kwijt.

Ze gingen de bal achterna Ze gingen de bal achterna. Maar ze zagen een bang diertje die gewond was. Ze belden de dierenambulance. De dierenambulance kwam er snel aan. Het diertje was erg blij dat hij geholpen word. Ze gingen papa en mama zoeken.

Einde

Een vakantie avontuur Rinaldo en Matthijs

De twee kinderen hadden een hert in het bos gevonden. En die twee kinderen belden hun papa en mama. En de papa en mama belden de dierenambulance. En later kwamen de kinderen nog meer dieren tegen en ze werden bang.

En de dierenambulance was nog aan het zoeken wat er aan de hand was met het hert. En de dierenambulance zij dat het hert in de struiken was gevallen. En de twee kinderen wouden gaan voetballen. Maar later schoot. Eén van die kinderen de bal in de struiken.

En toen kwam er een olifant die kwam de bal tegen en baasden de bal terug.

Einde