Toekomstmuziek. De Apple mini iPod heeft 40 GB aan geheugen. Dat is evenveel als 800 cd’s. Je kunt er MP3en.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Muziek in de moderne tijd
Onderwijs van nu voor de wereld van morgen.
De beroemdste persoon die er is …
Van LP naar CD door Jan de Bloois
Nieuwe media. Nieuwe media Nieuwe media Definitie Vernieuwde communicatiemiddelen: Internet (en alles daaromtrent) Videogames Digitale fotografie Gsm's.
H1 Basis Rekenvaardigheden
Geheugencapaciteit
IPod, iPad, iPhone e-book, e-reader Wat zijn dat? Peer Custers.
Consumenten elektronica Consumenten elektronica Wat gaan we behandelen? Telefoneren Fotograferen Radio en Muziek Televisie kijken Video/Film.
Tablets wat zijn het? wat kun je er mee doen? clubmiddag 18 december © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
Het verleden en de toekomst van muziek.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Welkom bij de cursus Handig met Internet! Handig met Internet -Wat doet u al met internet? -Wat wilt u nog meer met internet doen? -Hoe kunt u beter.
6.3: De jaren zestig.
Alles draait om geld. Tv = internet = films = youtube=
Godsdienst.
Jezus houdt van alle dove kinderen
Godsdienst.
World of Warcraft Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Computer.
De kerk in de Middeleeuwen
Bleu Mount.
Matthijs & Daan bezoek aan de Maeslantkering
H8 Op Stoom§8.3 De sociale kwestie In alle gebieden met een opkomende industrie groeide de bevolking sterk Nog nooit was urbanisatie in dit tempo en op.
Heilige Geest Hij is Degene die ervoor zorgde dat taalbarrières tijdens het Pinksterfeest werden opgeheven. Iedereen verstond elkaar. Maar wie is Hij en.
Godsdienst.
Godsdienst.
Wat is geschiedenis?.
Kinderen zijn geen dingen
HOM COM Ledenvergadering 21 mei Google Chrome stoot Internet Explorer van de troon – Chrome 33 % – IE 30 % Maar Windows phone wint van iPhone in.
* ELLA 6A * * powerpoint kunst *
Apple apparatuur en applicaties woensdag 5 oktober 2011.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
De spreekbeurt..
Spreekbeurt Josefien Boonen
Hedwig Denekamp & Liselotte Dijkstra Uit: 5A2 December 2008
 vertrek Chateau  aankomst, tijd om wat te drinken  rondvaart door de grachten van Middelburg, met gids (in Nederlands en Engels).

Ik hou van Holland.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
Helden… … en heldinnen Voor al deze vrouwelijke superhelden geldt dat ze in een behoorlijk stereotype jasje worden gegoten.
Geheugencapaciteit
Brazilië Sporten.
Gemaakt door Lieke en Hanna
Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties.
Helden… … en heldinnen Voor al deze vrouwelijke superhelden geldt dat ze in een behoorlijk stereotype jasje worden gegoten.
Helden… … en heldinnen Voor al deze vrouwelijke superhelden geldt dat ze in een behoorlijk stereotype jasje worden gegoten.
Nike + Vera, Martje en Gaby.
IPadTips en trucs De iPad is een in 2010 geïntroduceerde tablet-pc van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple. Net zoals de iPhone en iPod.
Begrijpend lezen VS.
Spreekbeurt hockey IRIS.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Helden… … en heldinnen Voor al deze vrouwelijke superhelden geldt dat ze in een behoorlijk stereotype jasje worden gegoten.
Superhelden, we kennen ze allemaal
Zinnen die doen nadenken !
Bekende Social Media! Onze top 6 social media!. FaceTime!
Online filmpjes maken. (
Hom Com Ledenvergadering 03/03/2015. Oud Zelzate Oud Zelzate deel 1
Online filmpjes maken. (
Muziekmogelijkheden woensdag 25 maart Muziekmogelijkheden Wat zijn de mogelijkheden op PC/Laptop?  Muziek beluisteren  Muziek kopiëren/downloaden.
De olympische spelen Gilles en Mohammed.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
Elke klant heeft een computer. De meeste computers zijn tussen de 2 tot 4 jaar.
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw data l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l Jouw telefoonkosten l Film.
Mijn spreekbeurt Mijn spreekbeurt gaat over lego Ik heb dit gekozen omdat ik lego heel leuk en goed bedacht vindt.
WE NOT SHOOT, YOU NOT SHOOT! De kerstbestanden tijdens de eerste wereldoorlog.
Geschiedenis van computers en het internet
Je moet eerst een muziekje hebben als MP3
Transcript van de presentatie:

Toekomstmuziek

De Apple mini iPod heeft 40 GB aan geheugen. Dat is evenveel als 800 cd’s. Je kunt er MP3en audio mee afspelen met dezelfde kwaliteit als van een cd. De accu heeft 8 uur speeltijd. Hij weegt maar 104 gram, dat is evenveel als 4 boterhammen of een volwassen hamster. Hij is niet veel groter dan een aansteker. Volgens sommige wetenschappers was de iPod mini pas een vingeraanwijzing van wat ons te wachten stond. Daarin hadden ze gelijk. Ook werd verwacht dat MP3 liedjes illegaal gedownload konden worden. Ook daarin hadden ze gelijk. Je hebt nu zelfs MP3 spelers (iPod shuffle) die niet veel groter zijn dan je vinger en Apple heeft inmiddels de mini iPod vervangen, door een gewone iPod met touchscreen, een iPhone en iPad.

Apple heeft inmiddels ook een online muziekverkoopsite, genaamd iTunes opgericht. In 2005 stonden er liedjes op inmiddels zijn dat er al meer dan De iPod mini was voor Apple een enorm succes en het was het begin van de gouden tijd voor Apple. Door de iPod is iedereen Apple gaan kennen. Nu zijn ze een van grootste bedrijven ter wereld.

Niet alleen het uiterlijk van de iPod is veranderd, ook het geheugen ervan. Ook kun je er nu veel meer dingen mee, zoals op internet surfen en spelletjes spelen. De oprichter van Apple, Steve Jobs, overleed vorig jaar. Hij heeft de meeste Apple-producten bedacht.