ZOO leuk!.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kinderboekenweek Klaar voor de start!
Advertisements

Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Een echte vriend is iemand die vooruit stapt wanneer de rest
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
Opkomen voor jezelf.
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Neem een hond!!. •Zoek je iemand, die je krant brengt zonder eerst de sportpagina er uit te scheuren
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Kabinet-Balkenende is niet meer. Ik vertrek net zoals een Kapitein van zijn schip het laatste uit Den Haag.
die niet om jou zou huilen.
Groep 1/2c speelt verstoppetje Groep 1/2 c speelt verstoppertje Door: groep 1/2c en de juffen.
Op de hoek van de straat Bewerkt door Dries,Vincent en Laurent Les 10.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Trix en Lex Niveau 6 Bewerkt door Jeff, Liesl en Robin
Ik voel me zo alleen !.
Meneertje Blij en Somber
Door groep 4b Vlinder op vakantie.
Snicker gaat logeren bij Tante Twix
Yes mama mijn eerste dag naar school. Ja je mag naar juf Mieke
Dikkie Dik speelt met de vlinders in het gras. Wat vindt hij dat leuk!
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
Droppie Bewerkt door Michiel,Thomas en Jonas Les 5.
Even duwen. Lig ik vannacht heerlijk te slapen, wordt er om 4 uur flink op de deur gebonkt en aangebeld.
Interpreteren van data
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
Kikker in de kou Dit is een PowerPoint Presentatie van:
Opstaan egeltje, het is lente!
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Het circus.
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
Kikker en de stoelendans!
De Beer van Bram.
‘Hazeltje, je moet gaan slapen
Ik doe mijn presentatie over…
voor welk huis staat kikker?
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
Marloes Waterschoot Klas 3D
00:44 uur Hoi ik ben dan.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
Het verhaal van de draak en de dino !
Kippen: Van ei naar kip niet ingesproken
Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Casper het spookje..
Marleen loopt met de tijd mee Tekeningen en tekst: Dick de Jong.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Trillingen Klik op de pijltjes van je toetsenbord om naar de volgende of vorige dia te gaan. Hallo allemaal, we gaan het hebben over: dubbelklik.
Kies voor respect | Presentatie Eerbied voor God, respect voor elkaar.
Het is weer zover. Het circus is voor een paar dagen in de stad. Op een groot grasveld zie je opeens een paar grote tenten staan.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
‘Tot morgen. ’ roept de juf
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Welkom in deze kerkdienst
De Beer van Bram.
Het is winter. In het park bij het bos is het koud.
Jij bent niet anders maar bijzonder!
De reis van Druppeltje Drop
Anders is leuk.
Transcript van de presentatie:

ZOO leuk!

Kikker weet niet wat hem overkomt Kikker weet niet wat hem overkomt! De vriendjes van Kikker hebben hem geblinddoekt en meegenomen in een busje. Kikker heeft geen idee wat hem te wachten staat. Spannend…!

Wanneer de blinddoek van Kikker wordt afgedaan, zit Kikker hoog in een boom. Dat is toch een beetje akelig hoor, zo hoog!

Gelukkig komt een giraf hem uit de boom plukken Gelukkig komt een giraf hem uit de boom plukken. Kikker stapt voorzichtig boven op het hoofd van de giraf en glijdt langs zijn nek naar beneden. Zzzoefff! Die giraf-glijbaan is best wel plezant, vindt Kikker!

In de tuin van de giraffen zit even verderop een kip. Hé, wat is dat In de tuin van de giraffen zit even verderop een kip. Hé, wat is dat? Tok, tok, tok, toooook… En *floep*… De kip legt een ei op het hoofd van Kikker! “Speciaal voor jou”, zegt de kip. Kikker snapt er niks van en wandelt verder.

Wat spannend, denkt Kikker Wat spannend, denkt Kikker. Vanuit een boom kijkt Kikker naar de zebra’s. Maar, wat gek! De zebra’s zingen een liedje voor Kikker? Kikker snapt er alweer helemaal niets van…

In de verte hoort Kikker de aapjes roepen. Wat is Kikker dol op aapjes In de verte hoort Kikker de aapjes roepen. Wat is Kikker dol op aapjes! Ze roepen Kikker in de kooi, en Kikker wordt heen en weer geduwd op de schommel. Wat leuk, denkt Kikker!

Brrr… Wat ziet Kikker nu? Krokodillen? Daar is Kikker best wel bang van! Eén van de krokodillen komt dichter… en dichter… en dichter… Hij zwaait met zijn staart, draait die rond Kikker… en… geeft Kikker een dikke knuffel! Wat raar, allemaal, denkt Kikker.

Hé, wat ziet Kikker daar. Door het raampje ziet Kikker pinguins Hé, wat ziet Kikker daar? Door het raampje ziet Kikker pinguins. Ze dansen! Kikker vindt dansen best wel cool, en doet gezellig met hen mee! “Dit doen we alleen maar omdat jij hier bent”, zeggen de pinguins. Dat is toch wel bijzonder, denkt Kikker.

Op het einde van de wandeling wordt Kikker uitgenodigd in het circus Op het einde van de wandeling wordt Kikker uitgenodigd in het circus. Hij wordt de “special act” van de avond! Kikker wordt vast gebonden aan een kanon, en na een harde knal vliegt hij hoog in de lucht. Waaw, wat een kick, denkt Kikker!

Kikker wordt gelukkig opgevangen door de olifanten Kikker wordt gelukkig opgevangen door de olifanten. Met hun slurf grijpen ze hem bij zijn pootjes en wordt hij veilig terug op de grond gezet. Wat een avontuur, denkt Kikker. En dat op een heel gewone dag!

Het publiek in de circustent begint luid te applaudisseren en zingt “happy birthday”. Kikker wordt bedolven onder confetti’s. Hij was helemaal vergeten, dat hij jarig was!

Na een superdagje in de zoo, vertrekt Kikker samen met zijn vrienden terug naar huis. Dit was de beste verjaardag ooit, denkt Kikker…

einde… auteurs, creatie Kikker, set-inrichting, fotografie, powerpoint, animaties: Méline, Chelsey, Alison, Mariza, Aude, Davina, Yazmin, Almir, Owen, Jordy, Jesse, Zoem, Aubin, Iben, Thibo, Lucas, Xanthy, Maxime, Gilles, Nikku, Cyriel, Yarne , juf Joke, juf Serafien © 3L8 + 4L8, BBO Het Vlot Ieper