Maak er een reizend spektakel van in 2006 !!! Waarom ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Pelgrims en pelgrimstochten
Meten met Maten.
Verrassing!!.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
De Slippertjes.
Er zijn tegenwoordig erg veel internet datingsites, Muziek: Tales of the unexpected door de Ron Grainer Orchestra van de CD: The X-Themes.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
AARDRIJKSKUNDE Waar gaat dat over ?.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
china China Gemaakt door Leon Leon’s PowerPoint gaat over….
Gedachten bij het ouder worden.
School:Cbs het Kompas Groep:7-8 Project:Weidevogels
1 Pasen: Kies een leuk spel Gertrude van Walstijn.
Heksen in de Middeleeuwen
Een reis langs de planeten
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
nadat je dit gelezen hebt!!!
Godsdienst.
Gemaakt door: Esther, Oscar en Jaimie.
Max en de toverstenen. Door de groep Stampertje..
Lawines.
Het kerstverhaal Met schilderijen van Lewis Lavoie
De Tijger.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
De caravan van stal Bewerkt door Chelsy, Stien en Jantine Niveau 8.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Voltooid deelwoord.
Menu van de dag. .
V.E.G.O.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Op reis met een papegaai
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Opstaan egeltje, het is lente!
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Quiz Feest in de kerk.
Er was eens een sultan Chiwawa. Hij leefde in Patoeland. Hij had vele mooie prinsessen en verscheidene huisdieren. Hij had 3 panda’s en een magische sprinkhaan.
Nieuwjaarsbrief aan God
een les over kikkers (en padden) voor groep 1 t/m 3
Watersport: verhaal 1 Niveau 5 Bewerkt door Tatu, Arne, Joeri
Woordenschat groep 5 Thema 10 Les 2
DE MAN IN DE KOFFIE Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK Vertaald uit.
Herinneringskamp Westerbork
Matteüs 1:18-25 Jezus brengt vreugde.
Kippen: Van ei naar kip niet ingesproken
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Dat had je gedacht. Dat had je gedacht! Soms lopen dingen anders dan je verwacht. Zo’n verrassing kan leuk uitpakken.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Van: Michelle, Noa, Marcus, Lesley en Timo.  Inleiding  Water  Water halen  gezondheid  Ziekenhuis/dokters  tekeningen  Einde Mali Afrika.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Divergent Schrijver: Veronica Roth Uitgeverij: van Goor Jaartal: februari 2014 Bladzijden: 348.
De Quiz Vechtstromen. Heb jij goed opgelet tijdens de spreekbeurt over het zuiveren van vuil water?
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
‘Tot morgen. ’ roept de juf
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Vrouwen.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Routineliedjes Eten en drinken Stamp je voeten Dag, dag allemaal
Transcript van de presentatie:

Maak er een reizend spektakel van in 2006 !!! Waarom ?

Als de auto eindelijk klaar is voor de reis rookt die een beetje !!Onderweg heb je al snel een beetje motorschade ………….Het team uit Sofia Bulgarije knapt hem zo weer voor je op !!!De mannen halen voor “weinig” je auto van de snelweg Gelukkig heb je na 4000 kilometer in Iran voor 2,60 euro 160 liter diesel !

Herbert had een lang afscheid in Weert bij zijn vriendin ….. Nadat zijn wilde haren eraf gehaald zijn in Instanbul ………Gaat hij tijdens onze reis door voor dienstplichtig Iranees militair.

Sinds Sander de waterpijp is gaan roken in Iran …………. Is hij gaan nadenken op de hoogste berg die er te vinden is !Nu denkt hij God te zijn en over water te lopen……..…..en vind hij zelfs een gewaad bij zijn rode baard……….! Gelukkig heeft hij wel de kameel in de woestijn gevonden die die landrover gaat trekken ……………!!!

Het eten is varierend onderweg en soms koken we zelf….. Of we krijgen warm getrokken koeiemelk aangeboden in TurkijeOf we nemen een diepgevroren kippetje met ei…………!!! Maar we hebben de pootjes nog niet geprobeerd….!!!

Soms gaan we tegenwoordig naar de kerk…….…..en het zijn mooie gebouwen om te zien…..!!!……en doen we de schoenen uit.....zoals het hoort….

Waar we het voor doen..De landschappen zijn zo fantastisch… ….soms is er net als in NL een beetje sneeuw…. …..rijden we de smok in van een grote stad (Esfahan)…….Bekijken we Nemrut Dagi…”Throne of the gods”… Zitten we vuurtje te stoken in de woestijn……… ….of proberen we vast te komen zitten in de woestijnvlakte’s….. We hebben het goed en wensen jullie hetzelfde vanuit een hangmat onder een paar palmbomen……

Namens de Dutchglobetrotters.nl Fijne feestdagen en een goed 2006 !!! En vergeet niet dat een rijdende auto erg makkelijk is tijdens een grote reis !!! Good Luck !!!