Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Opkomen voor jezelf.
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
He, ik ben de sterkste Zelf klikken Wist u dat wij katten helemaal geen bang hebben van jullie honden.
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen.
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
DE 4 KAARSEN.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Een blondje komt de garage binnen en vraagt de garagehouder of hij een ”ZevenHonderdenTien” heeft. De garagehouder staat perplex en vraagt haar: ”Wat.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
De kapper Een klein meisje vergezelt haar vader naar de kapper.
“En, hoe kan ik U van dienst zijn”?vraagt zij.
Het Vierde Huwelijk.
Wie durft te zeggen dat vrouwen ook niet in staat zijn om technische problemen van een auto te herkennen?
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Even duwen. Lig ik vannacht heerlijk te slapen, wordt er om 4 uur flink op de deur gebonkt en aangebeld.
Mam, ik heb een vraag … De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Nieuwsgierig als Geoffrey is vraagt hij aan zijn vader: “Papa, wat doen die mevrouwen daar?”
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
Gedachtegang van een man....
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
…?.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Een moeder stond in de keuken toen ze haar vijfjarige zoontje met zijn treintjes in de huiskamer hoorde spelen.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Mijn buurman uit België komt iedere avond rond uur bij mij op de koffie.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
KLASKRANT LG4 Ontwerp klaskrant Ian, Casper en Bill.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
De kapper Een klein meisje vergezelt haar vader naar de kapper.
woensdag 29 november 2017woensdag 29 november 2017
De verrekijker... Klikken.
De verrekijker... Klikken.
De kapper Een klein meisje vergezelt haar vader naar de kapper.
Transcript van de presentatie:

Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley Twee negroïde vrachtwagenchauffeurs krijgen een groot ongeluk. Een vrachtwagen slaat om en de lading - 2 ton aan negerzoenen - verspreidt zich over de snelweg... A girl is mine-Elvis Presley Aangeboden door Frans Louwersheimer

Gelukkig stopt er direct een auto bij het ongeval. En niet zomaar een auto, nee.... een Belgische auto. De Belg stapt geschrokken uit en kijkt verbaasd naar de twee ronddolende negers, die nog volledig in shock verkeren.

Daarna stopt er een tweede auto, ditmaal een Nederlander. Deze kijkt ook enigszins verbaasd niet vanwege de twee negers, maar vanwege de Belg die is namelijk begonnen met het kapotstampen van alle negerzoenen.

Kom helpen. "Er zijn er al twee uitgekomen!” Waarom doe je dat in hemelsnaam?!", vraagt de Hollander. "Allez, sta daar niet zo te suffen", antwoordt de Belg. Kom helpen. "Er zijn er al twee uitgekomen!”

Kleine kinderen worden groot Een tiener meisje komt thuis en zegt tegen haar moeder : "Mam, er groeit haar op mijn kut". Zegt de moeder :   "Dat zeg je niet zo, zeg maar dat er haar op je aapje begint te groeien".

"de mijne eet al bananen".... "Kan goed zijn", zegt de zus, Later op de avond komt ze haar zus tegen. "Hé zus, weet je dat er al haar op mijn aapje groeit"? "Kan goed zijn", zegt de zus, "de mijne eet al bananen"....

De verrekijker... !! Een Belg en een Hollander wonen elk al geruime tijd zo een vijftig meter van de grens, zonder eigenlijk echt contact met elkaar te hebben. Op zekere dag echter zijn zij samen gelijktijdig in hetzelfde café en zitten aan de toog.

Daar bespreken ze de dagelijkse gebeurtenissen in de grensstreek bij een fris pintje Na meerdere van die frisse pintjes zegt de Belg plots zo om te lachen:" Zeg gierigaard, doe er nog maar eens eentje op hé, 't is uw beurt". "Nou" zegt de Hollander " " Wij Nederlanders zijn helemaal niet gierig, wij zijn enkel zuinig". "Om je een voorbeeld te geven... vorige maand had ik zin om een verrekijker te kopen.

Ik ging dus naar een winkel waar men die dergelijke dingen verkoopt". " De verkoper had twee soorten, één van honderd euro en één van tweehonderd euro". " Vermits ik, naar mijn mening met deze van honderd euro voldoende ver zag leek het mij nogal gek om er één te kopen van tweehonderd euro".

“ Het doen met jouw vrouw". " Dus heb ik deze van honderd euro gekocht"." Dat lijkt me logisch", zegt de Belg," " en wat zie je dan zoal met die verrekijker?" "Wel", zegt die Hollander," nu je er om vraagt,verleden week bijvoorbeeld zag ik jou in je keuken “ Het doen met jouw vrouw".

Ook dit is er wéér één van " Wel", zegt de Belg, " had dan toch maar die van tweehonderd euro gekocht, dan had je gezien dat het jouw vrouw was. Ook dit is er wéér één van Power Po(i)ntje Met dank aan de mensen die geregeld geschreven mailtjes naar mij toe sturen

hier is de site van john zie ook bij links bep http://www.dekattenvanpont.tk/